אם היו מלמדים אתכם את נושא הזהות היהודית
מה היה מעניין אתכם לדעת על זה?
אם היו מלמדים אתכם את נושא הזהות היהודית
מה היה מעניין אתכם לדעת על זה?
אבל זה כי אני בת.רק רציתי ללכתמשום מה אין לנו באולפנה על זה שיעורים בכלל..
אחלה רעיון! ובאמת חבל שאין
~א.לאבל לדעתי אומרים בעיקר שיחות שנשמעות טוב אבל בת'כלס הם לא אומרות כלום.
חוצמזה ני לא מתחברת כלל מה שאומרים שזה האופי הביתי של נשים ובזה האישה יכולה הרבה יותר להשפ]יע. לא שאני אומרת שלא טוב שהאישה היא מחנכת אלא כל הדברים האחרים שהופכים את האישה למעופפפת כזאת וכמו פסיכולוגית וכזה- אני לא מרגישה כזאת. אני לא מרגישה בי את הבינה הזאת שאומרים שיש לאישה יותר מבאח שלי....
מקווה שהבנתם את כוונתי... אז אני לא מבינה את זה באמת... אם מישהו יוכל לנסות להסיר לי אני אשמח....=)
סליחה ממש על הניצלו"ש.... פשוט זה ממש בוער לי להבין....
בינה זה במילים פשוטות: רגישות. היכולת להבין דברים מבין השורות.
וזה משהו שיש אותו בצורה חזקה לאישה יותר מאצל הגבר..
רק אם יש את הרגישות הזו בצורה חזקה, ואת היכולת להבין דברים ממש לעומק, ולא רק את מה שנגלה על פני השטח, אלא גם מה שסמוי ומופיע בין השורות- אפשר לקדם דברים בצורה טובה יותר. במובן הזה- האישה יכולה יותר להשפיע 
אבל שאלה כנה- אתם באמת מרגישות שי לכם את זה יותר מאצל גבר??
לפעמים כן... אבל בדברים קטנים בד"כ... והאמת שאני באמת לא מבינה מה כ"כ גדול בזה שנו טוןב היא קצת יותר מבינה בחינוך ילדים אז לכן היא דאוגת לחינוך, אבל חוץ מזה????. אני לא מרגישה שאני יכולה להשפיע בדברים כאלה. חוצמזה ההרגשה שלי היא שיש נשים שהם יותר כאלה אבל רוב הנשים שאני מכירה (והנשים הפחות דוסיות) בכלל לא כאלה... זתומרת כן הן באמת יותר מבינות בחינוך- אבל לאו בעלות הבנה עמוקה או משהו כזה...
בכלל,אני מרגישה שזה קצת רחפני מדי בשבילי- כשמדברים על זה- אני לא רואה לזה שום משמעות מעשית.
היה לנו במעיינות מיצג אור-קולי מדהים של מדרשת עפרה. קוראים לו 'להיות יהודי'.. הוא מהממםםם..!! והוא מדבר על זהות יהודית, גאווה יהודית וכו'.. לוידעת כ"כ איך להסביר את זה.. אולי חברות שלי יצליחו ![]()
לדעתי שווה לדבר על מה זה בכלל להיות יהודי מה בכלל מיוחד בו ושאלות מסוג זה...
ממש מצטערת ליטל~ אבל פשוט אני מרגישה שזו שאלה שממש מציקה לי.אם לא יענו אני אפתח שירשור חדש...
אומר שיש לך את זה באמת!
כי הכי קשה זה להבחין בדברים הקטנים..
ואני חושבת שככל שעובר הזמן, מבינים את הדברים לעומק..
כאילו...אם זה לא התנשאות שאנחנו קוראים לעצמינו עם סגולה
אשמח לעוד רעיונות..~א.לזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים