בס"ד
היום המשטרה התירה לפרסם רק חלקים ממנה.
פרסום בלעדי וראשוני!
[כל קשר בין הכתבה למציאות מקרי בהחלט. נכתב בשעות קשות. כמנהגי בקודש, הכל פה בציניות גמורה. אם פגעתי פה במישהו - אני מראש מבקשת סליחה. מוקדש למנהלת השפיצית - הד"ר - בהמון הערכה.
מצטערת על ה... ]
היום, יום שני, תמו ימי המשתה- 7 במספר- שערכה ד"ר אריק
לפני כשבוע, ב20 ביוני לאחר שרוב בתי הספר סיימו את לימודיהם והתחיל רשמית החופש הגדול נערך שינוי בהנהלת פורום נוג"ה מבית ערוץ7- מבחר פורומים לציבור הדתי.
שינוי זה נערך בעקבות "עומס יתר בלימודים " כך תירצה המנהלת הקודמת "לולה=]" את התפטרותה מהמערכת. לולה לא השאירה אחריה זכר, אך חברותיה לערוץ7 סוברות שזה עקב בעיה חדשה שטרם נמצא לה פתרון - "שינוי המערכת והצהבתם של הודעות חדשות" - ששמו קץ לתירוץ הידוע " לא רעננתי את הדף, ולכן לא שמתי לב שהתווספו הודעות חדשות" שהיה כנראה שימושי מאוד אצל לולה=].
בעקבות התפטרותה של לולה=] מהמערכת זעקו ארגוני הנשים שבפורום ודרשו להוסיף בת להנהלה- לטענתם, ההנהלה צריכה להיות בהתאם לגולשי הפורום. לפי המחקרים, 60% מגולשים הפורום הם בנות, כך שצריכה להיות בהנהלה לפחות בת אחת אם לא שתיים.
כמו שכבר ידוע לכולנו, הפגנות הנשים עוזרות. במאבקם האחרון על הוספת אלמנטים נשיים לפורום הם ניצחו ובגדול- במאגר הסמיילים התווסף הסמיילי
וההודעות המחוקות הפכו מצהובות לוורודות.
זעקתם הפעם לא עוררה סערה גדולה, אבל בקשתם נענתה חלקית- הוחלט להוסיף להנהלת פורום נוג"ה בת.
אבל איך בוחרים מנהלת מחליפה?
יש שיטענו שהיא צריכה להיות "בחורה כארז" אבל בחורות כארז יש פה המון, כך שאם זה יהיה הקריטריון הרשמי יקומו שוב ארגוני הנשים. השמועות שרצות בפורום מספרות על כך שזה נסיון החייאה של הבדיחות הפנימיות הקבורות של הפורום, אך בהתחשב בעובדה שמספר התגובות שצחקו על העניין קטן יותר מספר התגובות שאמרו שזה בדיחה צפויה, זוהי כנראה איננה שמועה נכונה. אז מה כן יכול להביא לבחירת מנהלת בפורום הנחשב ביותר לנוער? התעלומה תשאר מעורפלת עד שיגיע הסבר ממקורות יודעי דבר, אך במערכת העלו סברה שנשמעת הגיונית ביחס לסברות הקודמות: המילה שנוצרת מראשי התיבות של המנהלים. עם כניסתה של ד"ר אריק להנהלה ראשי התיבות של המנהלים הם אב"א- אריאל, ברוך, אריאל – כסימן שאפשר להציק להם, והם ימחלו לך מהר כמו אבא.
כנראה בגלל שמועה זו "ד"ר אריק" נבחרה והיא כעת מנהלת את פורום נוג"ה. כתבתינו מהשטחים – החסה – שמצבה בזמן האחרון לא מזהיר במיוחד, נפגשה איתה לראיון.
[חלקים מהראיון]
"אז מה רואים מכאן שלא רואים משם?"
-האמת שהכתובת IP שלכם מאוד מעניינות. אני עוסקת שעות רבות משהותי פה במחקר שלהם ובתדירות המספרים הפילנדרומיים שבהם. בע"ה עוד כחצי שנה אגיש את זה כפוסט ד"ר באונברסיטה הווירטואלית (ההמשך של האולפנה הוירטואלית). לכל המודאגים, הניק שלי לא ישתנה לפרופסור אריק.
זה החלק המחקרי. האמת שאני גם קצת משתעשעת פה. התחביב העיקרי שלי זה לכתוב תגובה מקושקשת, לחכות שאנשים יגיבו אליה, ואז לערוך אותה. ההפתעה של אנשים שהם רואים שהם הגיבו סתם היא ממש משעשעת! תנסו בבית!
מה דעתך על אירועי השבוע האחרון בנוג"ה?
מה היה? חסימת כביש או משהו כזה? נראה לי פספסתי קצת...
אה, אז זה גם חלק מהתוכנית- הכחשה של מנהלים.. עכשיו הכל מובן..
אפשר בבקשה לדעת על מה את מדברת?
הנה, בבקשה- תמונה מאירועי השבוע האחרון
[לצפייה מוצלחת יותר בתמונה לחץ עליה.]
זה נראה לך הגיוני האפליות האלה?
על כל שאר חלקי הכתבה הוטל צו איסור פרסום.
[תודה רבה לכל מי שנתנה ביקורת ותמכה בי לכל אורך התהליך
סוסת פרא, הקסם השחור, נושי104, לארי צלוב על הנתונים המחקריים, (ומי שאמרה לי "את משוגעת"... לא עזר לי הרבה, אבל בכל זאת תודה, אני עוד אנקום את נקמתי
) ולכל מי ששימש לי השראה... אתם אחלה פורום!!
]

זהבולית- העיקר, חכי חכי מה אני עוד אעשה לך..