אני מזהירה- לפניכם עומדות חפירות. תקראו רק אם ממש משעמם לכם, טוב? |מבוייש| |מרגיש גזלן זמן|
וואי, איזה יום מעייף היה לי היום...
בהתחלה הלכנו לת. מרכזית ,והתנדבנו שם... (כן, אם קיבלתם ממנו סטיקר/ צמיד/פלייאר של יונתן פולארד, תדעו שזה אני וחברותי החמודות והחופרות...
)
אח"כ נסענו באוטובוס לכותל, לסיבו"ש. היה ממש טואוב.
כשהגענו לשער האשפות, חברות שלי היו חייבות ד-ח-וף, אבל ממש, דחוף לשירותים. לא היה לנו כוח להיכנס שוב לכותל, אז פשוט רצנו מהר לתחנה המפוצצת. בדיוק היה שם קו שתיים, ובלי לחשוב פעמיים עלינו עליו. רק אחרי שנסענו כמה דקות טובות, התברר לנו שהאוטובוס הזה אפילו לא מגיע לתחנה מרכזית, אלא רק ליד, וגם זה בעיקוף ענק. קיצר, ירדנו, והלכנו ל"סנטר 1". בסופו של דבר, החלטנו גם לאכול שם, והיה נחמד וטעים.![]()
הגיע הזמן לחזור לביתינו הנחמד, אז עלינו לת"מ. הגענו למקום הזה עם המיליון תחנות, מול בינייני האומה |מסתבך| , וחיכינו שם לאוטובוס. תוך זמן קצר הגיע אוטובוס, רק שהוא היה מפוצץ, ולא היה סיכוי לעלות עליו. סבבה, נחכה לאוטובוס הבא. הבעיה הייתה, שהאוטובוס הבא היה מפוצץ כפול שלוש, ולא בגלל שהאוטובוס הראשון לא היה מלא, אלא רק בגלל שהוא באמת היה מפוצץ, ותוך כמה אנשים- הנהג סגר ת'דלת. הבעיה הייתה שהוא כנראה שכח שיש אנשים שנוהגים לעלות, ולא בדיוק מודעים לעובדה שהוא רוצה לסגור את הדלת. התוצאה- הדלת נסגרה כמעט על הראש של חברה שלי, רק שהיא ניצלה ממש בנס. אבל היה שם בחור, שהיא באמת נסגרה לו על היד. לאחר מאמצים רבים מצד הנהג וחצי מהאנשים שחיכו בחוץ, הדלת נפתחה והבחור האומלל שוחרר.
אנחנו כבר לא ידענו מה לעשות, כי נשארו בחוץ עוד מיליון איש שחיכו לאוטובוס הבא, וידענו שלא עומדים להגיע עוד הרבה אוטובוסים- היה ממש מאוחר כבר. שתי חברות מצאו טרמפ הביתה עם אחד ההורים, ונשארנו עוד כמה חברות בלי דרך לחזור. החלטנו ללכת ברגל לתחנה לפני, וכשעברנו מרחק רציני, שתי הבנות שנשארו לחכות, מתקשרות להודיע שבדיוק מגיע אוטובוס לתחנה. אז התחלנו לרוץ, עיקמנו ת'רגל, אבל ב"ה כשהגענו- האוטובוס עדיין היה בתחנה. הבעיה הייתה, שכשנשארו עוד 3 נוסעים, לא כולל אותנו- הנהג הנחמד החליט שכנראה לא מתאים לו לסחוב אותנו על גבי ההגה האהוב שלו, כלומר שעלינו לחכות לאוטובוס הבא שלא בטוח בכלל שיגיע. למזלינו הטוב, היה שם חייל נחמד ממש, שהתעקש שזכותינו להיכנס. אחרי מאמצים רבים, נדחסנו לאוטובוס המלא, עומדות אך מרוצות.
איזה טוב ה'!!!![]()
![]()