אני לא מאמינה! (זה היה לפני שבוע! ואמא אומרת שלא יכולנו למות ו"רק" יהיה שריפה אבל אני חושבת שכן יכולנו!) החטיאו בבקבוק תבערה שרצו לזרוק עלינו! רק עכשיו הבנתי! בלתי נתפס! !
אמא אמא!הגומל הגומל!!אבודה!
ואגב למה אין אנונימי?!אבודה!
ממש רציתי!
תפרטי קצת...
שלום לאמונות
מה? מה קרה?sasad52
פירוטאבודה!
נסענו במינבוס כזה עם כל המשפחה+סבא וסבתא ואז הנהג פלט שזרקו עלינו(ניסו-הבני קקות האלו) בקבוק תבערה ואני פשוט לא קלטתי (אח"כ חשבתי שהוא אמר שניראלו שזרקו עלינו) ואז אתמול דיברתי אם אמא שלי והיא אמרה שבאמת ניסו לזרוק עלינו! אני פשוט-
יו עכשיו שאני חושבת על זה - אולי אני צריכה לעשות משהו בבי"כ אבל אמא אומרת שזה לא היה סכנת מוות....
תשאלי רב אם את צריכה לברך הגומל...שואף לאור
וב"ה !!.
לפי מה שהבנתי על מקרה כזה לא צריך להגיד הגומלמחפש את האור..
"ניסו ולא הצליחו" - זה מקרה שבו כפי מה שאני הבנתי ממקרה דומה שקרה לנו ושאלנו רב, לא צריך לברך הגומל, כי האדם לא נכנס כאן לסכנת חיים ממשית - ומקרה שהיה כך היה - היינו בטיול שבוע (אצלנו בישיבה קוראים לזה סדנה אבל ניחא), בירושלים, ובאחד הימים כשיצאנו מאיזור השכונות הערביות במזרח העיר, התחילו לזרוק עלינו נערים ערבים ימ"ש אבנים, מגובה רב (הם היו על ההר ואנחנו בואדי,
כך שהיינו בנחיתות כלפיהן...) - אגב, כמובן שלקרוא למשטרה זה לא פיתרון כי מה שהיא תעשה זה רק להרחיק אותנו...היא בחיים לא תרדוף אחרי מיידי האבנים, אלא אם חס וחלילה הצליחו להרוג מישהו - אבן אחת ממש חלפה 10-15 סנטימטר מהראש של חבר שלי, והיא הייתה גדולה (משהו כמו חצי כדורגל...) - כך שזה ממש היה בהגדרה של - "אם זה היה פוגע בו הוא היה גמור"... אבל הרב ששאלנו אותו האם אותו חבר צריך לברך הגומל, אמר שבגלל שבסופו של דבר לא הייתה פה סכנת חיים ממשית, אלא רק חשש סכנת חיים (כלומר, אם האבן הייתה פוגעת בו והוא היה פצוע קשה ויצוא מזה - זה סכנת חיים ממשית שעליה מברכים הגומל...) אז לא צריך לברך הגומל.
בכל מקרה, ברוך ה' שלא קרה לכם כלום...
ערב טוב!
וואיי!!! ברוך ה'! איזה טוב ה'!!!כנרית על הגג=)
באמת יכול חס וחלילה לא עלינו לצאת מזה אסון! ברוך ה' שכיוון את הבקבוק בדיוק למקום הנכון!!! 
וואי גמלי זה קרה!!!!!!!!mandms
בסוכות היו מלא בלאגאנים באיזור שלנו-כילו איפה שאני גרה-עם הערבים ימ"ש והם זרקו בקבוק תבערה בדיוק במקום שאני וחברות שלי תמיד יושבות שם וברוך ה" בדיוק באותו זמן,איזה חצי שעה לפני זה החלטנו ללכת למקום אחר שאנחנו בחיים לא הולכות לשם,במיוחד לא באמצע הלילה כי זה קצת רחוק(וזה היה באחת בלילה) ואם לא היינו הולכות אז היינו נשארות לדבר שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה נס!!!!!(אפילו שזה היה מזמן...)תודה ה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שימותו כבר!!!דוסית גאה!
ימח שמםידיד
וזכרם!מעפר אני באה
לעולם ועד!!!אמן סלה!!!
תן חיוך....=)
שיתייסרואבודה!
וייחנקו..Elbi
יאללה טלפון מתוקן..![]()
למה אין לי אנונימי?אבודה!אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים