מספרים על הסטייפלר שפעם באו אליו זוג שרצה להתארס וביקשו את ברכתו הסטייפלר אמר להם שלא יתארסו וכמובן לא נתן את ברכתו הזוג המופתע הקשיב לסטייפלר ונפרד כל אחד לדרכו לחפש בן\בת זוג לאחר 10 שנים שוב עלתה ההצעה שלהם והם עוד פעם הלכו לסטייפלר לבקש את ברכתו הסטייפלר בירכם ואחרי שנה נולד להם ילד הם ניגשו לסטייפלר ושאלו אותו למה הוא לא הסכים לאירוסיהם בפעם הראשונה?
אמר להם הסטייפלר: ידעתי שיהיה לכם יותר קל להיות רווקים 19 שנים מאשר לצפות לילד 10 שנים!.
הסיפור הזה מראה כמה אנחנו הקטנים לא מסוגלים להבין.
הזוג הזה סבל במשך 10 שנים! 10 שנים הם חיפשו 10 שנים הם לא מצאו. אבל בסופו של דבר נהפך עליהם הכל לטובה.
כמה אנחנו צריים ללמוד מזה לא כל דבר אנחנו מגלים ישר ולא כל דבר אנחנו נגלה אבל אנחנו צריכים להבין הכל בסופו של דבר הוא לטובה.
לא משנה באיזה נושא חתונה,לימודים או כל דבר אחר אני לוקת את החתונה כדוגמה כי זה יותר קל להבנה.
תחשבו באמת על מישהו שמחפש ולא מוצא את בת זוגו וכשהוא מוצא אותה הוא מגלה שהיא פשוט הייתה קטנה ממנו הארבע שנים ובגלל זה הוא לא מצאה אבל אחרי שהוא מצא ואחרי שהוא התחתן הוא מודה לקב"ה על כל רגע שהוא חיכה כי למרות הקושי בסופו של דבר היא הייתה האחת.
לא חסרים סיפורים על כאלה שפיספסו אוטובוס ובזכות זה ניצלו.
רק תשימו לב לא הכל אנחנו יודעים ולא הכל נדע אבל בדבר אחד אני בטוחה ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת!
ה' איתנו! הוא אבא שלנו והוא אוהב אותנו ולעולם לא יעזוב!
כל מה שקורה לנו בסוף יתהפך לטובה! אני בטוחה בזה!
כל השאלות שמתעוררות פה עכשיו הן שאלות נכונות ולגיטימיות אבל אני וכל אחד מאיתנו צריכים להבין שלא על הכל יש תשובה ואם באים בגישה של אני רוצה תשובה ובלי התשובה כלום לא יעזור אז זה לא גישה נכונה כי יש שאלות שלעולם לא נוכל לענות עליהם אבל אם באים בגישה של באמת לברר ולבסס את האמונה, הו אז זה יתקבל בברכה.
ההסתכלות שאני מביאה היא קשה במיוחד בענין של מוות, שידוכים וכדומה אבל זו ההסתכלות הנכונה ומי ייתן ונצליח להסתכל בה ולא לחכות לרגע שנמצא ונתחתן כדי להודות על כל רגע (הדוגמה היא להמחשה בלבד). נזכה להבין שהדרך שאנחנו עוברים היא דרך שאנו זקוקים לה והיא נצרכת ואין מה לעשות אנחנו נעבור אותה השאלה איך נבחר לעבור אותה האם בכעס על ה' יתברך או בהבנה שזה רק לטובתינו ושמכל הדרך הזאת אנחנו צריכים ללמוד משהו.
אני מאחלת לעצמי ולכולכם שתזכו להתבונן מתוך ההסתכלות הזאת ולהבין שהכל לטובה ושאבא שלנו הוא שלנו ולעולם לא יחליף את ילדיו!.
סוף חפירה תגובות יתקבלו בשמחה