שירים משפיעים?..No fear!
כן!!3352
למה?..No fear!
ששומעים שיר בקושי מקשיבים למילים, יש שירים ששמעתי עשרות פעמים ואני עדין לא יודעת ת'מילים שלהם..
זה הרעיוןאני ואנוכי

שלפעמים לא המילים משפיעים אלא המוזיקה... תחשבי על זה...

לדעתי כן..אולרייט

העניין בשירים הוא לא שידעו את המילים שלהם אלא שהתחושות של המחבר והזמר יועברו אל השומעים.

לכן שירים יכולים להשפיע מאוד..

(גם אני מושפעת מהראל סקעת קשות..)!!!

כן, מאוד.צחקן
בשירים שאת/ה שומע/ת....אנונימי (פותח)

יש המון המון המון מעבר למילים.

ישנה המוזיקה שאליה מכניס היוצר את הנפש שלו, ואת תחושותיו האישייות בהקשר של השיר. ואל תחושות אלו אנו נחשפים כשאנו שומעים שירים.

לדוג': כשעצובים שומעים ומזדהים עם שירים עצובים, כי אלו התחושות שמועברות. ואגב, זה לא עוזר לצאת מהעצב, אלא מגביר אותו ומקבע אותו.

אם תרצה/י תביא את השיר הספציפי שהעלה לך את השאלה ונוכל לראות איך ובמה הוא משפיע...

אני מתכונת בעיקר לשירים של הראל סקעתNo fear!
וזה נשמע טיפה חירטוטים כל הקטע. של. נפש היוצר..
לדעתי זה הרבה קשור באיך שאת מרגישה לגבי זה...צורניקית

אני לפחות, מאז ששמעתי על כל העניינים האלה איתו, פשוט לא מרגישה טוב עם עצמי לשמוע אותו, זה מגעיל אותי  במודע... אבל סתם למשל, הרבה אומרים לי שלשמוע לועזי משפיע רע על הנפש, ובעוונותי אני לא כ"כ משנה ממנהגי הנלוז כי אני פשוט לא מרגישה ולא חושבת שזה משפיע עלי בתור בן אדם באיזושהי דרך... תקשיבי לעצמך באמת ותחליטי. בהצלחה!

ברור ששירים משפיעיםa.i

גם אם לא מבינים תמילים...המוסיקה עצמה משפיעה...

תוכו אכל וקליפתו זרקגושני"ק

שירים וודאי משפיעים, תמיד כששואלים זמרים או יוצרים, על איזה שיר שהם כתבו, אז הם מספרים על איזו התרוממות רוח, או נביעה לא ממש מודעת, זה לא משהו שתיכננו מראש, עולמו הפנימי של הזמר/יוצר מועבר אליך, כמובן שישפיע על רמת ההשפעה- מי השומע ועוד מליון דברים. וראוי לציין מה שהרב אברהם יוסף שליט"א אמר בשידור ברדיו(אחרי הפולמוס של הרב אמנון יצחק ושמיעת הזמרים שמופיעים במעורב..) -   "מותר לשמוע זמרים גויים, גם אם הם שרים שירי עגבים, אם לא מבינים את שפתם,מותר לשמוע אפילו אישה גויה, בהופעה מעורבת אסור להשתתף, גם אם הוא שר שירי קודש, אולם לשמוע את שיריו שלא בהופעה חיה-מותר בהחלט, בנוסף אמר הרב אברהם יוסף, פסקו של מו"ר אבא נכתב לאנשים שומרים תורה ומצוות, לא לחילוניים. נקודה נוספת שהרב אברהם אמר היא שגם ספרי השירים והפיוטים של הספרדים מלא בלחנים גויים שהלבישו עליהם מילים של טוהר ויראת שמיים

אהמ...אש להבהאחרונה

אני שומעת לא רק שירים של זמרים דתיים, כאילו, אני אוהבת את אודי דווידי, המדרגות, וכו', אבל אני שומעת גם  זמרים חילוניים, למשל, עידן רייכל, אני לא חושבת שזה עד כדי כך רע, עד שלא צריך לשמוע בכלל.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך