היי..
אני גמרתי עכשיו כיתה ט'.
ואני לומדת במקום שמלכתחילה לא רציתי ללמוד בו, אך לא הייתה לי ברירה אחרת, ולא אפרט תסיבות כרגע.
עוד ממזמן רציתי לעבור לאול', היה אול' שחלמתי עליה הרבה זמן, אבל בגלל טעות קטנה שלי לא הספקתי ללכת לבחינות שנה שעברה (שהייתי בח') ואז משכתי ת'זמן ולא רציתי שאמא שלי תהיה מעורבת, כאן זה המקום להוסיף פרט חשוב שממש קשה לי בבית, ואני עוברת בבית דברים שאני מאחלת לאפאחד מכם לא לעבור! מאז שאני קטנה שנאתי ת'בית עקב הנסיבות...
וככה לעבור לאול' עם פנימיה היה בשבילי אחלה פתרון, וכל המעורבים בעניין היו בעד.
רק שאני לא ממש הבנתי, ולא הסכמתי כ"כ שיעזרו לי, רציתי לדאוג לעצמי כי חשבתי שככה אצליח,
היה עוד סיפור ארוך, נבחנתי לאול' מסוימת והתקבלתי וגם לעליית הנוער רק שמהרגע שדרכתי באול' ביום של הבחינות החלטתי שאני לא הולכת ללמוד שמה מהסיבות שלי, זה אחלה אולפנא אבל לא מתאימה לי, ואז כבר היה ממש מאוחר, ואני הייתי מיואשת ולא ממש עשיתי משו בקיצור בסוף נסינו שוב ולא הלך כלום, והלכתי ללמוד בתיכון שלא מתאים לי בכלל, ועוד יותר זה שנשארתי בבית..
הייתי מבואסת מזה כל השנה לא למדתי כלום לא הלכתי לטיולים שומדבר באתי ישבתי בכתה כל היום ישנתי או הייתי שקועה בעצמי וחזרתי הביתה ככה כל השנה האחרונה בערך...
אם הייתי עושה משו במקום לחלום אז היה לי סיכויים יותר טובים לעבור, אבל לא עשיתי כלום..
ושבוע שעבר אבא שלי אמר לי שהם שלמו לשנה הבאה, ואז נשברתי, הלכתי לחדר ובכיתי (ואני שוב בוכה עכשיו
)
אני לא רוצה להיות פה, לא במקום לימודים הזה ועוד יותר לא להשאר בבית, זה עושה לי רע, ואני לא רוצה לפרט מה בדיוק.
אבל אני ממש ממש רוצה לעבור, ואני לא יודעת אם זה אפשרי, זה בוער בי בעצמות, אבל אני לאיודעת מה לעשות.
וגם צריך להסתיר הכל מאיפה שאני לומדת עכשיו, והם יכולים גם לעשות בלאגן ולא להחזיר תכסף אח"כ...
אבל אני רוצה לעבור, לא רוצה להיות פה עוד, זה סתם דופק אותי מכל הכיוונים,
וסה"כ אם אני גם נשארת איפה שאני לומדת עכשיו ספק אם אני מוציאה תעודת בגרות שזה מינימאליות, ויש לי ראש ואני יכולה להצליח, רק שעכשיו אין לי מוטבציה בכלל...
ההורים שלי סה"כ יודעים שלא טוב לי, אבל זה לא מי יודע מה מעניין אותם, אבל הם גם שונאים תמקום שאני לומדת בו....
אווף יש עוד דרך לשנות?
לא רוצה להמשיך ככה, זה לא תורם לאפאחד....
וזה שנים חשובות גם וזה ....
למישו יש רעיון, משו?
תודה רבה רבה!!!
שנשמע רק בשורות טובות לעמ"י!