וואי, איזה יום...אובז'יי!!

אני מזהירה- לפניכם עומדות חפירות. תקראו רק אם ממש משעמם לכם, טוב? |מבוייש| |מרגיש גזלן זמן|

וואי, איזה יום מעייף היה לי היום...

בהתחלה הלכנו לת. מרכזית ,והתנדבנו שם... (כן, אם קיבלתם ממנו סטיקר/ צמיד/פלייאר של יונתן פולארד, תדעו שזה  אני וחברותי החמודות והחופרות... מוציא לשון)

אח"כ נסענו באוטובוס לכותל, לסיבו"ש. היה ממש טואוב.

כשהגענו לשער האשפות, חברות שלי היו חייבות ד-ח-וף, אבל ממש, דחוף לשירותים. לא היה לנו כוח להיכנס שוב לכותל, אז פשוט רצנו מהר לתחנה המפוצצת. בדיוק היה שם קו שתיים, ובלי לחשוב פעמיים עלינו עליו. רק אחרי שנסענו כמה דקות טובות, התברר לנו שהאוטובוס הזה אפילו לא מגיע לתחנה מרכזית, אלא רק ליד, וגם זה בעיקוף ענק. קיצר, ירדנו, והלכנו ל"סנטר 1". בסופו של דבר, החלטנו גם לאכול שם, והיה נחמד וטעים.יאמי

הגיע הזמן לחזור לביתינו הנחמד, אז עלינו לת"מ. הגענו למקום הזה עם המיליון תחנות, מול בינייני האומה |מסתבך| , וחיכינו שם לאוטובוס. תוך זמן קצר הגיע אוטובוס, רק שהוא היה מפוצץ, ולא היה סיכוי לעלות עליו. סבבה, נחכה לאוטובוס הבא. הבעיה הייתה, שהאוטובוס הבא היה מפוצץ כפול שלוש, ולא בגלל שהאוטובוס הראשון לא היה מלא, אלא רק בגלל שהוא באמת היה מפוצץ, ותוך כמה אנשים- הנהג סגר ת'דלת. הבעיה הייתה שהוא כנראה שכח שיש אנשים שנוהגים לעלות, ולא בדיוק מודעים לעובדה שהוא רוצה לסגור את הדלת. התוצאה- הדלת נסגרה כמעט על הראש של חברה שלי, רק שהיא ניצלה ממש בנס. אבל היה שם בחור, שהיא באמת נסגרה לו על היד. לאחר מאמצים רבים מצד הנהג וחצי מהאנשים שחיכו בחוץ, הדלת נפתחה והבחור האומלל שוחרר.

אנחנו כבר לא ידענו מה לעשות, כי נשארו בחוץ עוד מיליון איש שחיכו לאוטובוס הבא, וידענו שלא עומדים להגיע עוד הרבה אוטובוסים- היה ממש מאוחר כבר. שתי חברות מצאו טרמפ הביתה עם אחד ההורים, ונשארנו עוד כמה חברות בלי דרך לחזור. החלטנו ללכת ברגל לתחנה לפני, וכשעברנו מרחק רציני, שתי הבנות שנשארו לחכות, מתקשרות להודיע שבדיוק מגיע אוטובוס לתחנה. אז התחלנו לרוץ, עיקמנו ת'רגל, אבל ב"ה כשהגענו- האוטובוס עדיין היה בתחנה. הבעיה הייתה, שכשנשארו עוד 3 נוסעים, לא כולל אותנו- הנהג  הנחמד החליט שכנראה לא מתאים לו לסחוב אותנו על גבי ההגה האהוב שלו, כלומר שעלינו לחכות לאוטובוס הבא שלא בטוח בכלל שיגיע. למזלינו הטוב, היה שם חייל נחמד ממש, שהתעקש שזכותינו להיכנס. אחרי מאמצים רבים, נדחסנו לאוטובוס המלא, עומדות אך מרוצות.

איזה טוב ה'!!!מוציא לשוןאוהב

קראתי הכל=]אבודה!
חח..קראתי הכלץ....דוסית גאה!

את מסבירה ממש בהיר!!!

בלי הרבה סיבוכים ובתימצות נורמאלי...

קראתי אפילו שאני מאוד לא משועמםידיד
חח גמני^^מעפר אני באה
^^...מיריצ'י =)

העיקר שהגעת ב"ה הביתה....

"הדלת נסגרה כמעט על הראש של חברה שלי, רק שהיאפונ3'ה!!

ניצלה ממש בנס"

קבלווווו אותי !!!!!!!

החברה שניצלה בנס!!!

ח.ח.ח.ח.- מה עשית מזה...=]

אבל באמת היה אחד ה-ימים ה-מטורפים N עליייייי!

נישמע שנהנתןמעפר אני באהאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך