פורום נוג"ה יקר !!!
(אני לא חדשה זה שם מישתמש אחר !)
אני היתי אפשר לומר "מחורה" לפורום היתי בו ימים ולילות ניקשרתי לאנשים בכיתי איתם שמחתי איתם עזרתי להם או לא תישאלו אותם מקווה שכן בקיצור נתתי את כל כולי לפורום ולאנשים כאן הרגשתי שזה באמת חשוב
אחרי כמה חודשים טובים החלתתי שזהו עזבנו 3 בנות את הפורום (לא תאמנו מראש אני פשוט מכירה אותם ודיברנו ) ולמה עזבנו את הפורום : (לפחות אני )
עם כל הכבוד ויש כבוד יכול להיות שזה יעצבן אותכם אבל חשוב לדעת את זה ובאמת להפנים אני לא אומרת לעזוב את הפורום אני מציאה לשפר להוסיף תוכן או איך שלא תיקראו לזה וזה יביא הרבה יותר תועלת (אשמח לעזור)
אחרי או לא כש אח ... עזב הרגשנו שירדה הרמה יכול להיות שליפני פשוט הרגשתי ושמתי לב רק אחרי (ולא שדיברתי איתו או משו) פשוט היסתכלתי בשירשורים ובאמת הבנתי שהרוב פה שלילי כגון : ברחתי מהבית , רבתי עם ההורים , נימעס לי וכו...
יש פה גם הרבה חסד אני לא אומרת שלא ח"ו יש גם דברים טובים אני לא אומרת שאם כואב משו לא צריך לפתוח עליו שירשור יש גם יעוד בפורום לכל הדפקה של גיל ההיתבגרות אבל יש דרך ואפשר להוסיף עוד אור ותוכן שלפי דעתי זה מה שמחפשים בגיל הזה זה גיל חשוב מיצבים דעות דרך וכו... אשמח לתגובות אוהבת ומעריכה
-אני-
אני בטוחה שיש לך המון מה להעניק לנו.
)
] אבל בסך הכללי זה אחלה אתר..