גם אנחנו מעריכים אתכם, באמת - תאמינו לי, דווקא אנחנו, שהחלטנו ל"הדסדס" כפי שהגדירה את זה דניאלה - דווקא אנחנו אלה שהכי מעריכים אתכן! אלא מה, בגלל ההערכה הזאת, אנחנו רוצים לשמור על עצמנו וגם עליכן (כן, תתפלאו, זאת ערבות הדדית...) ולשמור על "עבר נקי" מכל קשרים למיניהם, ומכל מיני דיבורים עם בנות. לכן אולי לפעמים אנו מגיבים בהתעלמות, אבל תתחשבו בנו - יכול להיות שזה פשוט כי כבר נמס לנו, שאתן הבת הרביעית כבר בשעה הזאת שפנתה אלינו, או לא יודע מה... יכול להיות שאנחנו מפחדים שגם אם רק נאמר שלוןם נימוסי ונסביר שאנחנו לא מעוניינים לדבר, זה עלול במקרה כלשהו להיפתח לשיחה קצרצרה (הבת יכולה לשאול למה החלטת את זה? אתה עומד בזה? מממתי זה התחיל? וכו' וכו' - שאלות שממין העניין, אבל כבר מתפתחות לשיחה קצרה...) ששוב תשבור לנו את כל מה שניסינו בזמן האחרון לפתח באישיות שלנו. תתחשבו בנו - ידוע שלנו הבנים הרבה יותר קשה מלכן הבנות בנושאים אלו שהשתיקה יפה להן, כי היצר שלנו מתעורר יותר בקלות וכו'...
תתחשבו בנו ותבינו שגם אם אנחנו לא עונים לפעמים ואפילו לא מסבירים למה אנחנו לא עונים, כנראה יש דברים בגו', וככה גם תשמחו בעצמכן ותבינו שיש פה עוד בן אחד, לפחות אחד, בעולם, שמתייחס אל המין הנשי יותר בכבוד, רואה בו משהו שהוא יותר מרק שיחה "כשבא לי" וכו'.. רואה באישה שתהיה לו בעתיד את האישה היחידה שהוא שומר על עצמו למענה, ומקווה שהיא שומרת על עצמה למענו, ולכן בעיניו הבנות האחרות, עדיף לו ולהן, שלא ידבר איתן...
אז גם אם לא כתוב בחתימה "אני לא מדבר עם בנות" - בבקשה תבינו את זה מבין השורות שהוא
החזיר לפנייה שלכן.
ולסיכום, אני, אם תהיתן, לא מדבר עם בנות באישי, ואצלי לשם שינוי זה גם כתוב בחתימה...
אשריכן אחיות יקרות! מעריך אתכן עד מאוד!