-"אהה..."

קיצור.. בלי הרבה הקדמות.. החופש פה. כן.. מה שכולנו בנינו עליו כבר חצי שנה.. כל פעם שזה עלה זה נגמר ב"בחופש בחופש.."
אז.. זהו. שהחופש פה... אז הגיע הזמן...
ל... ניחשתם נכון.
ה-פרוייקט!!!!
אז שוב, בכמה מילים לאלו ששכחו לזכור ואלו שזכרו לשכוח [ולחדשים שלא מבינים מה אני רוצה מהחיים(?) שלהם...]
לפני כשנה, היה מפגש פורום. היה מוזר. היה קצת מפדח, היה חסר משמעות. קיצור- היה כיף... 
ואז העלה מנהלינו דאז הרועה רעיון למימוש הפוטנציאל הגלום בנו, כקבוצה של נוער [בפריסה ארצית.. אבל כרגע זה לא משמעותי. קודם שיהיה- אח"כ בעז"ה זה יתפרס...]
כך בערך עלה העריון של ה"פרוייקט", התנדבויות.
מבוסס על החבר'ה מהפורום, כי יש לנו מכנה משותף מסויים, ויש לנו אחלה דרך לתקשורת בניינו.. אבל זה לא רק לחברי הפורום. כולם מוזמנים להביא חברים. וכמה שיותר..
התחלנו בהתנדבות בשע"צ, שמעתי שיהיה מעולה [לי אישית לא הסתדר להגיע...] אבל אז זה דעך. אמרו "אש קטנה" לימודים וכו'..
אבל חבר'ה- אין יותר תירוצים. יש פה מספיק אנשים שהם לא בייני"שים שעוד לומדים. הגיע הזמן לעשות עם זה משהו!!
ההתנדבות לפי שנה הוכיחה שזה ריאלי!!!
אז כן, אני עוד לא התייאשתי. ואני מאמינה שיש לנו את הכח להוציא משו' מזה לפועל!
שלב ראשון- מה עושים?
בכל הדיונים עד עכשיו הגענו למסקנה שבי"ח זה הכי נח, כי לא כ"כ משנה כמה באים.. מעולה אם יש 40 ח'ברה, אבל גם 4 זה בסדר..
או התרמה, או שנפגשים "איפשהו" ועושים את זה יחד, או שמעבירים פנקסים [ואצל הדוסים זאת לא ממש בעיה ליצור שרשרת של העברת פנקסים בכל הארץ..]
אם יש למשהו רעיונות נוספים זה יתקבל בברכה..