אין לי כותרתאנונימי (פותח)

ממ..

יש פה מישו  בן של רב או מישי בת של רב?

איך לכם עם זה?

תקשיבו ביוט לי עם זה.. קשה לי עם אבא שלי ולראות שכולם מעריצים אוו מבחוץ אבל כשהוא בא הבייתה כל הג'יפה שלו יוצאת עלינו.. ושכולם כל היום אומרים או... את הבת של.. ואפחד לא יודע כמה זה סיוט. וכמה יש בזה צביעות.

ואוף .. יש למיש עצות?

נסי לדבר על זה עם אבא שלךשואף לאור

נסי לדבר על זה עם אבא שלך ,לפעמים נחנו כילדים של הורים רואים את המציאות מנק' מבט שאינה נכונה ..

כן . אני מכירה את זה טוב מאאאדדד ...האלי גאלי

אם באלך , דברי איתי באישי .

(ולכל ה-לא ילדים של רב - שקוראים את זה - שלא תבינו לא נכון , האבות שלנו עדיין צדיקים וחכמים גם בבית והם לא נהפכים למפלצות  בבית כשבחוץ הם רבנים וכאלה .. זה קצת יותר מסובך ..)

אני משתדלת לא לדבר איתו. בכלל..אנונימי (פותח)

זה כ"כ מכעיס שאני לא מצלחיה בנושאים אחרים אפילו להתקרב אליו.. זה משפיע על כל הקשר שלנו איתו(וגם של שאר האחים)

ובאמת כמו שהאלי גאלי אמרה-שבאמת הוא צדיק וחכם וכו.

אני הבת של...מרב.

וזה דווקא שימושי...

כל פעם שצריך לפסוק איזה משו ולא יודעים-- ישר אני אומרת שאבאשלי פעם אמר את זה...

כשאני אומרת את זה לתלמידות שלו [הוא מלמד באולפנא..] הן בכלל-- "טוב... אם הרב אמר ככה אז זה בטוח ככה..."

ואני לא מרגישה יותר מידי מחויבות להתנהג כמו בת של רב...

אני בת של ראש ישיבת הסדר..אש"ה

ולא מרגישה עם זה שום בעיה בכלל. בשום עניין ובשום מצב. בבית הוא אבא הכי טוב בעולם ובחוץ הוא גם ממש טוב, זה אפילו עוזר הרבה פעמים כשצריך לפסוק איזה הלכה.. 

גם עלי אומרים הבת של.. (וגם נכדה של.. קורץ) אבל זה לא מפריע לי בכלל...

אני בן של רבשי"מ

וופעם גם לי היו קצת את המחשבות כאלה. אבל לדעתי זה היה בגלל שהיה רצון ללכת לכיוונים שונים (לא חלוני בקו החשבתי בתורה) וזה הפריעה לי שאבא הוא רב וכאלו מדריך אנשים והבן שלו הולך אחרת. והיום אני חושב שזה שטיות שאבא שלי צדיק וגם חלק מהאחים שלי חושבים ככה ( פשוט לא דברנו על זה אף פעם ואני לא יודע מה כולם חושבים וגם יש לי אחים קטנים)

אבא שלי הוא רב ישוב וראש ישיבה ועוד כמה עסוקים.  

אני גם בת של ראש ישיבת הסדר...אשת עסקים

ואני מרגישה בדיוק כמו אש"ה! 

(טוב... מעניין למה...)צוחק

תזהרי שלא להטעות שואף לאור
אני חושבת שזה לא צביעות..עץ
אופס ..קפץעץ

יש כאן משו מאוד אמיתי...לכל בנאדם יש מעלות וחסרונות,לכל בנאדם יש ת'שעות שהוא מתפרץ\מוציא ת'עצבים.

יש כאן איש שלמד הרבה תורה ואנשים מעריכים אותו בזכות מה שהוא למד, ויכול להיות (ודי ברור שיהיה ככה כי כולנו בני אדם..) שבבית הוא לא מתנהג כמו שהוא בחוץ...בבית הוא גם צועק לפעמים ועצבני אבל בואו ניקח למשל ילדה... כל היום מספרים לאמא כמה היא חכמה וטבה ומתנהגת כל כך יפה לחברות בכיתה. כשהיא מגיעה לאסיפת הורים כל האימהות באות אליה ואומרות:"את האמא של...איזה בת מקסימה ישלך..." והאמא חושבת לעצמה בדיק 'אני יודעת שהבת שלי נורא חמודה אבל למה בבית היא כל היום צועקת ומציקה לאחים הקטנים שלה...אולי היא צבועה???...

אז לא!!!! כנראה שלא!!!! כנראה שזה הטבע שלנו וככה נולדנו אנחנו לא מלאכים(!) אבל אם נשתדל ונרצה אנחנו יכולים להיות כמעט מלאכים!!!!!!!!!!!!!!!!קורץ

מוסיפה על 'עץ'...כפרעלייך!!=)

אני חושבת שצריך לקבל את זה בהבנה, כנראה שאבא שלך הוא אדם "קשה יום".

אני לא חושבת שצריך להצדיק אותך בטענה שאף אחד מאיתנו לא מלאך, כי כן- זה לא בסדר.

אולי תדברי עם אמא שלך שתנסה להסביר לו, לדבר איתו ולהאיר את עיניו...

ואם זה לא יעזור- הבנה, קצת מרחק בשביל לא להתעצבן יותר מידי, ולהמשיך לאהוב. כי כמו ש'עץ' אמרה- לכולנו יש את החסרונות שלנו, והסביבה צריכה להשלים איתם.

אני בת של רבבתותי

אבל אני לא מכירה את התופעה של הוצאת עצבים................................................................

וטוב שיש מישהו שיכול לפסוק כשנתקעים

ברוך ה' אני לאישי .א.אחרונה

בן של רב מאוד מפורסם אמר לי שזה סיוט לא מהעולם הזה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך