מסקנה מהסיבו"ש- נמאס לי מהערבים האלה!!!!!ענבל

נמאס לי לראות בנות שפוחדות ללכת ליד הערבים!!!

זה כמו שאני אפחד ללכת בתוך ביתי תפנימו זו הארץ שלנו לא שלהם!!!

הם אלה שצריים לפחד ולא אנחנו!!!

די כבר נשבר לי שננו כל הזמן מתיפיפים שיעופו מפה וגמרנו די כבר נמאס!!!

כל מדינות העולם באות אלינו בטענות סליחה??  יש להם בעיה???

שייקחו את הערבים אליהם!!!! אנחנו לא רוצים אותם פה

יש 17 (נראה לי) מדינות ערביות ואף אחת לא יכולה לקבל את הערבים????

שהם חלק מעמה.

אז אם לאובמה און לכל המעצבנים האלה יש טענות שיפנו אותם למדינות ערב ולא אלינו

לערבים יש המון ארצות ולנו אחת. מה כבר ביקשנו??? לחיות פה בשלווה, בלי פיגועים, בלי פחד להסתובב ברחובות ירושלים!!

תאמינו לי אחרי הסיבו"ש הזה אני רק נהייתי יותר פנאטית עכשיו אני גם מאמינה שצריך לנקוט בכל האמצעים הנדרשים כדי שהם יעזבו אותנו לנפשינו!!!

אני לא שונאת שמאלנים אני לא שונאת את רה"מ אבל אני שונאת בדם את הערבים שגרמו לנו לפחד להסתובב בתוך ביתנו בתוך עיר קודשנו!!! אותם אני מתעבת!!.

אוף ה' אנחנו צריכים כבר את המשיח! נמאס לנו מכל זה די כבר כמה אפשר?!

אה שכחתי להוסיףענבל

אם מישהו רוצה לבוא בטענות אלי שהתקלקלתי שיפנה אל מי שקילקל אותי (אהמ אריאל דוד אהמ )

זרקי לעיהם אבנים בשמי...מיריצ'י =)
אריאל דוד קילקל אותך?!טוב לדעת שאת מקשיבה למישהו..טובי =][=

ואגב,את צודקת

^^^^^^^^^^^^^!!!!!!!!!!!!אריאל דוד
אריאל דוד שכוייח על החינוך פה.חבל שלא לקחת את הטושאלירז

יקירתי - סיבו"ש הבא אני אעשה לך שיעור באומץ מול ערבים!!

אסור אסור אסור להראות פחד..

אם היית גברת בתוך ארמון - היית מפחדת מהמשרתים והעבדים שלך?

היה טוב לראות כאן כמה חמדמודים וחמדמודות!

אוהב

שבצ'לום ומבורך לכולללםם!!

אלירזענבל

אם הוא היה בא עם טוש לא הייתי מקשיבה אבל כשהוא בא ככה וסיפר סיפורים כן הקשבתי

אריאל דוד? אתה "מספר"??? [במלעיל]אלירז

הופה-פה! אני מגלה כאן כשרונות...

ענבלוש!

תקצר היריעה מלכתוב ת'סיפורים!

סיבו"ש הבא נשארים לפוייקה ולערב סיפורי מורשת קרב וא"י.

סגרנו?

[וברצינות לרגע- באמת יש הרבה.. תמיד מוזמנת ]

מוזמנת לאן אלירז?ענבל
ענבלוש-תן חיוך....=)

מה לעשות?!

אני פ-ח-ד-נ-י-ת-!-

סתם, סתם...;)

[יכוליות שאני פחדנית אבל אחרי השער הראשון כבר לא כ"כ פחדתי...תשאלי את הסבתא המשוגעת]

בעז"ה יהיה טוב...

שבת שלום!

לוידעת מה איתך???נשמה שלי!!=]

אבל גם אם זאת הארץ שלנו זה לא אומר שאין להם בעיה לחטוף אותך\להרוג אותך\לדקור אותך...\

תקראי לי מיושנת או איך שלא תרצי אבל יש לי רצון ורצון הגיוני מאוד!!!

לא למות כשאני בת 14 אוקעעע????עד כמה שזאת הארץ שלנו אני לא צריכה למות למענה...

סורי אני לא חושבת שצריך למות למען הארץ...

מאמי...תזהרי...אריאל דוד בשטח;)תן חיוך....=)
לא אמרתי שאני רוצה למות בגיל 15 (טוב עוד מעט 15)ענבל

רק רציתי להבהיר כמה הערבים הם מכה גדולה בשביל המדינה הזאת שאפילו ברחובות עיר הקודש ש-ל-נ-ו ולא של אף אחד אחר אנחנו מפחדים ללכת.

חוץ מזה שאני לא רוצה שתמותי בגיל 14 חס וחלילה אבל אני כן רוצה שגם תבינו שאין מה לפחד זה בלי קשר למה שרציתי להעביר בשרשור אבל העלית את זה אז כבר נמשיך.

לא למות אבל לחיות בלי פחד!

אם תפחדי מכל דבר שגרם למוות של אנשים לא תוכלי לחיות כי היו אנשים שגם מתו משאיפת עשן, גז וכדומה אז תחשבי על זה אני מכירה בנות שמפחדות לנסוע באוטובוס מהגולן לבד לירושלים ולמה? בגלל הפיגוע שהיה בבניני האומה. זה לא נשמע לך קצת לא בסדר? על הפיגוע הזה יש עוד אלפי פעמים שאנשים נסעו ולא קרה להם כלום אז בגלל פעם אחת תפסיקי לעשות את זה?

נקודה למחשבה יש הרבה להרחיב אבל מפאת זמני הקצר אתן לכם להגיב ואז אגיב.

ולכל אלה שמסכימים איתי אתם מוזמנים לעזור!

כלכך מזדהה !!!סתם אחת

נמאסלי ליסוע לביצפר באוטובוס ממוגן, ולראות מהחלון את הילדים הערבים ( שישרפו ) הולכים לביצפר, מכפר לכפר, בלי ליווי, בלי לפחד מאף אחד ! נמאס לי שהמושב שלי מוקף גדר, ולכל הכפרים מסביב אין גבולות, הם צריכים לפחד ממנו !! לא אנחנו מהם !!! ארר ! ימח שמםםם !!!

טוב למות בעד ארצנו..אלירז
כן, אם כבר למות- אז בעד ארצנו!סתם אחת

אבל עדיף לחיות בעד ארצנו! חושף שיניים

ועוד יותר טוב לחיות בעד ארצו!בן של מלך

ב"ה

כי כל הגויים ממש ישמחו לעזור לך "למות בעד ארצנו"

כיום החוכמה היא "לחיות בעד ארצנו"...

מקווה שהובנתי.

שבוע טוב(=

מסכים איתך, אבל לא צריך להתקפל בגלל זה.מחפש את האור..

בוא נגיד את זה ככה - להיכנס לרמאללה לבד, עם שלט - "ערבים,עופו לחורים שלכם, אתם לא רצויים כאן" - את זה לא נראה לי שהייתי עושה למרות האידיאולוגיה שלי, כי מה לעשות ,, עדיין אני מעדיך לחיות בעד ארצנו...

אבל זה דבר אחד, וללכת במזרח ירושלים תוך ידיעה למה אתה נכנס וזהירות מירבית, זה דווקא אני כן יעשה, ועשיתי (גם לבד. ובוא אני אספר לך משהו, אם אתה לא מתייחס אליהם, אל הערסים הערבים הקטנים, מתישהו הם יעזבו אותך...בעיקר בתוך קהל גדול... ולפחות בנתיים, הערבים המבוגרים לא מספיק משולהבים ומספיק טרודים בעניינים ובעסקים שלהם  מכדי לנסות בכוח להתגרות בכך...לרוב מי שמייצר את הפרובוקציות מהצד שלהם זה הצעירים, שים לב...).

אך כמו שאמרת, ברור שאין עניין למות בעד ארצנו כאידיאל, אלא רק כידיעה שאם אתה כבר מת, עדיףך שזה יהיה תוך גבורה או תוך חיים מלאי עשייה אידיאלוגית, ולא כקורבן שווא בתאונת דרכים למשל...

אני חושב שאני צריך למות למען הארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!אריאל דוד

כן! כי אני יהודי, ויש לי ערכים ואידיאלים

אני מוכןלהלה שקיע ולמסור את נפשי כפשוטו למען בארץ

וכבר עשיתידברים מסוכנים כמו לישון 300 מטר מראמללה בשבילה

ובישבילי רועי קליין ויהודה קן-דרור הם קדושי עליון 

ואני מוכן למסור את נפשי בשביל כל אחד מקודקודי המשולש(ארץ ישראל, עם ישראל תורת ישראל)

ובגלל זה נולדתי לעם ישראל!!!!!1

אולי לא הובנתי...בן של מלך

ב"ה

כשאמרתי טוב לחיות בעד ארצנו התכוונתי לזה שאני/אתה/את יכולים לפעול הרבה יותר טוב אם נחייה כי אם נמות מה נועיל? שונאינו ומבקשי רעתינו מחכים כבר שנמות ומבחינתם יפה שעה אחת קודם העינין הוא שכשאני חיי אני יכול לקדש את ה' הרבה יותר , לא אמרתי לא למסור את הנפש , אלא שבתור התחלה אתה צריך לחיות למען הארץ שלך בכל מובן שהוא (שכל אחד יפרש את זה לעצמו...מאחזים/חתונה מוקדמת וכו') ובסופו של דבר קרה ואנחנו צריכים למות למען ארצינו לא נהסס לרגע.

הובנתי יותר עכשיו?

לא טוב למות בעד ארצנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כפרעלייך!!=)

טוב להלחם למענה. אבל לא הייתי מסכימה למות (אלא אם כן זה כבר גם ככה היה מתוכנן) בשבילה. סורי.

לי אכפת!! ולאדמה הזו אני אתן את הנשמה!אלירז

בן של מלך - בחיים ובמוות!

[טוב לראותותך בין אי-שם לאי-פה..קורץ איך הולך?]

שאלה איך זה עזר לרועי קלייןדניאלהה

שישנתה ליד רמאללה

אביגילענבל

לא דיברתי עלייך ספציפית אני מכירה המון בנות כאלה את רק הזכרת לי את זה והשילוב שלך ושל אריאל דוד הפך אותי לפנאטית!!!!!! טוב לא עד כדי כך פנאטית אני עדיין לא בעד שבנות ילכו לריב עם החיילים מסיבות צניעותיות בלבד!

אבל אני יותר פנאטית מקודם ככה שאל תאשימי את עצמך רק את השילוב

חחח...משתגידי...תן חיוך....=)
את מזכירה לי נשכחות (:אוהבת את אבא

בס"ד לק"י.

כל השטויות שהיינו עושות כל החברות ברובע המוסלמי..(-;

השארנו שם כמה פעמים חותם אפילו.

צודקת ב100%ידיד
מי פוחד??מעפר אני באה

חיה בירושלים, נוסעת איתם באוטובוס, רואה אותם כל פסיעה אז מה?? שימותו!! בא לי להרביץ להם!!!!!!!!

אבל איך מראים להם שאנחנו לא פוחדים?טובי =][=

אני הולך עם חזה מנופש ואף למעלה בשוק הערביאריאל דוד

ואם אני עם חברים אנ יעושה גם עוד דברים...

^^* מנופח....אריאל דוד
אוקי.. היי חברה'..ה!2ה 2!2ה

לפי דעתי יש פה כמה שאני לא כ"כ מסכימה איתם..

"טוב למות בעד ארצנו"- סבבה והכל, אבל כמו שמישו אמר יפה^^ "טוב לחיות בעד ארצנו"- יותר יועיל אם נחיה ולא אם נמות..

וגם, אני ממש לא מתחברת לכל האלו שבכונה הולכים בשוק הערבי ומתחילים צעקות ושטויות וכו'.. 

למה להתחיל עוד סכסוכים אם אנחנו מסוכסכים כבר...

כאילו, יש לנו מלא בעיות בתוך עמ"י (שלא נדבר על אמריקה וכו'.) אז למה לעשות עוד בעיות?!

אם יש לך דרך להגיע למקום כלשהו, למה לעבור דווקא ברובע המוסלמי\בשוק\כל מקום אחר שיש בו הרבה ערבים??

וואלה, אתם רוצים שלום? לא נראלי שאם יעופו מהארץ כל הערבים יום אחר כך יהיה שלום..

כי יש לנו עוד לתקן את עצמינו!

אז למה להתחיל עם זה בכלל??

בואו, קרבו לבבות, תעזרו לנזקקים, עניים, חולים, קשישים מסכנים וכד'..

ואח"כ כשעמ"י יהיה מאוחד גם הערבים יותר יפחדו ממנו, וגם יהיה הרבה יותר קל להעיף אותם כי נהיה מאוחדים יותר וחזקים יותר..

ואז- בעז"ה יבוא השלום והמשיח וכו'..

קיצור- אצלי עדיפות ראשונה היא- אהבת ישראל, קרוב לבבות ואיחוד עמ"י!!

בטוחה שקראתם עד פה.. ואם לא... P:

שבוע טוב ומבורך! שנזכה..

צודקת בקשר לאהבת ישראל, אבל לא לגמרי...רבקה...

קודם כל, אהבת ישראל באמת צריכה להיות בעדיפת ראשונה אבל לא רק האהבה שאת מדברת עליה, מבחינתי אהבת ישראל באה בשני תחומים- אהבת העם ואהבת הארץ, שניהם ישראל ואסור שהם יבואו אחד על חשבון השני...

אבל בהחלט אהבת ישראל (משני המובנים) צריכה ליות בעדיפות ראשונה...

בקשר למה שאמרת על מי ש"מתגרה בערבים", הם צודקים! אנחנו צריכם להראות לערבים שאנחנו לא מפחדים מהם, להוריד להם את האגו... זו הארץ שלנו ואנחנו צריכים ללכת בה בבטחון, אנחנו צריכים להראות לערבים שאנחנו לא מפחדים מהם ואז הם יפסיקו לפגוע בנו ויסתלקו מפה... אנחנו צריכים לגרום שיהיה מצב הפוך- שהערבים יפחדו מאיתנו... רק ככה ניפטר מהם...

שבע"ה נזכה לגאולה שלמה בקרוב...

אם קראת עד פה- ממש שכוייח...

את צודקת, אבל גם כעת זה לא צריך להיות ככה...מחפש את האור..

גם במצב כיום אנחנו לא צריכים לפחד ללכת בעיר שלנו, בכל עיר שלנו, ובמיוחד בירושלים.

את יודעת, אבא שלי סיפר לי שבזמנו הם - היהודים -  קנו אופניים ברמאללה...

היה מקרה אחד שדוד שלי, איזה ילד ערבי זרק עליו אבן כשנסע במכונית. דוד שלי לא חשב פעמיים, תפס את הילד, קשר איתו, ונסע איתו לאן שהיה צריך לנסוע. לא תאמיני, אבל אחרי שעתיים הגיעו באבא של הילד הערבי והמוכתר של הכפר, ובבכי ביקשו שיחזיר את הילד, והבטיחו שילמדו את הילד לקח שהוא לא ישכח. דוד שלי סלח ושיחרר את הילד, והמוכתר והאבא כל כך שמחו שעשו סולחה גדולה כדי לפייס את דוד שלי...

סיפור אמיתי!

מה אני באתי להגיד בסיפורים האלו? שפעם הערבים ידעו את מקומם! הם ידעו שאנחנו שליטי המדינה והארץ הזאת, וידעו גם שהם מתחתינו, ולא יכולים להתנהג איך שבא להם...לכן אז הם לא העיז כל כך להרים את הראש, ואם כבר הרימו, חטפו וחזק.

היום אנחנו פחדנים. לא יודעים לעמוד על שלנו. אם המדינה והעם היושב בה לא היה מפחד מהערבים ומראה זאת בגאון, הם היו מבינים את המסר ומתקפלים למחילות שלהם...הבעייה היא כשמחנחנים, מתיפיפים, ומעדיפים לא להתקרב בכלל כדי לא "ליצור פרובוקציות". אני באופן אישי הלכתי פעמיים באיזור מזרח ירושלים, לבד, תוך שאני מודע לכך שזה לא הכי בסדר בעולם, ולא הכי כדאי - אבל רק אם אנחנו נדע לעמוד על שלנו, ולדעת שמותר לנו להסתובב בכל הארץ שלנו בלי לפחד, רק ככה נצליח להראות להם מי האדון!

אבל, וזה אבל כואב, בנות זה קצת יותר בעייה, כי הן בינכו וכו חשופות לסכנות גדולות יותר מאשר בנים... מבינה? בנות באופן טבעי צריכות להיזהר יותר ולכן אולי גם חוששות יותר, אבל לא רק מהסיבה הלאומית, כמו שגם מהסיבה האישית... מבינה את כוונתי?

הוצאת לי ת'מילים מהפה!!אריאל דוד

מה אני באתי להגיד בסיפורים האלו? שפעם הערבים ידעו את מקומם! הם ידעו שאנחנו שליטי המדינה והארץ הזאת, וידעו גם שהם מתחתינו, ולא יכולים להתנהג איך שבא להם...לכן אז הם לא העיז כל כך להרים את הראש, ואם כבר הרימו, חטפו וחזק.
אתה ממש צודק,ה!2ה 2!2ה

אבל צריך בשלבים, קודם שהעם יהיה מאוחד, ואח"כ  יהיה הרבה יותר קל כי המציאות תחזור כמו בעבר, כמו בסיפור שלך, ואז נסדר ת'עניינים הללו..

"אבל, וזה אבל כואב, בנות זה קצת יותר בעייה, כי הן בינכו וכו חשופות לסכנות גדולות יותר מאשר בנים... מבינה? בנות באופן טבעי צריכות להיזהר יותר ולכן אולי גם חוששות יותר, אבל לא רק מהסיבה הלאומית, כמו שגם מהסיבה האישית... מבינה את כוונתי?" -לא כ"כ...

שבוע טוב וחודש מבורך!

במקום לגרום לכך שאנשים יבינו שצריכה להיות להםאריאל דוד

גאווה יהודית - פשוט להסתובב בשוק הערבי עם חזה נפוח

במקום לשכנע אנשים שזה טוב להקים גבעות(בתיאוריה) צריך ללכת להקים גבעות, ועז"ה

תגובהה!2ה 2!2ה

אריאל-

זה שאתה חושב שזאת הדרך- אני לא כ"כ מסכימה..

אבל חכה לזה..

אתה לא מסכים שקודם כל צריך שהעם יהיה מאוחד,

ואח"כ הכל יבוא לנו בקלות!?

ענבל-

אני לא כ"כ מסכימה איתך...

כן, יש מקום לפחד. כי וואלה, אני רואה מה הם מסוגלים לעשות, אני שומעת על זה כל יום..

וכן, מה לעשות, אני שומרת על החיים שלי, ולא רוצה לאבד אותם בגיל צעיר למטרה זו..

אני עדיין עם הדעה שלי- שקודם נאחד את העם (שזאת משימה שלא נראלי גורמת לאבידת חיים),

ואחר כך נוכל בהרבה יותר קלות ובהרבה פחות אבידות להעיף את הערבים מהארץ..

את צודקת אבל אני עדיין עומדת על דעתיענבל

זה עצוב שבערי קודשנו אנחנו פשוט מ-פ-ח-ד-י-ם נכון שצריך שהעם יהיה מאוחד אבל זה לא סותר את זה שאפשר גם להילחם על הארץ.

ויש מקום לפחד אבל תסלחי לי לפחד ללכת בסיבו"ש כשיש לך כל כך הרבה אבטה זה ממש מוגזם

את יודעת מה מצחיק בעניין?מחפש את האור..

שדווקא איפה שאת הכי מפחדת ללכת - נניח, בשוק הערבי, ובחברון לצורך הדוגמא - דווקא שם סטטיסטית את הכי מוגנת. את יודעת שכבר זמן רב שמפוזרות ברובע המוסלמי עשרות מצלמות במוקדים מרכזיים, בצמתי רחובות וכו', ויש מוקד ש24 שעות העבודה שלו היא להסתכל על אותם מצלמות? ערבי יהיה ממש טיפש אם הוא יחשוב שהוא יוכל לעשות משהו ליהודי ולצאת מזה בשלום...תוך חצי דקה יגיעו חיילים למקום, ותוך 45 שניות כל הרובע מסוגר עד שנמצא הפושע... אז הערבים נזהרים, לפחות במידה כלשהי.

גם בחברון - הייתי שם בשבת, ויש שם יותר חיילים מאשר בבסיס של גולני. ממש כל חצי מטר שם עומד חייל, ואם תחליט במקרה ללכת לאחד המקומות היותר מסוכנים, תגלה שחצי פלוגה מלווה אותך... יותר בטוח מזה אין...

אז נכון שזה לא האידיאל וזה מראה על חשש מסויים, שאנחנו מעדיפים להגן במקום להתקיף, אבל לפחות זה אומר שדווקא במקומות האלו אנחנו יכולים להיות טיפה יותר רגועים... דווקא בערים מעורבות אחרות כמו חיפה/לוד/יפו וכו', שם יותר מסוכן...

ערב טוב!

אבל למה כ"כ מוגן שם?תן חיוך....=)

כי קיים חשש לפיגוע או לכל מיני התפרעויות!

אז נכון, יש צבא והכל, אבל הפחד שאתה בא למקומות שקרו שם מקרים ושעלולים לקרות שם מקרים נשאר...

נכון שבנות חשופות לעוד סכנות חוץ מזריקת אבניםענבל

אבל זה לא סותר את מה שאמרתי אסור לנו לפחד מהם!!!

ואני בת וברוך ה' אני לא מפחדת ללכת ברובע המוסלמי ואפילו נהנית!!

זה ממש חוויה.

ולגבי ללכת ברמאללה עם שלט אתה צודק ולא התכונתי להיות קיצוניים

אבל גם לא לפחד ללכת ברובע המוסלמי או בכל מקום אחר שיש בו ערבים

ואני לא מדברת על ללכת לרמאללה ולהניף דגל כי זה באמת התאבדות

לא מפחדות מהםבתותי

למה לפחד?????????????????????????????????????????????????????????????

כי אנשים מפגרים!!!!תן חיוך....=)

מזה השאלות האלו-

"איך את מעיזה לפחד מהם?סתם חתיכת מפגרים"

"למה לפחד"

וכו'....

עדיין לא קלטתם שפחד זה דבר לא מוסבר????

פחד זה דבר לא ה-ג-י-ו-נ-י-!זהו!כן, אני פוחדת ללא סיבה.יש למישו בעיה????

דיי!!!נמאס לי ללכת ברחוב ולהרגיש מפגרת, מטומטמת ועוד מלא דברים בגלל שאני פוחדת!

אוקיי?כמו שאני לא מבינה איך אתם לא פוחדים ככה גמתם[מי שלא פוחד..] לא תבינו איך אני פוחדת...

סורי על ההתפרצות, אבל ממש מציק לי שכולם כותבים פה כאילו פחד זה הדבר הכי נורא בעולם שאם את פוחדת את צריכה למות וכו'.

תן חיוך-מסכימה איתך ממש!!!נשמה שלי!!=]
אביגיל נשמהענבל

חס וחלילה!!

את לא מפגרת את ממש חמודה

אנחנו לא אומרים שפחד זה דבר נורא אלא רק שזה עצוב שיש אנשים שמפחדים ללכת בארצם ו(כן זו הארץ שלנו ולא של אף אחד אחר ולא מענין אותי מה תאמרו אנחנו נילחם עליה כי היא שלנו!!!)

אני לא מאשימה אותך אבל אני קצת לא מבינה והרבה מאוד עצובה נכון שזה מפחיד לפעמים ללכת אבל לא בגלל זה נפסיק ללכת.

אחרי הפיגוע בי-ם גם אני קצת פחדתי אבל אמרתי לעצמי "ענבל, בגלל פיגוע אחד לא תסתובבי יותר בי-ם???" תחשבי על זה זה מגוחך!!

כי על הפיגוע הזה יש עוד עשרות אלפי אם לא מאות אוטובוסים שנוסעים בביטחה ולא קורה להם כלום אז בגלל הסיכוי הקטן הזה אני לא אסע??.

גם ללדת זה מסוכן ונשים מתות בלידה אבל בגלל זה אני לא אלד???

נקודה למחשבה את לא חייבת להסכים אבל שלא תעזי לחשוב שאת מפגרת כי את ממש לא!!

אני יודעת שאני לא מפגרת;)תן חיוך....=)

אני אומרת שאנשים מדברים אליי כאילו אני מפגרת בגלל שאני פוחדת...

עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד לאנשים[!], לכל אחד לוקח זמן שונה לצאת מהפחד...אני כנראה מהסוג שקצת יותר זמן..

באסה!אני רק אומרת שבדר"כ, אל תדברו לאנשים פחדנים כמו מפגרים..כי אנחנו לא! רובנו יודעים שפחד זה דבר חסר משמעות והגיון...ולכן אינלכם מה לחדש לי לפחות פה..סבבה?

זהו!

ותודה על כל המחמאות...

כשרוב היהודים בעולם310

יהיו בארץ ישראל, אז נוכל לטעון שכל ארץ ישראל שלנו!

כרגע לצערינו יש פחות מחצי מיהודי העולם שגרים בארץ ישראל.

לכן טענת הגויים מוצדקת שאומרים אתם לא צריכים את כל הארץ.

וכי כתוב בספר דברים פ' עקב פ ז' פ' כ"ב.

"ונשל ה' אלו-היך את הגויים האל מפניך מעט מעט, לא תוכל כלותם מהר פן תרבה עליך חית השדה" ואז כאשר רוב עם ישראל בארצו יש את פס' כ"ג-כ"ד.

אל לכם לרוץ, קודם כל לפני ארץ ישראל יש את עם ישראל!

אנחנו צריכים להרבות באהבת חינם, באחדות לבבות

ארץ ישראל לא יכולה להתקיים בלי עם ישראל!

בעז"ה שנזכה לגאולת עם ישראל ואז לגאולת ארץ ישראל ואז לביאת המשיח במהרה בימינו!

טענת הגויים אינה מוצדקת!!אלירז

ארץ ישראל שייכת לעם ישראל בכל שעה ובכל עת -

כי ניתנה לנו משמיים!!

חדל בלבולי ***!!!

ארץ ישראל מיועדת לעם ישראל.310

אבל בשביל זה רוב עם ישראל צריך להיות בה.

כרגע לצערינו זה אפילו לא חצי!

צריך להגיד תודה לקב"ה על מה שיש לנו, ואם רוצים שיהיה יותר 

צריך לפעול למען עם ישראל ולא רק למען ארץ ישראל!

סתם להגיד "בלבולי מוח" זה יפה מצדך (יש לך מזל שאני מכיר אותך אחרת הייתי נעלב חיוך) אבל תביאי מקור מהתנ"ך למה שאת אומרת.

מקור מהתנ"ך? רש"י הראשון..אלירז

רש"י בראשית פרק א פסוק א

"בראשית - אמר רבי יצחק:
לא היה צריך להתחיל את התורה אלא מ"החודש הזה לכם" (שמות יב ב),
שהיא מצוה ראשונה שנצטוו בה ישראל. ומה טעם פתח בבראשית?
משום: "כח מעשיו הגיד לעמו לתת להם נחלת גוים" (תהלים קיא ו), 
שאם יאמרו אומות העולם לישראל:
לסטים אתם, שכבשתם ארצות שבעה גויים;
הם אומרים להם:
כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו,
ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו."

עלינו לפעול בכל המישורים (עמ"י, א"י ותורת ישראל)
בלי קשר לאמירה ש-ה-כ-ללללללל-!!!! שלנו!!
ושטענת הגויים היא מגוחכת, טיפשית והזויה!!
אסור לגמגם אותה בשום פנים ואופן! היא חד משמעית!

בדיוק! יפה!310

את מביאה עוד הוכחה, שכרגע לא מגיע לנו את כל הארץ.

"כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו"

"ונשל ה' אלו-היך את הגויים האל מפניך מעט מעט". 

אל תצפי שביום אחד הקב"ה יתן לנו את כל הארץ, אלא צריכים לעבוד.

ועם כל הכבוד ויש כבוד! ובלי לפגוע אני לא רואה פה איפה למען עם ישראל!

כשהדרך היא רק ארץ ישראל אני לא מצפה מהגויים שיפנימו שכל הארץ שייכת לעם ישראל. למרות שאת צודקת שמבחינתנו טענתם טיפשית והזויה! אך היא משקפת אותנו. כאשר עם ישראל כולו מאוחד כך גם יסתכלו עלינו. 

וכאשר עם ישראל לא מאוחד את יכולה להילחם עד מחרתיים.

ממש מסכימה!!דניאלהה

יפה 310 מאיפה אתה מכיר את הפסוקים האלו בעל פה?

בכל הרובע המסולמי יש מצלמות תקועות בכל מקום..סתם אחת

ומני- אח שלי עשה את זה! הרבה .. 

מניי...תן חיוך....=)

ללכת לבד ברובע המוסלמי לפחות במצב הנוכחי זה לא להיות גבר, זה לבנות לך קבר![חחח]

אבל עכשיו רציני-מה גאוה בזה?אם בכלל יוצאים משם בחיים...

מניי, אני וטובי הלכנו ברובע המוסלמי נראה לי הרגיל,נושי104

שמידי כמה זמן היו כמה חיילים, אבל זה עדיין היה קצת מפחיד..

ות'כלס, ענבל, את ממש צודקת!

למה אני צריכה לפחד ללכת בארץ שלי?

בעז"ה...

חח אני גר עם ערבים באותו יישוב ובאותו בניין..-גיטריסט-

מי שמפחד נותן להם כוח! מניסיון... לכסח אותם על ההתחלה.

אני גם הלכתי עם חברות שלי ברובע המוסלמי....רבקה...אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך