בתי בת ה4, ילדה עדינה אבל גם יודעת להסתדר... חברותית מאוד, משחקת גם עם הבנים ואין מצידם הצקות כלפיה ב"ה.
מה שכן- אחד מהשובבים הרציניים של הגן הוא מהחבר'ה שלה ואחה"צ- תמיד הוא מציק לה! לפעמים סתם הצקות ולפעמים ממש מרביץ. לא מרתיע אותו שההורים שלו/בעלי/אני נמצאים בסביבה.
אתמול ממש ניהלתי אחריו מרדף (מביש במיוחד!!!...) כדי שיחזיר לה את הנעליים שלה.. הצלחתי!!![]()
בתי, עדיין רוצה להמשיך לשחק איתו ולבוא אליו אחה"צ(וממש לא חסרים לה חברים אחרים!) ואותנו זה משגע... (גם אצלו בבית/אצלנו הוא מציק לה) מצד אחד אנחנו אומרים לה לא לשחק איתו, אבל היא אומרת שבגן הוא לא מציק לה ולכן היא רוצה לשחק איתו גם אחה"צ.
מה עושים? עד כמה להרחיק? אנחנו גם לא רוצים שהיא תחשוב עליו בצורה שלילית, בכ"ז- ילדים...
אמא שלו- חברה שלי, וממש לא נעים לי להגיד לה משהו על זה. לדעתי היא לא מספיק מעירה לו על התנהגויות אלה ואתמול (אחרי המרדף המתיש...)לא שמעתי שהיא אמרה לו כלום. גם נראה לי שלא פשוט לה איתו בכל מקרה, אז מה יעזור שאני אגיד לה, יהיה לה רק יותר קשה. ובאמת אני אומרת- שלא נגיע למקומם ולא לשפוט על החינוך, אבל בשורה התחתונה- הבת שלי סובלת מזה!
help...
תודה מראש!