לזכות בלוטו זה 1 ל-7 מליון , להיוולד יהודי זה 1 ל-7 מיליארד !
תגידו תודה שאנחנו יהודים!!
ותגידו תודה על כל שבת ושבת!!
שבוע טוב!!!
לכל עם ישראל.
לזכות בלוטו זה 1 ל-7 מליון , להיוולד יהודי זה 1 ל-7 מיליארד !
תגידו תודה שאנחנו יהודים!!
ותגידו תודה על כל שבת ושבת!!
שבוע טוב!!!
לכל עם ישראל.
עוד דוגמאות????אז בואו לא נהיה תמימים להיות יהודי זה לא כזה וורוד...
לא הייתי מחליף את זה אבל גם אין טעם לעבוד על עצמינו...
הן עול, על כל המשתמע מכך!
וגם אם זה מעצבן- זו אחת המצוות הכי חשובות שיש. ברית בינינו לבין הקב"ה. זכר לבריאת העולם ויצ"מ. מה יותר חשוב מזה? אתם מתלוננים? על מה? השבת היא אות הברית בינינו לבין הקב"ה. היא הדבר הכי גדול בעולם!
זה אומר שזה לא מעיק???שא"א להשתמש בחשמל וכ"ו????
No fear!כ"כ... שזו זכות.. שלפעמים צריך לוותר על דברים שאנו רוצים אבל בסופו של דבר זה בעצם ללכת בדרכיו של הקב"ה וזו זכות. גם אם זה קשה ומעיק.
בנוסף אם אתה לוקח את השבת לצד של לימוד תורה, סעודת שבת, שינה ומנוחה- זה הרבה פחות מעיק. אתה מבין שזה משהו מיוחד. בשביל שזה יהיה מיוחד צריך גם לוותר על דברים.
וחוץ מזה השבת לא נועדה להיות דווקא כיפית או קלה. יש עוד כ"כ הרבה מצוות קשות ולא כ"כ כיפיות אבל למעשה הם לגמרי לטובתנו... ואנו מרויחים מהן... לא רוצים לעצבן אותך ולכן אומרים לך לא לשחק בפלא' בשבת אלא יש לזה מטרה גם אם זה קשה ומעיק ומעצבן.
ויש עוד הרבה איסורים בתורה שהם קשים מה לעשות. אבל אנו צריכים לשמוח, לדעתי, שאנו מקיימים את דבר ה' ואז הרבה יותר קל עם האיסורים.........
וגם כנראה שיום כזה לא היה באמת מצליח להיות כזה יום רוחני לנשמה בלי האיסורים....
לא מעיק..... אין מה לעשות. הכל זאת צורת המחשבה שלך....
נכון ללהיות יהודי זה אומר שיש לך גבולות שאתה מחויב להם. זה לפעמים מעצבן אבל זה עדיף מאשר להיות בלעדיהם ולשקוע בבוץ של ההפקרות ושל תחושת הריקנות עם כל הבילויים בלי המשמעות.....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים