אתן לא תראו את המכתב הזה לעולם וגם לא תגיבו עליו. אבל לי חשוב לפרוק אותו מליבי.
תמיד כשאנחנו נפגשות הכל טוב ויפה עד שמתחילים לדבר ואז תמיד אתן מדברות על משהו ואיכשהו זה מזכיר לי תמיד משהו ממקום שאתן לא סובלות במיוחד.
עד לפני שבהועיים הקשבתן, היה נראה שאתן מתענינות למרות שידעתי שאתן לא! אבל משהו השתנה היום כשדיברתי איתכן והתלתי לספר לכן על חויותי מי-ם ועל ה"מתנה" שחברות שלי הביאו לי הפסקתן אותי באמצע ושאלתן "מאיפה החברות האלה?" עניתי לכן "מערוץ שבע" מאותו רגע היה נראה שאני מדברת לקירות התחלתן לדבר על משהו אחר שסבכלל לא הייתי קשורה אליו, משהו שהיה נטו כדי לא לשמוע אותי ואני יודעת את זה כי גם אחרי שכבר כולן ענו כן ולא, המשכתן לטחון אותו והכל כדי לא לשמוע.
אני מבינה אתכן, אני מבינה שאתן לא סובלות את עובדת היותי בערוץ שבע , אבל אתן צריכות להבין אלו חיי ועם העובדה הזאת אי אפשר להתווכח אז לפחות גם אם אתן לא ממש מתענינות וגם אם אתן לא סובלות את הנושא אל תראו את זה אל תראו שאתן משתעממות\סובלות\אחר.
אתן מבינות? אחר כך אתן אומרות לי תפסיקי להיות שם תפסיקי לעשות שטויות אבל אתן לא מבינות מה שאנ י צריכה זה לא הטפות מוסר (וכן מרגישים שזאת הטפה) אלא הקשבה, הבעת אכפתיות. בגלל שהסיפור קשור לפורום לא תשמעו אותו???
ואם אלו היו ברות ממעינות אז כן הייתן מקשיבות?? אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני נגעלת כן אני פשוט נגעלת מותר לפעמים להקשיב גם אם נמאס לך ווץ מזה שאפשר להעיר אבל למה לפגוע? למה להראות שזה משעמם אותך? סבבה משעמם אותך תבואי ותגידי "ענבל, בואי נעביר נושא" או משהו בסגנון אבל אל תתחילי לדבר עם מישהי אחרת על משהו אחר.
אני יושבת פה וכותבת עם מצב רוח בריצפה באמת! אני מהערוץ לא אצא בזמן הקרוב ואת זה תיאלצו לקבל השאלה איך תקבלו את זה? האם תקבלו אותי כמו שאני או שאהיה חייבת להפוך להיות כמוכם? ולא רק בעניני הפורום אלא גם בעניני דעות, מה לעשות? אני יותר פנאטית מאשר ממלכתית אז בגלל זה לא מגיע לי יחס? בגלל זה אני כבר לא שווה כלום??.
ממני
ענבל
חברי הפורום היקרים!
מכתב זה נכתב בתור פריקה הוא לא נשלח ולא יישלח לעולם לאף אחד והן גם לא יראו אותו פה כי הן לא נכנסות לפה מהסיבות המובאות לעיל.
דעו לכם שמהבחינה הזאת אתם אנשים מקסימים, מדהימים ובאמת שאין לי מילים!
אפילו כשאני חופרת\משגעת\אחר אתם מקשיבים או מעירים בעדינוןת ומעולם לא הרגשתי לא רצויה פה (טוב אולי חוץ מכמה פעמים ממש בודדות) תדעו לכם שהחברות שאני מגדירה כחברותי הטובות ביותר הן רק בנות מהפורום שהכרתי מהבחינה הזאת אתם פשוט חברה מדהימה! ובחיים לא הכרתי כזאת חברה מקבלת, מקשיבה, מפרגנת, אוהבת, תומכת ועוד הרבה דברים שאני לא יודעת לבטא.
אפילו שלפעמים דעותי שונות או שאני עושה שטויות (ע"ע חתונה שבוע שעבר) אתם לא מתרגזים (כמעט) ואתם פשוט זורמים או מעירים בעדינות שדי זה הזמן להפסיק.
בקיצור הבנתם את הפואנטה המכתב נכתב כפריקה וזהו אין שום חובה להגיב.
תודה רבה רבה לכם!!!!
אוהבת אתכם
ענבל