חשוב ליקרוא ולהפניםאנונימי (פותח)

פורום נוג"ה יקר !!!

(אני לא חדשה זה שם מישתמש אחר !)

אני היתי אפשר לומר "מחורה" לפורום היתי בו ימים ולילות ניקשרתי לאנשים בכיתי איתם שמחתי איתם עזרתי להם או לא תישאלו אותם מקווה שכן בקיצור נתתי את  כל כולי לפורום ולאנשים כאן הרגשתי שזה באמת חשוב

אחרי כמה חודשים טובים החלתתי שזהו עזבנו 3 בנות את הפורום (לא תאמנו מראש אני פשוט מכירה אותם ודיברנו ) ולמה עזבנו את הפורום : (לפחות אני )
עם כל הכבוד ויש כבוד יכול להיות שזה יעצבן אותכם אבל חשוב לדעת את זה ובאמת להפנים אני לא אומרת לעזוב את הפורום אני מציאה לשפר להוסיף תוכן או איך שלא תיקראו לזה וזה יביא הרבה יותר תועלת (אשמח לעזור)

אחרי או לא כש אח ... עזב הרגשנו שירדה הרמה יכול להיות שליפני פשוט הרגשתי ושמתי לב רק אחרי (ולא שדיברתי איתו או משו) פשוט היסתכלתי בשירשורים ובאמת הבנתי שהרוב פה שלילי כגון : ברחתי מהבית , רבתי עם ההורים , נימעס לי  וכו...

יש פה גם הרבה חסד אני לא אומרת שלא ח"ו יש גם דברים טובים אני לא אומרת שאם כואב משו לא צריך לפתוח עליו שירשור יש גם יעוד בפורום לכל הדפקה של גיל ההיתבגרות אבל יש דרך ואפשר להוסיף עוד אור ותוכן שלפי דעתי זה מה שמחפשים בגיל הזה זה גיל חשוב מיצבים דעות דרך וכו... אשמח לתגובות אוהבת ומעריכה

-אני-

נ.ב - מי שרוצה לדבר באישי אני יתחבר ואם לא תירשמואנונימי (פותח)

אני מחוברת בשמישממש שלי היתחבר לשם הזה וידבר איתכם בשמחה !

קפוץאנונימי (פותח)
סליחה שרשמתי את זה בלי להיסתכל קודם אל שירשורי הפואנונימי (פותח)

הפורום (באמת עלתה לו הרמה חזרה אבל תמיד יש מה לשפר )

אני עדיין מבקשת עם אפשר קצאת יחס אשמח לתגובות

ברוכה השבה! =)הסנה-בוער

האם לטאטא את הרע מתחת לשטיח, ולהשאיר את הפורום רק עם ההודעות היפות והוורודות, יקדם את העולם במשהו? האם זו המציאות בעולם? ממש לא, אז למה שנרצה להראות רק את הדברים המושלמים שבעולם? כדי שהאנשים עם הצרות עוד יחשבו שבנוסף להתמודדויות שלהם הם גם מוזרים ובודדים וירקבו עם הצרות שלהם?

אנחנו פה בפורום כדי לשמוע את הבעיות של האנשים, לנסות לעזור. ודווקא בשרשורים האלו אני רואה הכי הרבה אור שבעולם. נכון, זה יפה כשיש שרשורים של דברים 'טובים' ומלא "ואו" "מדהים" בתגובות. והשרשורים האלו ממש טובים וכו', אבל אני לא חושבת שרק מהם יכולה להגיע הבנייה האמיתית. 

איך אפשר לומר שהפורום יורד ברמה בגלל כאב של אנשים אחרים? ועוד עם רמת התגובות המדהימה פה שאני מתפעלת ממנה כל פעם מחדש.. אדם רק כותב שעצוב לו וכבר יש אנשים שכותבים ומעודדים ומשמחים ומשתתפים כל אחד ואחד בדרכו... זה, זה החסד האמיתי! זה האור והטוב האמיתיים שעוזרים לייצב את הדעות ואת הדרך. 

ועוד.. את מרגישה שחסר אור בפורום? למה לא להוסיף? אני בטוחה שיש לך המון מה להעניק לנו. 

שבוע טוב. 

...אנונימי (פותח)

אני לא אומרת שאם כואב משו לא צריך לפתוח עליו שירשור יש גם יעוד בפורום לכל הדפקה של גיל ההיתבגרות אבל יש דרך  (העטק הדבק ממה שרשמתי למעלה ) אני  לא חושבת שצריך ליפתוח שירשורים ב נימעס לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכו (ואני לא פונה לאף אחד אישית ) זה מוריד מצב רוח (ומותיבציה) ברמות

(ררררר... אני שונאת לדבר ככה אני מדברת כיאילו אני ראש הממשלה  (עם שגיעות כתיב חחחח )
הסנה בוער - סתם לידע כללי את "מכירה " אותי

יש לי מה להגיד לךדניאלה .ד.

לא היית פה הרבה זמן.. הרמה לא ירדה ואפילו עלתה ב"ה.

גם הניקים פה מתחדשים וגם המשתמשים.

ברור שיש את אלו שיפתחו סתם שרשורים שמורידים ת'רמה כי- משעמם להם?!

שימצאו סיבה יותר טובה הייתי מציעה.

בקשר ל'אח..' - הבן אדם תרם המון לפורום ענה על שאלות ונתן תשובות טובות.

אבל הוא לא מה שגרם לפורום דוקא להיות על רמה יותר גבוהה..

האנשים שכותבים פה אחראיים על רמת הפורום. האנשים שקוראים פה!

שמשתתפים פה.

נשמה....עץ על מים

בתקופה שאת עזבת, הרמה אכן הייתה נמוכה, היום ב"ה היא עלתה כמו שאמרו מעלי...

וזה תלוי איך מסתכלים על זה..

את לא יכולה לבוא אחרי כמעט שנה שאת לא פה כמעט ולומר שהרמה ירדה, כי את לא חלק מפה, את מסתכלת מבחוץ...

סה"כ אני חושבת שהפורומים פה גם עזרו לך בעבר הלא כן?

את לא יכולה לבוא עכשיו בטענות... יש כל מיני תקופות שבאמת מדברים על דברים מסוימים שמורידים ת'רמה הרבה.. אבל זה עובר....

אני חושבת [ואני לא היחידה] שהפורום הזה תורם לאנשים פה דווקא הרבה, הכל צריך להיות בגבולות זמן כמובן [שלי אין למשל] אבל בסך הכללי זה אחלה אתר..

ועושים פה גם דברים טובים...

לא נראלי שמהזמן שכן היית פה הפסדת משו!

אוהבת...

לא מסכימה...ד"ר אריקאחרונה
עבר עריכה על ידי ד"ר אריק בתאריך ח' תמוז תשע"א 15:41

בס"ד

בשנה האחרונה נהיה טראנד חדש:להתלונן שהרמה של הפורום יורדת!

אני נמצאת בפורמים קרוב לשנתיים, אפילו קצת יותר, ודווקא בשנה האחרונה הרגשתי שהרמה דווקא כן עולה, ולא יורדת...

מה שכן, אני אגיד לכם מה כן מוריד את הרמה של הפורום:

שכל שני וחמישי פותחים שרשורים על זה...

ש..."הרמה של הפורום ירדה" "הרמה של הפורום ירדה" "הרמה של הפורום ירדה" "הרמה של הפורום ירדה"...

זה מה שכן מוריד את רמתו של הפורום! במקום לעשות משהו בקשר לזה שהרמה יורדת אתם מורידים אותה עוד יותר עם שרשורים חסרי תכלית בעליל.

יופי, פתחתם שרשור על זה שהרמה בפורום יורדת...ו...?!מה זה נותן בדיוק?? אני אענה לכם:שום דבר! זה לא נותן שום דבר!זה לא מועיל!רק מוריד שוב את הרמה!

אז שוב, לפני שאתם ישר מתלוננים (שוב אנחנו בנ"י שמתלוננים!דבר ראשון זה להתלונן עד כמה שרע ועד כמה שזה לא טוב...) תנסו להרים את הרמה בלי להתלונן, תתחילו לעשות, פחות דיבורים יותר מעשים, ואז יהיה הרבה יותר נחמד להכנס לפורום והרמה תהיה יותר גבוהה והאוויריה תהיה הרבה יותר כפיית!

(אגב, אם אני הייתי נשמעת מעוצבנת או כועסת, אז אני מצטערת, כי זה לא באה  ממקום כזה...)

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך