מחשבה שיש לי הרבה זמן בראש ורציתי לשתף:תולעת השני

מכירים את זה שמדברים על משהו ואז הוא מגיע/מתקשר וכדו' ואז אומרים "למה לא דברנו על המשיח?"

אז... חשבתם על זה שאם באמת נדבר על המשיח ועל הגאולה - הם יגיעו?

רובכם כנראה חושבים עכשיו "אבל אני מדבר/ת על הגאולה המון והיא לא מגיע!

אז, ככל שהדבר גדול יותר, כך צריך יותר השתדלות ומאמצים להביא אותו! (לדוג' - שידוך...)

מסקנה - דברו על הגאולה! תחשבו עליה, תדמינו אותה ובעזרת ה' והמון השתדלות היא גם תבוא!!!

שמעתם...אני שמח סתם!

היה פול מכות ברמת מגרון היום, המון המון ערבים מהכפר ליד(מוכמוס) עלו לרמה ושרפו להם כמה מבנים, והרביצו לכמה מהם, ועוד המשטרה עצרה ת'מתיישבים.

כא שמתי לב, ימ"ש...sasad52

ובקשר ל"תולעת שני"... קמת קשה לראות , לדמיין ולדבר כשאתה רואה שזה לא בא!

זה נכון!p.i.m.a

ככל שמדברים על משהו יותר זמן . יותר רוצים אותו! צריך לבקש משיח גם כשטוב וגם כשרע!

פעם. אחת המורות אמרה לנו אל תבקשו משיח רק לפני הבגרות בהיסטוריה "כי אני בטוח לא אשרוד אותה.."

תבקשו משיח בכל רגע פנוי!

לפי דעתי אנחנו לא כ"כ רוצים את הגאולה.סבתא רוחלה
<<<הקפצה>>>אנונימי (פותח)
וזה גרוע.. חשוב לקרוא!p.i.m.a

כולנו מכירים את הקלישאה הזאת שבכל יום מתרבים אסונות וכו.. אבל מה?  צריך שיהיו אסונות כדי שנבקש משיח?!

אצלנו (בחב"ד) יש מנהג יפה ללמוד כל יום משו בנושא גאולה ומשיח. יש דברים כ"כ יפים שאני כמהה למשיח כדי שהם יהיו כבר..

לדוג'  אנו לומדים על התהליך של תחיית המתים או ע"כ שעניי שמיא יהיו מאוד מהירים ככה שתוך שניה כבר ניהיה בביהמ"ק

או את זה שהרבי מילובבויטש אומר שאף יהודי לא ישאר בגלות! ז"א שכולנו זכאים להיות עם משיח גם הרשעים!

הלימוד של ענייני גאולה ומשיח מתאים לכל אחת ובשפה קצרה וקולחת..

אפשר להשיג את זה גם בספרים שזה מחולק לקטע קצר לכל יום.. מדהים לפתוח ככה את היום!

איך משיגים את הספרים האלה?talr123
זה שחב"ד מדברים הרבה על גאולה זה מאוד יפה --פשיטא-

ובאמת שכל הכבוד להם שהם חיזקו את הנושא הזה, אך לצערנו חבד אינם מכירים בתהליך הגאולה שאנו זוכים להשתתף בו כבר 150 שנה ואינם רואים במדינה את ראשית צמיחת גאולתנו. 

קצת נרחיב - חב"ד טוענים שהגאולה תתחיל בחזרה בתשובה של כל עמ"י ומתוך כך יהיה קיבוץ גלויות ורק אז תהיה הגאולה, לעומתם אנו (בית מדרשו של הרב קוק) לא רואים בחזרה בתשובה שלב קודם לקיבוץ הגלויות והתחלת הגאולה. (זה גם הסדר שמופיע בספר יחזקאל פרק לז (?) על הגאולה). 

(דעת חבד לקוחה מתוך הספר "לדעת להאמין" של איזה רב חבדניק חשוב שאיני זוכר את שמו...)

ובכל זאת אין שום דבר רע בללמוד את ספרי חבד...  גם זו תורה - אפילו אם איננו מסכימים איתם...דוס

לילה טוב לכולם!

תאמין לי שחב"ד..שמוליק פיין

בס"ד

עושים הרבה יותר למען הגאולה מאשר כל הממלכתים ומקדשי המדינה למינהם שרואים במדינה ראשרית צמיחת גאולתנו ולא עושים כלום..אין שום בעיה בזה שאנשים לא רואים במדינה ראשית צמיחת גאולתינו מה גם שהרבה מאוד דברים שהמדינה עושה לא ממש מקרבים אותנו לגאולתנו..

שמוליק פיין אני חושבת שפשיטא לא סתרקשקושה קטנה

את חב"ד אלא רק אמר שחבל שהם לא מאמינים שהמדינה היא חלק מהגאולה.

לבנות ולנטוע בא"י קודמים לבניית ישיבות.האדמו"ר מצנעא

ובכלל, כל תהליך חזרת העם בתשובה אמור להיות לאחר הגאולה. תלמדו את מזמור י"ט של רבנו הרצ"י, ותבינו!!!

אבל מצד שני אומרים..אווזה.

אין בן דוד בא אלא בהסח הדעת..

"בואו חשבון..."<אריאל>

ת'אמת- כותרת שנונה. אפשר לקחת אותה לכמה כיוונים. 

הכיוון הראשון- בכל הדיבורים על הגאולה- אחת ההערות שתמיד יגיעו, שאין עניין לחשב את הקץ, שחישוב הקץ רק מחליש את הנפש, ופחות להתעסק במתי, למה ואיך- אלא פשוט להתקרב להשם, והגאולה תבוא- הקב"ה ידאג לזה. 

כיוון שני- שממנו נוכל להבין בכלל איך מתקרבים להשם, יש פסוק: "על כן יאמרו המושלים בואו חשבון..." במסכת בבא בתרא מופיע: על כן יאמרו המושלים- ביצרם...בואו חשבון. 

שע"י חשבון הנפש, ההסתכלות- המחשבה האם מעשינו בעולם הזה נעשים בדרך השם, ע"י כך, נתקרב לקב"ה והגאולה תבוא, ממילא. 

אפשר להשיג בכל חנות של ספרי קודש\חב"דp.i.m.a

יש ספרים כאלה תחת כל מיני שמות אבל השם הכללי של זה הוא קובץ לימוד בענייני גאולה ומשיח. מעניין מאוד מאוד!

ב"ה בחב"ד עושים עבודה נפלאה בקרוב לבבות ובחיזוק הרצון להביא משיח...

נכון שיש כאלה שקצת קשה להם עם הדרך של חב"ד וזה לגיטימי כי לכל אחד יש דרך חיים משלו בחב"ד מקבלים את כולם.

אנחנו מאמינים שבכל יהודי קיים איזה ניצוץ אלוקי שרק צריך לגלות ואפילו רק מצווה אחת קטנה שאתו יהודי יעשה יכולה להכירע את הכף ולהביא את המשיח..

העניין הכי חשוב בלימוד בכל בוקר משו בעניין של משיח וגאולה הוא הצורך לחיות משיח וברגע שחייים משיח מקרבים את הגאולה

ר' נחמןפחיחיחי
ראשית צמיחת גאולתינו????????אנונימי (פותח)

מה המקור לכך שהמדינה היא חלק מהגאולה?????????? שני הפוסקים היחידים שמדברים על הגאולה (הרמב"ם וערוה"ש) כתבו שהמשיח הוא אדם שילחם מלחמות ישראל ויחזיר אותם בתשובה ויחזיר מלכות דוד לישנה (מלכות דוד =אנשים יראי שמים  ולא כבימינו אנשים שמנסים לעקור התורה מעמ"י) והמלך המשיח צריך להיות הוגה בתורה ועוסק במצוות ועוד ולפי נתונים אלו מעניין מאוד איזו ממשלה ממשיכה את דרכה של מלכות דוד ומכריחה את בנ"י לשמור תו"צ ("ויכף כל בני ישראל לילך בה") אולי זו ממשלת רבין שמסרה את א"י לגויים או ממשלת נתניהו שמאפשרת לגויים גמורים "להתגייר" ומכניסה לקהל ה' גויים גמורים ומי היה ראש הממשלה שהלך בדרכי דוד אביו אולי בן גוריון? בקיצור למדינת ישראל אין קשר לגאולה!!!!!! וכבר הרבי מה"מ שכל מי שאומר שאנחנו באתחלתא דגאולה טועה ומעכב את הגאולה!!!

איך אני חולה על אלה: "מה המקור...?"<אריאל>

בגלל זה זו ראשית ולא הגאולה השלימה...המדינה, לדעת הרוב המוחלט של רבני הכיפות הסרוגות- הינה הכנה לגאולה השלימה. זה לא עניין של מקורות, לא תמצא את הרמב"ם או את השו"ע אומר שתהיה מדינה יהודית בכלל. זה עניין של השקפה- ובהשקפה הולכים לפי נטיית הלב, תרגיש חופשי להתייאש מהמדינה. 

תזכור שהמדינה נתנה לנו את היכולת להגן על עצמינו, להביע לאומיות יהודית, אחרי 2000 שנות שתיקה בגלות. 

מספיק אנשים שוכחים את זה.  זו תגובה שתסביר את הכל יופי...

הבעיה היא...p.i.m.a

שלא כולם רואים במדינה סה"כ התחלה של הגאולה שהנה עמ"י בארץ ישראל עם שלטון יהודי...

רבים וטובים מחסידי הכיפות הסרוגות דיי איבדו פרופורציה ביחס למדינה. נכון שיש לנו מדינה אבל מכאן ועד להתפלל להצלחתה. לעשות תפילה מיוחדת להצלחת הנשיא. ולעמוד דום בתפילה לשלום המדינה זו  קצת היסחפות כי עם כל הכבוד המדינה הזאת עושה יותר צרות מדברים טובים.. צריך לייחל לשלטון יהודי אמיתי של מ"המ ולא להסתפק בשלטונן הנוכחי..

אני כבר אמרתי, ואני אגיד את זה שוב.מרב.

בתפילה לשלום המדינה אני אומרת:

"להצלחת ראשיה ושריה.." וכו'.

אני לא אומרת שהם עכשיו מצליחים.

אני מתפללת להצלחתם.

כשאני שרה את "התקווה"--

אני אשכרה שרה את זה כתפילה:

"עוד לא אבדה תקוותנו! התקווה בת שנות אלפיים- להיות עם חופשי בארצנו!!!!!!!"

ולא אכפת לי מה האנשים שמסביבי חושבים כשהם רואים אותי שרה את זה, כל עוד אני יודעת מה אני שרה.

והמדינה היא בהחלט ראשית צמיחת גאולתנו.

למה?

לפחות יש שלטון יהודי, ולא גוי.

פחות או יותר יש לי חופש לנהל פה חיי דת כמו שאני רוצה, ואפילו עוזרים לי בזה.

נכון שהממשלה מקולקלת, והמדינה מתנהגת זוועה.

אבל בכל זאת- זה עדיף על פני כל שלטון גוי אחר.

ולכן זה ?ראשית? הצמיחה.

ובעז"ה זה ימשיך ויתפתח לשלטון יהודי, דתי, ימני וכו' וכו'..

במדינה שלדת היהודית אין מקום..p.i.m.a

אין סיבה להיות גאים בה! אני לא מדברת בכלל על להחרים אותה! אנחנו מכבדים את קיומה ומשרתים בצבא אבל לא גאים בה! יש הבדל בין לא להחרים לבין לא להיות גאים..

ולא לחיות ככה עשרות שנים בתקווה שאולי המנהיג הבא יביא קצת יותר דת לפה כי זה פםשוט לא יקרה כל עוד משיח לא יבוא או לא חיעשו מהפך רציני..

למדת פעם אזרחות?

שמעת שהממשלה לא הייתה מוכנה שיהיה ה' במגילת העצמאות?! הכל פה רקוב מהשורש ועץ שהשורש שלא רקוב לא חי הרבה זמן=(

השורש שלו***p.i.m.a
תכל'ס?מרב.

לא. לא למדתי אזרחות~ שנה הבאה.. ואז אולי אני אתעצבן יותר על המדינה ועל החוקים הדפוקים שלה~

אני לא חיה עשרות שנים בתקווה שאולי המנהיג הבא יביא קצת יותר דת.

אני חיה בתקווה שהמנהיג הבא יהיה המשיח.

ו... צודקת. אני לא גאה במדינה שלי. אין מה להיוות גאים במדינה שמתנהגת אל אחים שלה כמו אל אויבים שלה, ואל אויבים שלה כמו אחים שלה.

גם על מה שהיה פה לפני קום המדינה יכולת לומר-אבגדה

תשמחו שעולים לפה יהודים!!

תשמחו שיש את ארגון "ההגנה"!

אבל מה-רצינו שלטון!!

נלחמנו למענו!!

הקמנו מחתרות נגד הבריטים-כי לא נשקוט עד שיבוא היום שאנחנו נשלוט בארץ!!!

דמם של אלו שסמכו על "ההגנה"-נשפך בפרעות! כי "ההגנה"-לא משתמשת בהגנה הטובה ביותר...

תשווה את המצב למה שקורה כיום..יש מדינה, אבל לא של אנ"ש...יש צבא, אבל הצבא לא מגן כמו שצריך...

אלה החסרונות העיקריים של מדינת ישראל "ראשית צמיחת גאולתנו"...

אני כן מאמין שהיא ראשית צמיחת גאולתנו-כי אני מאמין שכמו שהבריטים נפלו, גם תורם יגיע יום אחד-מהבחינה הזו-הם אכן עוד שלב בדרך לגאולה השלמה ולבניין המקדש.יבנה במהרה בימינו.

הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שזה ראשית צמיחתp.i.m.a

גאולתנו זה שכמו לפני שמקבלים דבר טוב צריך להתאמץ ולפעמים לעבור נסיונות קשים ורק אז הטוב מגיע אז המדינה הזאת היא  רק הזיכוך האחרון שלנו היא החושך הגדול שלפני האור של משיח כי ככה זה לפני שבא המשיח הכל שחור וחסר סיכוי. בדיוק כמו שרגע לפני שהלילה נגמר יש חושך בחוץ והשמיים נראים כאילו השמש לעולם לא תזרח שוב ואז בשניה הכל נהיה מואר כך בדיוק הגאולה -חושך . חושך. חושך ואז.. אור גדול! המדינה היא רק החושך שלפני האור=()

נו באמת, חבורה של משועממים --פשיטא-

עדיין לא  נמאס לכם להתווכח על הנושא הלעוס והנדוש הזה?

לא התכוונתי לפתוח את הנושא...

אחרי כל התגובות המפגרות האלה צריך לבוא הממלכתי\ת התורן\ית ויוכיח לכולם שהם טועים - הפעם זה לא יהיה אני סתם כי כבר אין לי כח לכל הדיונים האלה...

לילה טוב!

איזו טלפתיה!!!רק שמחה

בס"ד

בדיוק חשבתי לכתוב משהו בסגנון בחתימה שלי!! לגמרי מסכימה!!!

סרט: ההשקפה של התנועה הציונית לגבי תורת משהבן ציון גגולה

ב"ה

אנשי אקדמיה בליווי קטעי ארכיון מדברים על היחס בין התנועה הציונית והדת
מקווה שהמידע יבאר יותר טוב את התמונה - במצגת מצורפים מקורות מדוייקים הניתנים לבדיקה בקלות

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=529&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/Herzel.wmv

סרט: השבוע : ראש הממשלה מדבר על חב"דבן ציון גגולה

ב"ה

כהכנה לנאומו של ראש הממשלה הוכן לכבודו סרטון מקדים שבו גם יש וידאו שבו הוא נפגש עם הרבי מלך המשיח שליט"א

הסרטון שגרם לראש הממשלה נתניהו לדמוע:

http://www.shturem.net/index.php?section=news&id=50742

נאומו של ראש-הממשלה בנימין נתניהו באירוע ההצדעה לשלוחי חב"ד בחבר העמים שנערך בסוף-השבוע שעבר בתל-אביב

http://www.col.org.il/חדשות_חבד_הנאום_המדובר_של_ראשהממשלה_עכשיו_בCOL_וידאו_מלא_62959.html

לפני שתזרקו את המושג אתחלתא דגאולהאנונימי (פותח)

בכל מקום תלמדו מה זה אומר

"כי ידין ה' עמו ועל עבדיו יתנחם". לאחר שישפוט ה' את

עמו ישראל ביסורין המגיעים להם,יקוים בהם "ועל עבדיו

יתנחם" - תבוא הגאולה.אימתי? "כי יראה כי אזלת יד ואפס

עצור ועזוב". בשעה שהקב"ה יראה את כוחות ישראל כלים

מאין פודה ומושיע, אז ישלח את משיח צדקו. הגאולה תבוא אחרי  שעמ"י יקבל את הייסורים המגיעים לו וכשלא יהיה  מי שיושיע אותו כיום במצב שלנו יש מי שייציל את עמ"י בשעת צרה

הרבי שליט"א....הסטלן הקטן
עם ישראל סבל מספיק אנו רוצים משיח עכשיובן ציון גגולהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך