מה אני עושה?נערת טבע

הי..אני חדשה פה ממש,מקווה שתוכלו לעזור..

אז ככה- כבר המון זמן אני מרגישה שיש לי בעיה מול אבא שלי,אני מרגישה שהוא מבקר אותי וצועק עלי בצורה חסרת כל פרופורציה, ז'תומרת על דברים כ"כ לא מהותיים הוא נובח עלי כאילו מי יודע מה עשיתי...

בהתחלה ניסיתי להתעלם, ואמרתי לעצמי שאולי באמת אני לא בסדר והכעס שלו מוצדק,אבל כל פעם זה חוזר על עצמו, ועל דברים שטותיים!!! כאילו כל דבר הכי קטן שאני אעשה מסוגל להוציא אותו מדעתו.

ומה שהכי מתסכל זה שמדובר על טענות חסרות כל היגיון!!!

נאמר ביום שישי אני מסדרת את כל הבית,ואז רבע שעה אני לוקחת הפסקה,הוא מסוגל לבוא אלי בטענות שאני כזאת עצלנית,ולא עושה כלום בבית וכו.. ולפעמים הוא עושה את זה בצורה ממש משפילה!!עצוב

או מה שקרה היום- הגיע משלוח מהסופר,ופרקתי את כ--ל השקיות,ורק כמה בקבוקי שתייה נשארו בסלון,כי כבר היה לי כ"כ חם שברחתי למאורר..קורץ

וכשאבא שלי בא הוא מתחיל לנבוח עלי( ועל אחי,זה קורה גם עם שאר האחים אבל איתי במינונים גבוהים יותר) ש"היה לך כ"כ קשה להכניס את הבקבוקים האלה?!"  וממש חטף עצבים רציני.

זה פשוט מתסכל.. זה כ"כ עין שלילית.. ואין לי מה לעשות עם זה! לדבר איתו לא שייך בכלל בכלל...

מה אני עושה?!מבולבלמבולבל

|סוף פריקה..חופר|

לדעתי...^^nbsa155

פשוט להשתדל שלא להרגיז אותו...אני יודע שזה קשה,אבל זה הפיתרון הכי פשוט....פשוט להשתדל שהוא לא יראה דברים שאת יודעת שהוא יתעצבן מהם....זה הכי קל,ולא נראה לי שיעזרו כל ה-"דברי איתו בארבע עיניים.." וכדו' כי לא נראה לי שזה כ"כ יעזור.....

קורץמחזיקים לך אצבעות!!!!!!

?    בהצלחה!!!!!!!!!

בחיים לא קרה לי, אבל אני במקומך הייתי צועקת עליו בNo fear!
..חזרה
לפי דעתי..קרבית

לצעוק זה לא הפיתרון..

יום אחד, כשהוא היה רגוע שבי איתו ותספרי לו ה-כ-ל-! מן הסתם הוא יבין אותך..

אם הוא לא יבין אותך אז תערבי את אמא שלך..ואז היא תדבר איתו..

ואם גם זה לא יעזור אז מתי שהוא יצעק עליך שוב תגידו לו שאת לא יכולה יותר עם זה ופשוט תלכי..

לא יודעת..בחיים זה לא קרה לי..אז אני מקווה שהצלחתי לעזור כמה שאפשר..

בהצלחה

אשמח לעזור בענייןב.ש.
הורים...*#&למה?!*#&

מגניב, עכשיו אני באמת מרגישה בפורום של מתבגרים...

סתם שתדעי לך- זה ממש מוכר! היה פעם אחת שהברקתי ממש את כל הבית, ואבא שלי ממש כעס עליי- כי היו כמה כלים בכיור ש"התעצלתי" לשטוף...אין מה לעשות, תכל'ס- הם ההורים, ואנחנו הילדים..זהו.

אבל תדעי שאנחנו איתך..ומוזמנת לפרוק!

גם אצל ההורים שלי יש תקופות כאלוa.i

ואני פשוט מתעלמת..הוא צועק ? שיצעק !! מזיז למישו ??

רק תביני שזה שהוא צועק ומתעצבן זה לא בגללך..כאילו בטח עוברת עליו תקופה קשה או משו והוא מוציא עליכם תעצבים..

יקרה,סטודנטית23אחרונה

וואיי, אני כ"כ מבינה את התחושה שלך, תחושה כזאת כאילו את מנסה להיות הכי בסדר עם כולם, והכי לעזור, לתרום ולתת מעצמך למען הבית, על אף שזה לא פשוט לך. ולמרות הכל, את מרגישה שלא רק שלא מעריכים את כל זה, אלא גם צועקים עלייך שלא עשית מספיק, או אולי כי רצית רק לנוח קצת..מן הרגשה כזאת שלפעמים מורידה פשוט את כל האוויר והרצון הטוב...אני כ"כ מבינה אותך, באמת!.. על בשרי חוויתי זאת (ואולי אפילו עדיין), אני לא חושבת שזאת בעיה רק של "גיל ההתבגרות" כמו שכתבו פה בשרשור, זאת בעיה שצצה לה בכל גיל גיל, ואני אוכל רק לנסות לשתף בפיתרון שאני מצאתי לה, והוא- שיח! ...במצב כזה, במיוחד עם אבא שלי, פשוט לא הייתי מגיבה לו באותו רגע. אך בהדמנות הכי קרובה כשהוא היה יושב ברגוע, גוגם אני הייתי במצב רוח, הייתי יושבת איתו ומזכירה לו- אבא אתה זוכר את הסצינה ההיא וההיא שצעקת עליי...אז האמת היא ש...וממש לא הרגשתי עם זה בנוח..ואני ממש משתדלת והכל...אני באה רק להגיד לך מה אני מרגישה ושתנסי להבין אותי, אשמח גם להבין מה הוביל אותך להגיב לי ככה ואיך יחד נמצא את הפיתרון שכל אחד ישים לב וסיטואציה כזאת לא נעימה לשני הצדדים לא תחזור שנית...

כמובן, ששיח מעין זה הוא תהליך. ההורים שלי למשל, לא ממש אהבו את השיחות האלה שהייתי מנסה לעשות איתם והרבה פעמים הייתי פשוט יוצאת מהן יותר מתוסכלת ומתחרטת על זה, אבל על בשרי למדתי שזה כ"כ תלוי גם בגישה שאני באה לשיחה הזאת, באיפוק, בהקשה, בסלנות ובטון הדיבור...

סליחה על החפירהחופר, מקווה שאולי הצלחתי לעורר קצת נקודות למחשבה...

המון ב"הצלחה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך