איך היה הסביב שערים??
תודו שהיה מטווררףףף..
איך היה הסביב שערים??
תודו שהיה מטווררףףף..
קצת חוויות..<למי שלא בא, שלא יקרא..
>
לפני עוד שהגעתי, הייתי צריכה לעלות על טרמפ שיקח אותי לתחנת אוטובוס, ואז עצרה איזו אישה זקנה, ועלו עליה שתיים מאחורה, ועוד אחד מהקדימה, ואז ההוא שמקדימה סגר את הדלת, ואני באתי להיכנס מאחורה, והיא חשבה שמתי שההוא סגר את הדלת מקדימה, אז גם סגרו מאחורה.. והיא התחילה ליסוע.. ואז הגלגל עלה לי על הטבע, ומזל שהזזתי את האצבעות כזה לא במכוון, ולא קרה להם כלום.. קיצור, ואז הסנדל שלי נתקע כאילו מתחת, ואז אמרתי לה ללכת אחורה, והיא נסעה אחורה כזה מהר והרבה, שהגלגל הקדמי כמעט עלה עלי..
זה היה פאדיחות, אב לא נורא..(=
ואז סבבה, הגענו, היה ממש כייף, ואני הכי אוהבת כזה לראות את כולם רוקדים, ושרים, אין-אחלה חוויה!!!
ואז שהיינו באמצע הסיבו"ש אז אני וטובי הלכנו להביא איזה מישי שהיתה בכותל [קצת מפחיד לחזור את זה עם כל הערבם, אבל סבבה..
] ואז שיצאנו מהכותל חזרה לסיבו"ש, אז יצאנו מאיפה שכולם עכשיו הולכים לבוא, בקיצור, שם היו כזה 2 נשים שישבו כזה, וביקשו כסף, ואז כזה אני בנתיים נתיי להם, וחברות שלי התחילו לרדת, ואז היו שני נערים מאחורה שצעקו לה משו, ואז היא קמה אליהם כזה, ואז היא עושה לי כזה- בואי בואי תכירי אותו![איזה אחד מהם] ואני כזה- לא לא, לא מתאים לי עכשיו.. ובאה ללכת, ואז היא באה ולוקחת אותי ביד-בואי בואי, הנה, תראי איזה חתיך הוא! איזה עניים! ואני- אבל אני לא בגיל! בת כמה את? -- ואז הוא אומר- למה, דווקא אחלה גיל..[כאילו-?? מה נראה לך?
] ואז אמרתי לה- סורי, אבל לא.. ואז היא אומרת לי- למה, דווקא הוא ממשפחה ממש טובה! [אה, באמת? אז עכשיו אני מתחתנת איתו!
] ואז היא עושה כזה- תחליפו מספרים! קיצור, ואז התקשרתי לחברה שלי שתבוא להציל אותי..
ואז אחרי הסיבו"ש היה סוגשל מפגשון פורום, [שהסטלן הקטן פידח אותי! יעני-אם כבר יש לי אומץ, ואני מפאדחת את עצמי, אז לפחות תצדיק את זה!
] והיה ממש כייף לפגוש את כולם!
קיצור, באמת שהיה מטורף..(=
יום טוב!
לגבי המפגש: חבר שלי שבא איתי היה כול כך לחוץ לחזור הביתה, אז לא נשארתי
אבל בעז"ה בחודש הבא ![]()
שבת שלום וחודש טוב ![]()
tomerittalולכל מי שראה אותי-
מצטערת, היו לי סחרחורות ולא הרגשתי הכי טוב אז לא לקחת אותי כאחת כזאת...טוב?
שבת שלום לכולם!!

ידיד- זה טובי עשתה לך פדיחה!!!
מני- איזה פדיחה????
לא היית הבן היחיד אז תירגע 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים