פרורום מדהים מזל שיש אותו!!!
אז ככה, אני בת 16 מדריכה בעזרא,משקיעה את כל נשמתי בהדרכה!!!
היה לנו סוג של טיול כזה רק למדריכים לא יודעת כ"כ מה זה היה, קיצור הכרתי שם מישהו, בהתחלה לא שמתי עליו, הוא לא "חתיך" מה שנקרא....לא היו לי פרפרים/כאבי בטן/התרגשות שאני רואה אותו....חברה שלי סיפרה לי שהיא נדלקה עליו,אמרתי לה מזל טוב רק בשמחות בע"ה ואז,יומיים אחרי,שראיתי אותו, משהו השתנה כל הזמן חיפשתי דרכים לדבר איתו, טלפון/ אסמסים...."נדלקתי" כן אני, המדריכה מעזרא, הצדיקה, הדוסית, התאהבה....
לא יעזור כמה שתגידו שזה לא מתאים, התאהבתי בבן אדם בגלל האישיות,הוא כזה צדיק וחמוד=((((
היא כל הזמן מדברת איתי עליו ואני מיעצתת לה איך כאילו לא להתנתק ממנו,מה אני יעשה,בכל זאתתת,חברה לא אומרים לחברה לא.היא רוצה,אז היא רוצה.הרבה פעמים שאני מסתכלת על תמונה שלו או משהו,אני אומרת אוף מכוער,יש גברים הרבה יותר יפים ממנו,איך נדלקתי דווקא עליו???אני לא מפסיקה להטריד אותו בהודעות...אני חיבתתת להפסיקק!!!!!!!אבל אני פשוט אוהבת אותוו.....לא יודעת מה לעשותת=((((
ד"א,הוא יודעע שהיא אוהבת אותתו והוא אמר לי שהוא לא בקטע של חברה עכשיו
אני לא רוצה להיות חברה שלו חס וחליללה אבל אני לא מסוגלת להתמודד עם העובדה שפעם ראשונה התאהבתי,ועוד במישהו שחברה שלי אוהבתתתתתתת תעזרו לי אל תתעלמוו בבקקששהההההההההההההה
איך להתנתק ממנו????למרות שמחקתי אתת המספרים והכלל אני לא מפסיקה להתגעגע אליו,לחשוב עליו כל היום,לחלוםם על החתונה שלנו,על הילדים שיהיו לנו......נכון שאני לא מאוהבת????תעזרו לללי
(((
תודה מראשש וסליחהה על האורךך
----סוף פריקהה----