אני יודעת שזה לא כ"כ קשור לפורום הזה אבל,זה דחוף:/בת של אבא ^

אני גם יודעת שיש פורום בני עקיבא, אבל הוא ממש לא פעיל,אולי קצת..אז אני מפנה אליכם ת'שאלה,אני מקווה שתוכלו לעזור,אני מדריכה ילדות בכיתה ז' כן זה קשה!!!ילדות שמחפשות צומי,בדיוק מתחילים בנים בנות וכל השטויות האלה למינהם..עכשיו,חניכות שלי לוחצות עליי לעשות פעולות אמצע שבוע אבל שאני עושה אף אחת כמעט לא באה וגם אלה שבאות עושות לי קונצים..לא רוצות סיפור,לא רוצות דיונים,אנחנו רוצות רק משחקים....ושאני עושה משחקים,הן לא רוצות לקום לשחק,עכשיו,איךך??איךךךךך? מי אתן שתחליטו לי בכלל מה לעשות??שתתקשרו אלי ותגידו לי באיזה יום בדיוק לעשות פעולה,לקרוא לי מדריכהה לא משקיענית,לשנוא אותתי!!!!!!אני הכי באה לקראתם,אבל כאילו מה??אין לי כסף,ואני רצינית!!אין לי כסף לזרוק על פעולות,בקושי אני יוצאת מהבית החופש הזה,לא מצאתי עבודה בסביבה שאני גרה,ואני בכלל לא יוצאת עם חברות לבילויים כי אין לי כסף לבזבז,במילא בני עקיבא שוחטים אותנו להכנות/מחנות/סמנריונים/מסעות/טיולים/ערבי צוות/ישב"צים/וכו...מאיפה אני יעשה להם פעולה שווה??מאיפה??הסניף לא מקציב למדריכים כסף לפעולות,אין דבר כזהה....למישהו יש רעיונות לפעולות??אמצע שבוע ושבתות??פעולות בלי סיפורים,ועם כן,סיפור קצר מאוד,שיהיה משולב בו משחקים..כי נמאס לי שהן לא מעריכות אותי((((((

ד"א,כבר דיברנו על זה הרבה פעמים,וכל פעם שאני מתחילה לדבר איתם על זה,הן אומרות לי,"מיכל,אנחנו אוהבות אותך,רק אל תחפרי לנו כי אנחנו נישנא אותךך!!!!!" והן לא באמת אוהבות אותי,ורואים את זה.הן כמעט לא מתיחסות אליי אני אויר בשבילן.איך אני פונה אליהן לדבר איתן על דברים כאלה שלל משמעת בלי שהן ישנאו אותי??

ובבקשה לא לשלוח לי אתרים של פעולות,כי אתרים אני מכירה, אני צריכה פעולות ספציפיות,תודה רבה!!!!

-סוףף פריקה- סליחה על החפירה......

זה שיא המבאס שלא מגיבים לך...מרים=)

אז בהתחלה חשבתי רק לכתוב לך שקראתי ורק אין לי מה לעזור...

(דיברת עם הקומונרית?)

למה זה נשמע כאילו את צריכה דחוף לעזוב?תמר ב

לא נראה לי שהבעיה בך.

תנועת נוער זה לא חובה, זאת זכות. אם החניכות שלך לא מבינות את זה וחושבות שמותר להן הכל וינשקו להן את הרגליים רק כדי שלא ישנאו את המדריכה, כנראה שלא מגיע להן לקבל את זה.

מה שנראה לי כן כדאי לנסות זה לא להתחשב בלי סוף בדרישות שלהן. אם הן לא משתפות פעולה כשאת מעבירה פעולה - תפסיקי באמצע, אם היום שנוח להן לא נוח לך - תודיעי את איזה יום והן כבר יסתדרו. וכו'..

איזה חניכות כאפות!!~n אני~

איך יש לך כוח לעשותפעולות אחרי כל מה שעושים לך????

וואאאוו כל הכבוד לך!!

אוקי, דבר ראשון, קחי נשימה ארוכהלולה=]אחרונה

בס"ד

זה הולך להיות ארוך ממש, מקווה שתתמודדי ושאולי זה באמת יעזור

זה קורה לכולם, היסכול הזה. לכל אחד ברמה שונה ובמצב שונה אב כמעט לכל מדריך יש קופות שכאלה עם השבט, ומכאלה תקופות בסוף לומדים ומגיעים מצב ממש יפה וטוב יותר בשבט.

תרגעי.

דבר שני. מותר לשאול באיזה נושאים הפעולות שלך? ואיך את מעבירה אותן? מה קורה? הן מקשיבות? בינות את המסר? מעבירות צחוקים כל הפעולה? קמות ומטיילות? תתארי לי פעולה שהייתה לך לאחרונה..

אני לא יודעת מה עשית עד עכשיו בפעולות שלך אבל את בעצמך אמרת- הן הגיעו לגיל, וזה הגיל שכל מה שמעניין אותן זה בנים, ושטויות אחרות. אז אם זה מה שמעניין אותם- דברי איתן על זה! זה מה שמדבר אליהן כרגע יותר מכל דבר אחר, חברויות, בנים, צניעות, נגיעה, הכל. דברי איתן הכי פתוח וכנה על זה, וככה הן ירגישו בנוח להיפתח לידך גם בנושאים אחרים.

תנסי לשלב, לעשות משחק קצר ולא מעייף, משהו שיקים אותן לדקה או שתיים, אוא פילו לא יקים אותן בכלל אב בכ"ז יכניס אקשן, תנסי לעשות הצגות, או שהן יעשו, אפשר לשלב, לא חייבים רק דיון/הגה/משחק/סיפור. וגם א זה רק משהו אחד אפשר להעביר כל דבר במיליון דרכים שונות.

לגבי הבעיה של הכסף- א יכולה לאסוף מהן 10 ש" לקופה שיבטית וככה יהיה לך כסף להשתמש, את יכולה גם לצאת איתן להרוויח כסף לשבט- למכור דברים או לעשות הקרנה ש סרט בסניף וכאלה דברים, וככה הכסף שילך הוא לטובת השבט והפעילויות שלו. וגם בלי קשר, בכלל לא חייבים הוציא כסף כל פעולה! לא חייבים צ'ופרים מטורפים כל פעולה, אשר להראות השקעה בדברים אחרים.. אצלי למשל כל פעולה שאני מביאה לכל אחת 3 דפים זה נקרא השקעה (אבל זה שונה כי אני מדריכה גיל שונה) אפשר להביא להן בכל סוף פעולה חבילת וופלים/שוקולד מריר/במבה/גידה משפחתית ושיחלקו בניהן, לא צריך קנו לכל אח חבילה בנפרד! אני מביאה לפעמים כמו כיבוד לפעולה, לא משהו רציני-בייגלה, במבה, אפילו 2 קוביות שוקולד לכל אחת, ואז יש להן סיבה טובה ממש להישאר לשבת בפעולה.. אני בחיים לא ראיתי צורך להוציא כ"כ הרבה כסף על פעולות.

אפשר להתחשב בהן בזמנים של הפעולות אמצ"ש, כי בכ"ז אם תקבעי בלי להחשב בהן ואף אחת א בואו זה יהיה מבאס. אם בכ"ז לא באות תנסי לברר מה הסיבה? אין להם כוח איך אחה"צ? הן אולי א מודעו לזה שיש בכל פעולה? הקשר לא עובר טוב? תבריי מה בעיה ואז תראי מה אפשר לעשות נגד זה. אולי למצוא מקום טוב יותר מאשר בסניף? באיזה גן יבורי? מגרש משחקים? תראי מה הן אוהבות לעשות- לראות סרטים? לשחק מחניים?  לשחק בברביות? לשב ולדבר? לכל דבר אפשר למצוא מסר!!!! באמת, כל דבר. תני להן לעשות משהו שהן אוהבות-כמובן- בהנחייה שלך- ובסוף תראי להן שיש עומק לדברים.

עוד דבר חשוב- חשוב ממש ממש שתיצרי קשר אישי- דיבור אחת על אחת- את וחניכה אחת או שיים. רק אתן. זהו. משהו מעבר לפעוו. סתם דיבור, על החיים, על החופש,חברות. ברגע שאת מראה הקשבה ואולי טיפת ידע על החיים הן יבואו אלייך על כל צעד קטן, כל התלבטות ותהייה, כל עצה, זה יעבור דרכך. (זה נשמע ממש פשוט וכמו איזו תרופת פלא, אבל קשר אישי זה דבר קשה וחייבים בשבילו המון המון סבלנות והקשבה וזמן, אבל זה ממש משתלם בסוף!) תישארי עם עוד חניכה או 2 אחרי הפעולה ושבו דברו, על הבנים בשבט ליד, על הבגדים שקני, על החברו, ההורים, האחים, הטיולים, על הכל. שיראו שאת גם בנאדם כמוהן ויש לך טיפה יותר שכל מהן, ושאת גם נורא נחמדה ואולי שווה להקשיב לך ולבוא לראות אותך בפעולות (אצלי זה הגיע למצב שהן באות רק בשבילי, אז כשאני לא נמצא ובכ"ז יש פעולה הן פשוט לא באות )

אממ זהו לבנתיים אם אני אחשוב על עוד משהו שיש לי לומר את כבר תשמעי על זה

שיהיה המון המון בהצלחה!! ואל תתיאשי!!! כי מכל דבר לומדים בחיים במיוחד מכאלה דברים!

ואם את צריכה משהו אז תשאירי הודעה באישי..

לילה טוב!

יעלה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך