אווווווף אוווווווווווווווף.......נמאס לי!!!!!עץ

סבא שלי(כפרעליו!!!!) נחשב לאחד האנשים הכי עשירים בארץ...האמת היא שזה לא קשור אלי אבל כל אלה שמסביבי בטוחים שזה כן...עצוב זה נהפך לדבר הקבוע...מתקשרים אלי לפלאפון לבקש תרומות מכל הארץ.....כל מקום שאני מגיעה מישו תוקע משפט!!!!!! כשמוציאים חולצות ישר באים אלי:"יש סיכוי שסבא שלך עושה לנו חסות????", באמצע מסלול כשכולם כבר מתים אז כמה בנות באות אלי:" אולי תבקשי מסבא שלך שיביא תמטוס הפרטי שלו..." , אני מסתובבת ברחוב ואנשים עוצרים אותי:"ראיתי אתמול את סבא שלך בטלוויזיה..." ועוד כל מיני כאלה...

בביה"ס הקודם שלי כ-ו-ל-ם ידעו וזה לא היה סוד כי אמא שלי היתה מורה שם וכולם יודעים שהיא "הבת של..." אבל כשהגעתי לאולפנה לא סיפרתי לאפאחת...לא רציתי שזה יתפרסם, חברה שלי שבאה איתי סיפרה לכמה בנות אז הם ידעו אבל זה לא היה מפורסם...בקיצור, לפני חודש וחצי בערך דוד שלי התחתן (נראלי אני מסגירה את עצמי עכשיו...קורץ) ואז זה התפרסם בכל האולפנה ואפילו ראש האולפנה בא אלי ואמר לי:"ראיתי את החתונה בטלוויזיה, איזה הפקה!!!!"...

כולם באו לראות את הבגדים...כולם עצרו אותי לשמוע מה היה ואיך היה. אני שונאת(!) צומי ובמיוחד כזה...אולי זה לא נשמע לכם סבל גדול מידי אבל זה כןןןןןןן, זה נמאס כשחופרים, נמאס כששואלים ועוד יותר נמאס כשבטוחים שאתה מליונר....(ואני לאאאאאא כזאתי...לא לפתח אשליות!!!)

אז אני מודה- לא תמיד זה רע...לפעמים זה גם כיף! אפילו כיף מאווווד!!!!! אבל כן, כדאי לפעמים לשים לב מסביב ולבדוק שלא עלית לחבר שלך על העצבים!!!!!

סורי על החפירות....לפעמים צריך לפרוק-כשלא מכירים אותך יותר נח לעשות את זה!!!!!...(לחברות שלי -שלא תבינו לא נכון אני חולעליכם אבל לפעמים אתם (ק-צ-ת) עולות לי על העצבים!!!)

יאאאא אפשר תרומה?!?!?!?!?כפרעלייך!!=)

חח, סתם...

את האמת שאין לי כל כך עצות, ואני מבינה שזה מעצבן...

אני מניחה שעם הזמן הן לומדות שאת לא המקום לבוא אליו בבקשה לתרומות וחסויות. אולי עוד מעט זה יפסיק...

אולי את יכולה פעם הבאה שזה קורה, להבהיר בנחמדות שזה לא המקום...

אין לי יותר מידי עצות חוץ מזה... אז שתהיה בהצלחה ו--

נשמה, אל תתעצבני!

זה לא שווה את זה ואני מניחה שאף אחת לא עושה את זה בכוונה לעצבן.

תזכרי שזה דבר ממש ממש קטן שמעצבן אותך יחסית לכל מה שלא.. אז קחי בפרופורציות, אולי זה יעזור

לילה טוב

תגידי להם שידברו...ישי .א.

עם סבא שלך שסבא שלך זה לא את לדוגמה עם המטוס תגידי להם שהם יגידו לוו שאת לא יכולה לדבר איתו

מה את רוצה ??? אחד נולד גיבן - הוא פשוט חי עם זהידידיה

הבנת את הכיוון ?... בסדר סבא שלך עשיר תסבירי במשפט קצר לחברות ותמשיכי הלאה זה

לא ביג דיל !

זה מזכיר לי סיפור דייט של אמא שלי...צורניקית

היא יצאה עם איזה מישהו ובגלל שהיא אמריקאית הוא החליט שהיא עשירה, אז הוא כל פעם ביקש ממנה לשלם על הקפה, לשלם על האוטובוס, בתוספת המשפט-"טוב, את אמריקאית עשירה"... בואי נגיד שהוא לא אבא שלי... (: ולדעתי בפעם הבאה שחברות שלך ינסו לסנג'ר אותך או את סבא שלך או סתם יציקו, אז כן, את יכולה קצת לצעוק עליהן, בשיא הרצינות, שאת לא רוצה שיזכירו את זה כל הזמן! טוב, אל תצרחי, שישארו לך חברות, כן? אבל תבהירי להן שבסך הכל את בן אדם בדיוק כמוהן עם פרטיות וכסף שבכל זאת לא צומח על העצים. ולגבי אנשים ברחוב... טוב, אין כ"כ מה לעשות עם זה, תשמחי שלפחות זה לא משהו רע שבגללו עוצרים אותך או מסתכלים עלייך (ולא חסרות דוגמאות לצערינו...)

למה אנשים כ"כ מטומטמים???עץ

למה כסף מסנוור לאנשים את העיניים?למה??? כסף זה דבר חשוב אבל מכאן ועד ל....

אני מבינה...זה באמת מלהיב כשיש חתונה מטורפת שמשתתפים בה כל החברי כנסת,הנשים ושחקנים ידועים...זה יותר מלהיב כשחברה שלך הייתה שם ויכולה לספר לך מכלי ראשון, ועוד יותר "מגניב" שהיא אחינית של החתן ...אבל מכאן ועד למה שהלך סביבי בחודש הזה...הרגשתי שיש אנשים שפשוט סוגדים לי(סוגדים לי?! סוגדים לכסף??!! סוגדים לאנשים מפורסמים???!!!-מה שבטוח-לא לי!!!!)...וזה לאאאא כ"כ נעים.

אפשר להתענין...לשאול בעדינות, אבל להתחיל לחקור כמה עלתה השמלה של הכלה, במה הרצפה היתה מצופה, כמה עלה הקיטרינג ואם הצטלמתי עם נשיא המדינה -זה לא שייך!!!!! זה לא עניינם!!!!! ו-כן, זה גם מציק...[לאפאחד לא נעים להגיד ששמלה עלתה מליון וחצי והקיטרינג יותר (סתם זרקתי מספרים..אל תיבהלוצוחק) זה די פאדיחות...]

צרות של עשירים.. ילדונת- תהני ממה שיש לך.ניגונים
זאת כל הבעיה-אינלי...עץ

אנחנו לא עשירים...אנחנו במינוסים ואני גרה בקרואווילה קטנה!!!!

אנחנו לא מוכנים לקחת מסבא וסבתא שלי כסף...רק מתנות יומולדת=)

זה מציק כ"שצוחקים" עליך שאתה עשיר כשאתה יודע שבבית אתה במינוסים...

זה שיא המבאס!!~n אני~

אבל עולם זה עולם!! ואנשים הם יצורים רכלנים!!

זה באסה.. אבל אין לך כ"כ מה לעשות.. אם את תבקשי מהם לא לדבר על זה..

אז אני לא בטוחה אבל יש מצב שהם ידברו על זה כשאת לא נמצאת..

יש שני דרכיםפורר

את יכולה לדבר איתם וולהסביר להם שזה מעצבן אותך וגם פשוט לפעמים תתעלמי לפעמים אנשים אוהבים להציק בגלל שהם רואים שמתעצבנים מהדברים שהם אומרים בהצלחה...

תודה...איזה חמווודים!!!עץ

אני יודעת שדי קשה לפתור דבר כזה אבל בכל זאת ניסיתם לעזור...האמת היא כתבתי את זה בעיקר לחברות שלי שיראו את זה ויפסיקווווו(אתם חופרות........!!!!!!!!!!!!).

וגם שכולם יבינו שזה לא נעים.....ו....כן, לא מתכחשת=) גם כדי לפרוק ולקבל כמה עצות...חחחח...

בכל מקרה, שיהיה לכולם יומושלם!!!!!!!

זה נשמע יותר מצחיק ממציק!כישוף כושל

מה נראה להם ששאלו אותך אם הצתלמת אם פרס??????

אם היו שואלים אותי פשוט הייתי מתפקעת מצחוק!!!

איזה באסה!כישוף כושל
תשובה?copy
כןןןןן!!!!! יפה copy שליטה מלאה בחומר....עץ

טלווזיה או גלובס?????

או סתם ידע כללי

קוראים לזה לחיות במדינת ישראל המודרנית...אולרייט

סתם...
מי שטיפה קורא ומתעניין גם מכיר..

ולעניינך - הפתרון הכי יעיל זה פשוט לבוא ולהגיד לחברות שלך דוגרי שזה מפריע לך ומציק לך וזה שסבא שלך הוא ככה וככה לא אומר עליך כלום(לא לאוב ולא לרע).
סביר להניח שפוט הן בכלל לא קלטו שכל העניין הזה מציק לך. אז פשוט תגידי להן ואני מקווה בשבילך שהכל יסתדר.

בהצלחה ושבת שלום!

אני יודעת מי סבא שלךאבודה!

מהעיתונים....

ולעינינו אני חושבת שזה פסדר שכולם שאלו איך היה זה חתונה!

מזל"ט

כנסי יש לי פתרון מממממש טוב!!!אחת מהחלל

עץ יקר וחביב!!

לדעתי, הפתרון המושלם הוא פשוט לכתוב את זה

בפורום של ערוץ 7 והחברות שלך (אהמ. אהמ..) פשוט יבינו..

סתם נשמתי, כפרעליך!! את פשוט נשמה!!

אם להגיד לך את האמת אף פעם לא חשבתי שזה מפריע לך.. 

רק בחודש ההוא זה היה נראה שזה כבר קצת מציק.. 

ברגע זה לקחתי על עצמי לא לחפור לך על זה יותר מידי..

טוב, אבל בכל זאת היה נחמד לראות שגם את פה בפורום..

אולי שיתרום טיול למשתמשי הפורום? סתם צוחק...אורח בעולם
איכס...איזה התנהגות מגעילה!!!דוסית גאה!

תתעלמי!!!

בעצם אל תתעלמי, תצחקי להם בפרצוף!!!

חחח...איזה קרועים!!!!עץ

כולם שולחים לי עכשיו הודעות באישי שהם מכירים אותי.....!!!!!צוחק

אם לי היה סבא כזה הייתי מבקש ממנו את כל העולםידיד

צוחק

הלוווי עלי בעיות כאלהיחיאל!
מי שישמע...כאילו אתה חולה ח"ו...תן חיוך....=)
אפשר לישאול מי זה סבא שלך??מעפר אני באה

חח הסתקרנתי!!

לא חולה......!!!!!!ח"ו....עץ

תן חיוך...דבר ראשון הדגשתי שרוב המטרה הייתה שהחברות המתוקות שלי יבינו שזה מעצבן אותי...

דבר שני אני בת!!!!!

ו...גילוש...copy כבר כתב מיזה אז תסתכלי ואם את עדיין לא מבינה...דברי איתי באישי...חחחח...אני מתפדחת לכתוב...

עץ מאמי...לא אמרתי לך...אמרתי ליחיאל...חחחתן חיוך....=)
אווווופס...תן חיוך=) |מתנצל...|עץ

תן חיוך...סורי!

חשבתי שדיברת איתי...קבלי התנצלות!!!!!

שבת שלום מותקנשיקה

חח הבנתימעפר אני באה
עץ [וכולם...חח]תן חיוך....=)

שבת שלום...לא קרה כלום...סה"כ אי הבנה קטנטנה...

שבת שלום מאמי!נשיקה

ת'אמת..אשכרה הלוואי עלי בעיות כאלה=[נשמה שלי!!=]
צרות של עשירים...ב.ש.

עץ, איך זה להיות עץ?

צרות של עשירים זה עדיין צרות..מרב14

אני יכולה לספר לך על חברה שלי שהיא עשירה, באמת עשירה.

הייתי בבית שלה, בית ענק עם בריכה ליד, ויש לה עוד בית בנגב לקיץ, ועוד בית באמריקה למתי שהם בחו"ל.. אנחנו הולכות בשכונה שלה, שמלאה בבתים ברמה של הבית שלה, שאת כולם אבא שלה בנה..

אבל אף אחת לא מדברת איתה על זה.

למה?

כי היא פשוט ביקשה- "אל תדברו איתי על זה"

זהו.

פשוט תגידי- אני לא רוצה לדבר על זה.

בהצלחה=]

היא אומרת שהם לא עשירים סבא שלה עשיר...אני ואנוכי
^^ מסכנה חח גם פה לא מבינים אותה!מעפר אני באה
לעעעעעעע..אנל'א מסכנה!!!!!!!!!עץ

ב.ש-את\ה ודאי מתלוצץ...

בסדר....אני לא מסכנה...לפעמים שאתה עומד מהצד השני אתה פשוט לא מבין תצד של השני..קורה???

ב.ש. אתה נקרא למסדר!!עץ על מים

לא להתייחס אליה כאל עץ אשר גודל בטבע.... [מקווה שהנקודה מובנת!]

זה פגיעה אישית בי כן בי...

אני לא מרשה לכנות אנשים בתור עציצים/עצים וכיוצא בזאת!!!!

עץ נשמה, אם יש עוד פגיעות כגון אלו, פני אלי לעזרה

אני לא אתן לזה לקרות בפורומנו!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח...איזה מאמי!!!!עץ

ישלי אמא חדשה...(לא להיפגע..הכוונות טובות..)

תודה מותק אבל אני לא נעלבת(!!!!!)וחוץ מזה- ב.ש....עץ זה ראשי תיבות של משו...אז תחשוב על משו קצת יותר שנון...

עץ...עץ על מים

כפרות עלייך..

נכון זה לא כייף שקוראים לך עץ?

|בטון ילדותי פגוע|

חח, הזכרתן לי, פעם המורה לדרמהניגונים

קראה לי ולחברה שלי עציצים כי איחרנו בשיעור. אני וחברה שלי כל השיעור רק עשינו לה בעיות! זה היה נורא.

פעם היינו עציץ בשקיעה (שעצוב כי יש שקיעה, אז עשינו מלא תנועות הזויות עם הידיים.) פעם היינו עציץ ברוח, ופעם היינו עציץ כשהוא ישן.

וואו, זה היה לפני כ''כ הרבה זמן.. לפני.. שלוש שנים? וואו..

גמאני מכירה אותך....(עוד אחד לאוסף..)zipushאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך