סבא שלי(כפרעליו!!!!) נחשב לאחד האנשים הכי עשירים בארץ...האמת היא שזה לא קשור אלי אבל כל אלה שמסביבי בטוחים שזה כן...
זה נהפך לדבר הקבוע...מתקשרים אלי לפלאפון לבקש תרומות מכל הארץ.....כל מקום שאני מגיעה מישו תוקע משפט!!!!!! כשמוציאים חולצות ישר באים אלי:"יש סיכוי שסבא שלך עושה לנו חסות????", באמצע מסלול כשכולם כבר מתים אז כמה בנות באות אלי:" אולי תבקשי מסבא שלך שיביא תמטוס הפרטי שלו..." , אני מסתובבת ברחוב ואנשים עוצרים אותי:"ראיתי אתמול את סבא שלך בטלוויזיה..." ועוד כל מיני כאלה...
בביה"ס הקודם שלי כ-ו-ל-ם ידעו וזה לא היה סוד כי אמא שלי היתה מורה שם וכולם יודעים שהיא "הבת של..." אבל כשהגעתי לאולפנה לא סיפרתי לאפאחת...לא רציתי שזה יתפרסם, חברה שלי שבאה איתי סיפרה לכמה בנות אז הם ידעו אבל זה לא היה מפורסם...בקיצור, לפני חודש וחצי בערך דוד שלי התחתן (נראלי אני מסגירה את עצמי עכשיו...
) ואז זה התפרסם בכל האולפנה ואפילו ראש האולפנה בא אלי ואמר לי:"ראיתי את החתונה בטלוויזיה, איזה הפקה!!!!"...
כולם באו לראות את הבגדים...כולם עצרו אותי לשמוע מה היה ואיך היה. אני שונאת(!) צומי ובמיוחד כזה...אולי זה לא נשמע לכם סבל גדול מידי אבל זה כןןןןןןן, זה נמאס כשחופרים, נמאס כששואלים ועוד יותר נמאס כשבטוחים שאתה מליונר....(ואני לאאאאאא כזאתי...לא לפתח אשליות!!!)
אז אני מודה- לא תמיד זה רע...לפעמים זה גם כיף! אפילו כיף מאווווד!!!!! אבל כן, כדאי לפעמים לשים לב מסביב ולבדוק שלא עלית לחבר שלך על העצבים!!!!!
סורי על החפירות....לפעמים צריך לפרוק-כשלא מכירים אותך יותר נח לעשות את זה!!!!!...(לחברות שלי -שלא תבינו לא נכון אני חולעליכם אבל לפעמים אתם (ק-צ-ת) עולות לי על העצבים!!!)

צרות של עשירים.. ילדונת- תהני ממה שיש לך.
סתם צוחק...
זה היה נורא.