כל מה שאני יכולה להגיד זה "זה לא מצחיק" ולהמשיך הלאה, אבל לא, הם גם לא חושבים שזה מצחיק, הם אומרים את זה בשיא הרצינות.
אני בת 16 וחצי, למה למען ה' מנסים לשדך אותי עכשיו?! רק תסבירו, לא יותר מזה.
אם כולם היו מדברים על אותו אחד לפחות, אולי הייתי מבינה, אבל זה יותר מאחד, זה כמה, וזה יותר מדי אנשים שזה מנסים, שרומזים, שאומרים. וזה לא מצחיק, זה כואב, כן, כואב. גם שהבנים עצמם באים ואומרים לי מה שהם חושבים עליי, זה לא נעים.יש חברות שיבאו ויגידו לי שזה שטויות, תרגישי מוחמאת ותהי בשקט, כל הזמן את מתלוננת, גם על הטוב. אבל לא! זה לא נכון! אני לא חושבת שזה חכם להגיד לי את זה!כי אני לא מתכוונת להתחתן בגיל 17, ולא בגיל 18, עוד לא. אז מה כל כך לחוץ לכם, אתם הרבה יותר לחוצים ממני, שאתם אפילו הרבה יותר גדולים ממני, ושאתם בעצמכם לא עושים עם זה כלום שאתם "רווקים בני 20".או שחברות שלי מתווכחות איתי עם הנער הזה, "מאוהב בי או לא מאוהב בי", בחייאת!!! זה לא קשור! א', כי זה לא נכון, את יכולה להתווכח איתי כמה שאת רוצה, הוא לא, וגם אם כן, לא מתאים לי עכשיו, פשוט לא מתאים לי עכשיו. ב', את לא יודעת באמת מה הוא חושב עלי או עלייך, תפסיקו לבלבל אותי, אתן יודעות שהייתה לי תקופה קשה בשנתיים האחרונות, אתן יודעות יותר טוב מכולם שאני בקושי קמה בבוקר- שקשה לי אחרי מה שקרה, ושאני כל כך פגועה, ושאני מתחרטת על מה שעשיתי, אבל לא., אתם יכולים להיות זוג חמוד ביותר ביחד... ואנחנו לא באות מחברה שמעודדת "חברויות" בגיל שלנו, אז למה פתאום אתן משכנעות אותי שכן? שאולי זה יעזור לך אחרי מה שקרה?