זה נשמע לכם הגיוניהאלי גאלי

שאני אמורה לשלם יותר מ300 שקל על סמינריון הדרכה של 4 ימים???

השתגעתם??!זה כמעט שלושה ימים של עבודה !!!

אני ב''ה יכולה לשלם את זה , אבל מה עם בנות שצריכות את הכסף הזה ?לא יצאו ? לא ידריכו?

הדרכה זה לא התנדבות ?? אני מבינה שצריך לשלם על הסמינריון,(אוכל , לינה , שיחות וכו' ..) אבל להגיע ל300 שקל על 4 ימים?? אני חושבת שאריאל הגזימו הפעם... (במיוחד עם האמירה שמי שלא יוצאת לא תוכל להדריך ..)

וזה ממש ממש לא בסדר מצידם ,אני רואה חברות שלי שיוותרו על דברים שהן רצו לעשות עם הכסף אחרי כל העבודה , בשביל כזה דבר .. ועצוב לראות אותן .. זה ממש ממש לא בסדר מצד התנועה !!

מסכים לגמריאנונימי (פותח)

הם לא יכולים לצאת מנקודת הנחה שכולם שם מסודרים בחשבון בנק...

בנוסף בגלל שיש פה גם עניין של לחץ חברתי זה ממש עוול.

פשוט לא יוצאים!!!!פורר

מי יוצא לסמינריון הזה?!?!?!?!!?

ולא באמת יעיפו מההדרכה מי שלא יצא..

הרב אבינר, אני לא מציע לך להיכנס לפורום ארץ מולדת.האדמו"ר מצנעא
הרב אבינר ?? - מי נתן לך את השם??האלי גאלי

פורר-  מה תעשי כשכל השבט שלך יוצא ?? אנחנו מנסות לארגן סבסוד מהסניף..

לא שחושבים שיעיפו מי שלא תבוא , ואני חושבת שזה כן חשוב לבוא ומוסיף המון להדרכה , אבל למה זה צריך להעיק על בנות ??במיחוד בחופש כשההוצאות הרבה הרבה יותר גדולות , להוסיף 300 שקלים על ההתנדבות , בגלל שלא נעים לא לצאת?? 

תרגעו...talr123

גם אני יוצאת לסמינריון (השני לשנה זאת..) בבנ"ע, ואני משלמת קרוב ל400 שקל עליו. גם הוא 4 ימים..

דבר ראשון- מי נראלכם יממן את כל הצרכים הפיזיים שלכם? ואת השיחות? ואת הכסף למדריכים?

דבר שני- יש סדרי עדיפויות בחיים... את יכולה לבחור- לצאת לסמינריון ולהדריך, או ללכת לטיול שווה עם חברות ולא להיות מדריכה...

אוקי-*נעמה*

דבר ראשון, שתדעו שאין על הסמינריונים האלה!

ויש מישהי כ"כ שפיצית שמרכזת ומכינה אותם. הם מוציאים אותך בחורה אחרת, מדריכה אחרת לגמרי.

את פתאום מבינה דברים כ"כ חשובים! כ"כ הרבה תובנות, וכ"כ הרבה מסרים חזקים שהולכים איתך אח"כ גם לחיים שמחוץ להדרכה.

אני הייתי ב 3 סמינריונים של אריאל כבר. ולצערי השנה לא אוכל לצאת. ובאמת שהם שווים כל שקל!! והייתי יוצאת אליהם גם סתם בשביל הכיף אם הייתי יכולה! באמת!

וסתם עוד נקודה- כשנותנים לך תשלום של 300 שקל, יש עוד 300 שקל נוספים שהתנועה משלמת עלייך. יעני, סבסוד. שלא תצטרכי לשלם כ"כ הרבה.

צאו בשמחה לסמינריון הזה. תבואו עם ראש פתוח לקבל הכל. אל תפסידו שום יחידה ושיחה. באמת!! תנצלו אותו עד כמה שאפשר.

ב"הצלחה!

מקווה בשבילכן שתצליחו לקבל עוד סיבסוד..

מה זה לא יכול להדרך?אני17

הם יודעים מי מדריך ומי לא? אצלינו אנחנו יכולים לשים את מי שבא לנו ולהחליף מתי שבא לנו

*להדריךאני17
תגידי תודה!!!!את יודעת כמה זה בעזרא????nbsa155

בעזרא זה כפול!!!

(טוב,זה גם שבוע,אבל...)

620 שקל!!!

לא משנה שזה ממש עוזר....אבל את יודעת,אריאל תנועה קטנה ,אפשר לקמבן משהו...באמת...אני השגתי את ה600 ב300...כן...וגם המיסים עלו לי חצי מחיר....

אולי רק בעזרא זה אפשרי...לוידע...וחוצמזה לא רק מי שהולך לסנמינריון מדריך!!!פול חברים שלי לא היו בזה בכלל,והם מדריכים למופת.....אבל זה עדיין תורם המון....

אני מדריכה בעזרא ולא יצאתי לסמינריון...פזוש
צודקת לגמרי!! לא רק שאתה מדריך בלי כסף.. אתה עוד~n אני~

צריך לשלם על זה?!?!?! איפה ההיגיון?

אני לא מסכימה..אנונימי (פותח)

הדרכה זה לא צחוק!! ומי שהולך להדריך בשביל הפוזות אז הוא לא צודק!

חייבים לבוא לסמנריון הדרכה!! זה מאוד משמעותי (בתור אחת שהיתה שם..)

אתה חוזר משו אחר.. יותר משקיע בחניכים..

ואין מה לעשות לגבי הכסף!

אתה מתנדב אז תעשה את זה עד הסוף.. וכן, תהיה מוכן לשלם על זה כסף אם זה חשוב לך..

ד"א-  זה בשבילך!!

סורי- הסמינריונים זה חרטא ברטא!!אנונימי (פותח)
חבר'ה.. שקטאורחת כבודאחרונה

למה של עזרא עולים הרבה יותר!!! ופורר-- חיביים לצאת- כי זה תעודת מד"צים[=אם תרצה להדריך איפשהוא בחייך - קייטנות, סניף, וכו'... ](לפחות בעזרא..)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך