שלום לכולם,
אני חדשה כאן אבל הייתי קוראת שקטה מהצד...
יש לי שאלה שדי בוערת בי-
לפני חצי שנה הייתי מאורסת והחתן ביטל את האירוסין. חשוב לי לציין שלא היה לי כל חלק בתהליך,
אני ניסיתי, ולדעתי גם הצלחתי, להיות כמה שיותר תומכת ומבינה, אבל חודש וקצת לפני החתונה הוא החליט שלא מתאים (תפס רגליים קרות לגמרי) ופשוט ברח.
עד כמה שאפשר,כי לעולם לא אחזור לתמימות הנאיבית שהייתה לי קודם לחלוטין, נראה לי שהתגברתי ממש יפה( ותודה רבה לה' שעזר לי לאורך כל הדרך J )ואז פתאום, כמו שד מהעבר,
אבא שלו התקשר לאבא שלי והוא רוצה שאני אחתום על שטר מחילה כדי למנוע עיכובים, ספקות וכו'.
העניין הוא שלכל הדעות (של מי שהכיר את הסיפור מהצד שלי, הוא וההורים שלו מצדיקים את ההתנהגות שלו לגמרי) זה הייתה פגיעה שלו בי, אני הייתי הכי בסדר שאפשר, בגבולות הנסיבות, והוא רוצה שאחתום על שטר מחילה אבל הוא לא חושב לבקש סליחה!!!
אז יש לי נטייה טבעית לעשות את מה שאני עושה הכי טוב, להיות ילדה טובה י-ם ולחתום אבל ממש קשה לי למחול על הפגיעה הכי קשה שפגעו בי בחיי בלי לשמוע אפילו מילת סליחה קטנה, או שהוא לפחות מבין את חומרת מעשיו..וכמובן שלא אחתום אם לא אהיה שלמה עם זה!
בבקשה- עצות?
וסליחה שאני מתקיפה ישר על ההתחלה בשאלה כזאת ארוכה ומבולגנת, כולם רשאים לדלג כמובן...