מה עושים עם רגשות אשמה? 
|מיואש|
מה עושים עם רגשות אשמה? 
|מיואש|
אם כן- סליחה, ניסיון לתיקון המעשה, וכו'...
אם לא- אז כנראה שאת יודעת שאת לא צריכה להרגיש אשמה... מפה זאת כבר עבודה עצמית נראה לי.
בהצלחה:]
זה חלק מהחיים אי אפשר להתכחש אליהם,
אז נותנים להם לאכול אותך.
וכשה' ירצה הוא יפסיק אותם.
בכל מקרה לא כדאי לחשוב אליהם כל הזמן.
אפשר ללדחוס אותם לתוך עשר דקות ביום,
ובשאר הזמן לעשות דברים אחרים שמסיחים את הדעת מזה
אני לא יודעת עם הרגשות מוצדקים..אם הם לא אז תגידי להם שיעופו משם לפני ש....![]()
ואם הם כן...אז גם תעיפי אותם..אני יסביר לך למה...
נגיד עשית משו...לא יודעת מה...מי גרם לך לעשות אותו????
אני בטוחה שאם לא היה בעולם יצר הרע, אז מן הסתם לא היית עושה שום דבר רע...נכון???
טוב, אז מר יצר הרע הכשיל אותך במשו..אךך, איזה באסה!!!!!
אז עכשיו "כבודו"^^^ הגיע, אחרי שסיים להכשיל אותך...ו..מכניס לך רגשות אשמה...(מה נראה לו...??!!)
ואת, בלי להתבלבל..מקשיבה לו גם הפעם!!!! תעיפי אותו!!!!!!! אל תקשיבי לו!!!!!!! תראי לו מהזה!!!!!!!!!!
מה הוא חושב לעצמו??? גם מכשיל אותנו ואח"כ עוד מכניס לנו רגשות אשמה???
בסדר, טעינו...זה לא סוף העולם!!!!! לפחות לא ניתן לו לנצח אותנו עוד פעם!!!!
מה יעזרו לך הרגשות אשמה???? הם יועילו לך במשו???? את מתחרטת...תתקני...תלמדי לפעם הבאה...
למה לשקוע בדיכאון ורגשות אשמה...
אני ישמח לנסות לעזור עוד אם צריך...אם לא הסברתי מספיק טוב...(הרגע קמתי..אז אם משו לא מובן...אפשר לשאול!!!!!)
בהצלחה מתוקה
....
א. אני טוענת שהם מוצדקים, כי אני זאת שחיה אותם, אם אי מי בעולם היה יודע במה מדובר הוא היה מסתכל עלי מלמטה עד למטה מה נראלך שאת חושבת שאת אשמה בזה? אבל אני לא הולכת להסביר לאנשים דברים שאני חיה אותם, כי אני זאת שחיה אותם ולא הם... אז ממילא אפחד לא יבין אפחד ופשוט חבל על המאמץ!
ב. אי אפשר לשנות את זה, כאילו לא אומרת את זה מיאוש וזה כרגע, אבל פשוט א"א לשנות, להחזיר גלגל אחורה? מעל לכוחות האנושיים...
ג. ממש תודה לכולכם 
מבחינה פרקטית הכי הכי טוב להעיף אותך כי הם סתם מעיקים ..
אבל מבחינה ביצועית זה ממש ממש ממש קשה ! ולכן תנסי לצמצםפ אותם כמה שאת יכולה ובעז"ה בימים\שבועות הקרובים זה יעבור...
עץ על מיםזה כבר שנים...
גם לי יש רגשות אשמה על משו כבר מלאאא זמן ואני פשוט חיה איתם...
והעיקר לא להשאיר אתזה פתוח!
עוללת , פשוט עזבי , אל תדברי על זה יותר , אל תתני לזה לגיטימציה .. ותפנימי שזה לא מסייע וככה לאט לאט זה ימחק בעז"ה ! מהראש שלך ..
מסכים,
בהצלחה!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים