א.מקק,
ב.ערבי,
ג.שניהם במידה שווה.
א.מקק,
ב.ערבי,
ג.שניהם במידה שווה.
למרות שאם חושבים על זה אז מערבי יותר.
בעיקר בגלל שמקקים [מי קורא לזה ככה? ג'וקים~] זה לא כ-ז-ה מגעיל, וערבי זה סתם זבל..
משעמם לך במיוחד היום הא?!
זה תלוי באיך שהערבי נראה...
אבל בעיקרון, אם יגע בי מקק[ח"ו!בלי עין הרע!!!] אני יחליף את כל הבגדים שלי ורב הסיכויים שגם יתקלח, ואם יגע בי ערבי רק תעבור לי צמרמורת בגוף[ואם הוא נראה ממש מכוער אז אני יחליף בגדים..חח]
מקק זה אולי יצור מגעיל..
אבל ערבי זה בנאדם שפשוט הורג
<אריאל>אז אני לא אופציה...
[אכן, שרשור הזוי--אני נחמד היום...
קצת לשנות אווירה זה בסדר...]
מה מגעיל בערבי?
זה לא מגעיל-זה פשוט אויב.
האויבים שלי לא מגעילים אותי...
ברור שערבי זה מגעיל !!
תן חיוך....=)בכל מקרה, שמעו סיפור קורע:
-------------------------------------
היה לי איזה מקק פלסטיק שאהבתי להפחיד איתו איזה חבר ספציפי בכיתה שנבהל כל פעם מחדש.
וגמאני (מודה) שהרבה מהפעמים שגיששתי בכיסים ושלפתי אותו זרקתי אותו בבהלה על הרצפה.
קיצקץ יום אחד שכחתי להוציא אותו מהכיס וזרקתי ת'מכנסיים לכביסה.
ומסתבר שאמא שלו כן בודקת אם יש דברים בכיסים לפני שהיא זורקת לכביסה.
קיצר אני בדיוק הייתי אצל חבר ולא שמעתי ת'צרחה אבל כשחזרתי ראיתי את אמא שלי שופכת עליו מים חמים...
היה קורע. יום-טוב.
אני דורש בקשת סליחה פומבית מהמקק!!
מה שנכון נכון (:
אבל כשאני רואה מקק-אני רק הולכת להביא ת'ספריי הזה [ניראלי קוראים לזה קוטל ג'וקים
] ומרססת עליו עד שהוא מת ואז מטאטא אותו 
מעברבים אני נגעלת ביותר.. [חח אני עושה להם פרצופים לפעמים
כשאני במצברוח טוב 

]
אפילו שהערבי נברא בצלם אנוש מה לעשות זה מגעיל אותי...
אוי מיי גאד....איזה גיזענות!!!!!|מושפע|
זו לא עניין שאנחנו שונאים אותם בגלל שהם "יצור נחות" ,הם לא יצור נחות הם בני אדם.
אנחנו שונאים את המחבלים שבניהם משום שבחרו בדרך הרשע ומטרתם הגדולה ביותר היא להשמיד אותנו,אלו עוכרי ישראל.
חשוב לא לסטות מן העניין הזה.
הם הבנים של השפחה!
אנחנו הבנים של המלך!!!
התורה של דארווין, מכירה?
הנאצים, שאימצו את כל הקטע הזה אמרו שהם הגזע הנעלה, ואנחנו, הגזע ה"שמי", הגזע הכי נחות, ובגלל זה הם יכולים לעשות לנו מה שבראש שלהם. וזה גם בדיוק מה שהם עשו.
סתם (עוד) נקודה למחשבה.
זה באמת נכון. אנחנו יהודים. אבל להגיד שהם יצור נחות? נראלי לא במקום כ"כ.)
מצטערת,ההודעה שלך פשוט הבחילה אותי. ולכל התוהים למינים אני לרוב ימנית בדעותיי הפוליטיות.
כיצור אנושי שנברא בצלם אלוקים, ניחנת ביכולת להבחין בין שני עצמים שונים.
ההבחנה שלי היא כזו- יש ערבים, שאלו אנשים כמוני וכמוך. יש שונאי ישראל- שדרך אגב בתוך הקבוצה הזו נכללים מגוון גויים, לאו דווקא ערבים, ואף יהודים.
מהקבוצה הזו אני סולדת. אנשים שמעוניינים להשמיד את העם שלי ולכלות אותנו- מבחינתי הם ברשימה השחורה. אז נכון שיש אחוזים ניכרים מהעם הערבי שרוצים להשמיד, כלל לא מכחישה. אבל אני לא אכליל ואקלל אותם, כמו שרבים מהציבור הימני עושים(וגורמים לעתים למחלוקות איומות, נושא אחר בפני עצמו), ולו למען אותו ערבי אחד ויחיד שגר במקום נידח בעולם שרוצה שלום ולא מאמין לדרך החיים המעוותת לה העם שלו ומשפחתו מחונכים.
תקראו לי נאיבית,שמאלנית וכל כינוי אשר נפשכם חפצה בו.
אני משתדלת ככל יכולתי לכבד בני אדם, כאשר הם לא פוגעים בי. אני מודה שגם אני לפעמים נכשלת בהתנהגותי ובלשוני ומקטלגת לפי ראות עיניי, אבל לא בכוונה תחילה.
אני מקווה שהדברים שניסיתי להעביר הובנו ולא פגעתי באף אחד. (לדוסית גאה!!!!- הכותרת חריפה, הכוונה היא כלל לא אישית. פשוט ההודעה צרמה לי מאוד,אני לרוב לא מגיבה..)
שיהיה יום טוב לכולם.
הם הצאצאים של הגר, ה ש פ ח ה !!
אנחנו הבנים של הקב"ה, של המלך !!
מה, זה לא נכון? זה סתם שטויות ?!?!
בגלל שכל פעם שמקק עם שאר בני משפחתו הג'וקים שנכנסים לכיתה כולן צורכות ובורכות מהכיתה או נעמדות על השולחן ואז אין שיעור, אבל בחיים לא היתי נוגעת באחד- איכס!!! אז אני יותר נגעלת מערבים, אבל הם יותר שימושים ממקקים (בבניה וכזה)
אבל אתם יודעים שמקק יכול לחיות בלי ראש ל9 ימים ואחר כך הוא פשוט ימות מצמא
איך אתם יכולים בכלל להשוות?!
למה שאני יגעל מערבי?!מה נסגר?! אתם בסדר?! הוא גם בנאדם..
למה שתיגעלי מהיטלר? הוא גם בנאדם !!
למה שתיגעלי מאייכמן? הוא גם בנאדם !!
כל ערבי שגר בארץ עושה לך רע ופוגע בך ובעם ישראל,
במיוחד ערבים שטובחים בנו ומפוצצים יהודים ברחובות כמו זבובים!
אז למה שלא תיגעלי מהם ?!?!
ועזבי את העובדה שהם באמת מסריחים... היית פעם ברובע המוסלמי?
הכל שם מסריח ומגעיל וצפוף, כי הם דוחים, מגעילים, אין מה לעשות !!
)מיריצ'י =)כאילו דאאא שזה ערבי!!!!
אבל בטח שאם מקק יתקרב אליי אני יצרח 
אבל ערבי??????
אני יגעל ולא סתם יפחדד....
בעבעבעבעבעבעעב!!
א. אותו ערבי לא עשה לך כלום, בניגוד להיטלר ואייכמן.
ב. אם זה ערבי שרצח אז ברור שאני יותר"יגעל" ממנו(לפי דעתי זו לא המילה..היה צריך מילה אחרת..משהו כמו העדפה.) אבל אם הוא סתם ערבי, מה הוא כבר עשה לך?!
בקשר לרובע..גם בבני ברק אני יכולה לתת לך אזורים מסריחים..זה לא סותר..
אבל אני לא שונאת ערבים (טוב, אולי כמה ספציפית)
אני נגעלת מהם, ומרחמת עליהם.
עצם נוכחותו כאן פוגעת בי ובעמ"י, ובאחדות ישראל, ובא"י !!!
ובקשר לבני ברק- אולי יש גם יהודים מסריחים, אבל מצטערת, מהם אני לא נגעלת !!
הבן שלו יהיה מחבל והוא שונאה אותי בדםםאין ערבי טוב מובן לכולם!!!!!!!!!!!
אזז הם לא מועילום כלווווםםם ערבים לא עושים שום דבר טוב!!!!!!!!!!!!
תיקנו רק מיהודים בבקשה זאת גם מיצווה וזה גםםם לא מפרנס את האויבים שלנו
אויבים מחסלים אויבים לא מפרנסיםם
קיצר ערבים לא טובים בכלום!!!!!!!!!!!!
גם לא בבניה
שיהודי בונה הוא בונה יותר טוב מערבי פי אלפיים אולי שלושתלפיםםםםם לי יש סלידה מערבים ומיזוקים אין לי זה רק מגעיל אבל ערביייי ימך שמו איכס גועללל נפש!!!!!!
![]()
באנה, קטיה
זה בדיוק הסיום הרשמי שאנחנו כותבים בכל ההתקפות לחרדים!!!!!
אבל אנחנו מוסיפים גם בצפיה ליום העצמרות ה 64 של מדינת ישראל...........
אך אני אכן גם כן לא מקבל את האמירה הזאת כנגד בני אדם.
לפי המדע אין באמת דבר כזה גזעים עליונים ונחותים.
אני שונאת ערבים והם בהחלט דוחים אותי אבל כשאני רואה ערבי אני לא בורחת, לא צורחת ולא מתפסת על שולחן וכשאני רואה מקק אמממ.. אני לא בורחת ולא צורחת אבל בהחלט מתפסת על משהו....
(תסיקו מה שתרצו...)
ואני לא אומרת את זה כדי לצאת פנאטית פשוט באמת כל פעם שאני רואה ערבי/ערביה נהיה לי מממש מגעיל....
בחופש שעבר עבדתי בגלידריה וכל פעם שבאו ערבים השתדלתי שמישהו אחר ייתן להם שירות...
בס"ד
לא מערבים וא מג'וקים
ערבי שיתנהג אלי מגעיל- אני יגעל ממנו, וכנ"ל גם לגבי ג''וקים... 
סתם ככה אין אם אין לי סיבה להיגעל אז.. 
נראה לי שזה אחד השירשורים הטיפשיים ביותר שראיתי ועניתי עליהם
ברור שמקק...
מקק זה חמוד.
בס"ד
עם כל הכבוד ל"אהבה" שלנו אל בני דודינו באמת שזה לא מוסיף לכם כבוד.....
שניהם שחורים מגעילים וכולם רוצים להרוג אותם
סורי אבל השירשור הזה חייב להינעל!!!!
זה סתם שירשור הסתה....
ואוי למי שיגיד עכשיו שאני ממלכתית!!|עצבני|
שאני אוהבת אותם אני פשוט לא נגעלת מהם
אני חושבת(ואת זה למדתי בשיעור מחשבת אז אל תגידו ממלכתית)
שגם הערבים הם יצרי ה' ואם ה' אוהב אותם מספיק כדי להשאיר אותם חיים אז
מי אנחנו שלא נואהב...אני לא מצפה שזה יבוא בבום אבל לפחות לא לצאת באמרות של ערבי מגעיל מסריח וכול...
כן, אני כן יצא באמרות כאלה !!!
גם אחרי שהיטלר רצח שישה מיליון יהודים הוא עדיין קם בבוקר, אז זה אומר שה' אהב אותו ??
לאא ! זה אומר שהוא לא סיים את יעודו בעולם !
וערבים זה עם א כ ז ר !!
ולא כל הערבים הם אכזרים(רובם כן
)אבל לא כולם!!!
וסתם דרך הגב מסתובבים בפורמים מלא שבכניקים וכאלה אז....
שימותו!!!![ח"ו...]
אווופפפ!!!למה אני צריכה לחשוב מה אני אומרת רק בגללם???שיחנקו!!![שוב, זה בגלל העצבים, אז, ח"ו...]
ואינלי עצבים להתווכח פה בשירשור על אם יש ערבי טוב או אין...מי שרוצה, יבוא לאישי...פעם חרשתי על הנושא הזה ועכשיו אני בקיאה בו...
[ד"א, תראי איך שאת מתעצבנת על מה שקורה פה(שיהודים שונאים ערבים...), שזה יהודים, ועל ערבים-יש להגן...כדאי שתחשבי אם הכעס שלך מצדיק את ה"אהבה יתרה" שלך אלינו...]
יא ממלכתית אחת!!!!!!
מזה ממלכתי בכלל סתאם מתענינת למה זה כזה רע בעיניכן להיכרא כך?
אמרת ערבי אמרת מקק..
אבל לא נראלי נגעלת..
א. כלב
ב. יהודי
ג. שניהם במידה שווה.
מה זה השרשור המגעיל הזה??? אני בהלם!

|רציני|

ארי צלוב
באג2000ויש לכם משהו להגיד בנושא? >.< IמתפרצףI
[אם האפשרויות קיבלו השראה מהשלט הנאצי של "אין כניסה ליהודים וכלבים"...]
אף פעם לא התיימרנו לכבוש את גרמניה, אף פעם לא שפכנו דם ארי, אפילו לא הרמנו ראש כנגד הלאום המארח.
יש הבדל בין לשנוא לאום אויב, לשנוא לאום סתם. אם השרשור היה נפתח נגד סומלים, צ'כוסלובקים, אסקימוסים, ושאר ירקות- אולי היה עניין להשוואה.
אבל זה לא משנה.
אם אתה מתרגל לשנוא אותם בגלל הלאום שלהם ולא בגלל האיבה שלהם, אתה סולל את הדרך לשואה.
מי אמר הפוך?
אני ממש לא שונא אריתראים, סודנים, ושאר מוסלמים שחסרי רצון לכלותינו- וחסרי כל שנאה (אולי מחוסר דעת, או קשר לעולם הערבי הנחמד והחביב שבמזה"ת) --למעשה- הם עדיפים מהנוצרים בגלל המונותאיזם שלהם, שממש לא נחשב לדעתי בנצרות ובבודהיזם.
אני סולל את הדרך לתקומה.
אני סולל את הדרך למלחמה באויבים שלי-זה דבר פסול?
אני לא אעשה שואה-כי אני לא אכזר.
אני גם אנסה להמנע ככל יכולתי מהמלחמה-כי אני לא אכזר.
אני גם אנסה לעשות את המלחמה בצורה הכי מוסרית שיש (ע"פ כל כללי ההלכה)-כי אני לא אכזר.
להמנע ממלחמה-למצוא דרך לגרום לערבים להודות שאני פה השליט היחיד מטעם מלך מלכי המלכים, ואין להם שום זכות על הארץ.
מאחר והסיכוי לזה שואף לאפס-כנראה תהיה מלחמה.
מי אמר שמלחמה זה דבר רע? כי נהרגים אנשים? ומה אם מדובר באנשים שצריכים למות? (פושעים ברמה גבוהה מאוד (כגון: לא מכירים בשלטון היהודים על ארץ ישראל, ומעזים להרוג מהם אנשים, ולהסית נגדם...))
אבל אני לא!
ואני לא מבינה למה אתם ניפגעים בשבילם!!! למה מי הם??
מקק הורגים בשניה,(מה שאפשר ולא עושים לערבים..)
הסנה-בוער
מי שרוצה באישי שאני באמת ישמח לדבר איתו על זה ..
באמת אני צריכה לשפוך קצת את מה שבוער לי
מוזמנים (:
בס"ד.
שמדברים על רתיעה זה שונה.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!
|סוף פריקה !! |
ב'קשה בואו להתווכח אאיתי באישי !!! ב'קשהההההה !
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!