אתם מכירים את הספרים האלה שאי אפשר לקרוא בהם 2 מלים-ולא לסגור את הספר בחבטה, שאתם שואלים את עצמכם מי הטיפש שהצליך להוציא את זה לאור" אז חשבתי שאולי נשרשר אותם פה כדי שלא נעשה טעויות פעמים...
אני ממש לא מדברת על ספרים שאתם לא אוהבים (אני יכולה לרשום את כל הפנטזיות והמדע הבידיוני ושטיות שכאלה
)ולא סופרים שאתם לא אוהבים\מחבבים... אני מתכוונת ספרים שנראים מבחוץ טובים במיוחד אבל כשהתחלתם לקרוא ופשוט התחרטתם על הרגע ... אם אפשר להוסיף נימוק!![]()
טוב אני יתחיל--
שרוטה\תמר ורטה זהבי (ובכללי ספרים שלה) היא שמולאנית ברמות מזעזעות! מסופר על ילדה שנפגעה בפיגוע ואז היא פוגשת ערבי בבי"ח והיא רוצה לפגוש תמחבלת,והיא וחבר שלה היחידים בכיתה שהם שמולאנים (הו כמה מסכנים פשוט לרחם) ואבא שלה ימיני (איך הוא מעז?)וכל הספר (לפחות מה שהצלחתי לקרוא מבלי להתפוצץ מכעס) היא מסבירה לאבא שלה ולחבריה לכיתה (הטיפשים)כמה הם לא מבינים וכמה הערבים מסכנים שלקחו להם את הארץ והמחבלת צודקת שהיא עשתה את הפיגוע...![]()
טאי נעורים", "סיפורי בנות", "מבחן חברות", "הכי יפה בכיתה", "מסיבת בנות", "על בנות ועל בנים", "אהבה שינאה קינאה ידידות", "סודות של בנות"\משה יהלום שכנה שלי הביאה לי לקרוא ופשוט הזדעזתי לא מהסגנון על זה אני לא מדברת (יש אנשים שאוהבים את הסיגנון הזה) אלא מהשפה !
חבל שאפחד לא ערך את זה לפני שהוציאו את זה לשוק! וחוץ מזה רשום שם מזה שטויות ואשכרה קוראים את זה!
יש לי תחושה רעה!