סינון אתרים הצעה של פתרון חדששואף לאור

למי שאין אינטרנט רימון ומעוניין בתוכנה לסינון אתרים ועד היום לא התקין כי הוא פחד שאם הוא יכתוב סיסמא לא מוכרת (כדי לא לנטרל את סינון) הסינון אתרים יחסום לו גם אתרים טובים שהוא רוצה ,יש לי פתרון לזה (תוכנה פשוטה שתכנתתי שנותנת את הסיסמא רק כעבור שעתיים או זמן רב יותר לבקשתו כדי שנטרול הסינון כדי להתאימו לא יהיה זמין באופן מידי ויוכל להתפטות לעשות רע,ומסנן אתרים מעולה חינמי המבוסס על הסיסמא).*אין לראות בהודעה זאת המלצה על מסנן אחר שאינו רימון ,אני חושב שרימון עדיף אך גם זה פתרון טוב אם אין רימון.

מה שרוצה שיפנה אלי ,הכל כמובן בחינם...

מקפיצה~מישי~

שכוייח! =)

וואוו כול הכבוד לך !!a.i
אשריך!!! =]בל"חית
תזכה למצוות...(יפה..ממש מתכנת..[ככה כותבים?])עץ
כן, ככה כותבים:") וממש חמוד מצידך!מעפר אני באה
תודה רבה לכולם/כולן !!! ,הקפצה.שואף לאור
יש אולי ההפך? sasad52

תוכנה נגד אינטרנט רימון (אי"ר).

לא צריך נגד ,חלילה..שואף לאור
הבעיה עם הדברים האלה - מפריעים לעבוד כשצריך אותם..משה
מה הכונה ?שואף לאור

התוכנה הספציפית שאני מדבר עליה (אם מתאימים אותה נכון) לא עושה כמעט שום פיקשושים ולמעשה אני עובד אתה זמן רב ומרוצה...

הבעיה העיקרית בתחום היא לא האתרים אלא דווקא הסינוןמשה
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ד תמוז תשע"א 16:44

מי שלא נכנס לאתרים מקולקלים (והכוונה פה לאתרים כמו Ynet, NRG, וואלה ואחרים) - לא נחשף לפרסומות לא צנועות ולכן לא צריך את אינטרנט רימון שיצנזר אותן.

בדיוק כמו ש"ידיעות" לא נכנס הביתה, הגירסא האינטרנטית שלו לא צריכה להיכנס למחשב. כנ"ל אתרי זכייניות הטלוויזיה.

הבעיה היא שאנשים רוצים ללכת עם ולהרגיש בלי, להמשיך להסתובב אצל האנטישמים ואתרי הזנות אבל לבקש מאינטרנט רימון לצנזר את כתבות הזימה כדי שנוכל להמשיך לגלוש שם ולהרגיש בסדר.

נגד מי שמחפש בגוגל ביטוי מיני ומצפה לראות תוצאות, הגיוני שאין לי הרבה מה לעשות ומי שירצה יצליח. לחילופין אני סובל פה מכאלו שלא מצליחים ומוצאים אפיקים מזיקים אחרים כמו להתחיל עם גולשים/ות תמימים בנושאים בוטים.

האמת שאני לא מכיר תופעה כזאתשואף לאור

אני מכיר שני תופעות שבגללן פתחתי את השרשור:

א.אדם שמתפתה להכנס לאתרים לא צנועים ואינו רוצה בכך ,הוא אינו רוצה שיהיה את הפיתוי המציק הזה.

ב.אדם שההורים שלו לא התקינו רימון ורוצה שכבת ביטחון.

לגבי הצקה לגולשים אחרים או עשיית פעולות שכאלו,כמובן שהסינון לא יעזור אלא שנדמה לי שרוב רובם של האנשים לא מוכנים לרדת לרמה כזאת,בודאי שלא לפגוע באחרים בצורה ישירה כזאת.

YNET לא בסדר? לא ידעתי.........דניאלהה
כן הוא לא צנוע והוא של שמאלנים מה את צריכה להכנס..שמוליק פיין

בס"ד

אליו בכלל..?

יש הבדלשלום לאמונות

יש הבדל בין לחפש בגוגל ביטוי מיני לבין לגלוש באתר חדשות (כגון mako' ynet) כדי למצוא חדשות ולסמוך על צנזור הקטעים הבעייתיים לפי רמת הסינון שבחרת!

אבל ברור שעדיף מראש להיכנס לערוץ 7...  |מתחנף|

רק להבין מה אתה אומר -אלעזר300

אתה יוצא נגד המגמה לסינון בכלל, או נגד "סינון חלקי" (אמירה של "זה בסדר") בדווקא?

[אזהרה מראש: אם אתה נגד "סינון חלקי", אני מכיר את התופעה (באיזה שהוא אופן) ומסכים איתך, רעיונית לפחות. כל הזעם שלמטה הוא רק במקרה שאתה יוצר נגד סינון בכלל.]

כי ההבדל בין עיתון לאתר, זה שאתר אפשר למכור לך בתור חתול בשק. אדרבה, חסום את Ynet! חסום את NRG! חסום את mako! חסום את שירונט! חסום את כולם! אין רצוני להיכנס לשום דבר משם!

כי מה אני אעשה כששולחים לי איזה קישור? אני אישית בודק את ה-URL, וגם את זה לא כולם יודעים לעשות, וגם אם נעזוב את המיעוט הזה, לפעמים כדי למצוא אותו צריך יותר מלהעביר עליו את העכבר. ולא דיברנו על רגעים של ריחוף, עייפות או טירוף הדעת. דברים כאלה לא קורים לך בעיתונים - הם לא יבואו אליך בלי בחירה שלך.

ובלי ניגוד כל כך גדול לעיתונים: מה לגבי אתר חדש, שלא נתקלת בו עד עכשיו? אין לי חשק לגלות בדיעבד שלא רציתי להיכנס אליו. תגיד לי לשאול אחרים אם כדאי - אבל חסימה נותנת אפקט זהה בדיוק, ולמה לא?

(עוד בלי לדבר על גדרות בפני פיתויים - בכלל. למרות שזה נושא חשוב ומכריע.)

באמת ככה אתה מצייר לעצמך את מי שמציב לעצמו חסימה...?

כמדומני שהוא מדבר על סינון חלקישואף לאור
הבעיה שלי היא עמוקה יותרמשה

הבעיה היא שהסינון מאפשר לנו להמשיך לצרוך תקשורת שמזלזלת בנו, תוך שאנו מנקים את המצפון ונחסמים מצפיה בתועבה ממש.

אם בערוץ 7 מחר יהיה פי 2 גולשים, ערוץ 7 יוכל להעסיק עוד כתבי חדשות ולכסות עוד תחומים, אבל הדוסים גולשים ב-Ynet עם רימון.

וואלה מגנייבמיריצ'י =)
מה יותר חשוב?אנונימי (פותח)

החיים שלך כיהודי טהור, או עבודה? ההלכה, או עבודה?

ואל תשליך את זה עליך, שאתה גדול ונגיד שיודע לעמוד בפיתויים וכו' - תשליך את זה על הילדים שיש/יהיו לך - לא משנה כמה תלמד אותם, מניסיון - הפיתוי גדול הרבה פעמים וגורם לרצות לחפש את הדברים האלה, ולכן כל כך חשוב לשים סינון של רימון - כי מניסיון אישי, הוא ממש עוזר לחסום את כל הדברים שלא באמת רצית לראות, אבל היצר שלך מושך אותך אליהם. זה לא נכון שאין איך לחסום מישהו שמחפש ביטוי מיני בגוגל, כי אם יש לו רימון רמה 3 ומעלה, זה לא יופיע בכלל ויחסם. לא כולם אשפי מחשבים כמוך שידעו בקלות איך לעקוף את רימון ולהגיע לתכנים שהם רוצים ביצר, לכן ילד נורמאלי, כדי שהנשמה שלו לא תיתקלקל, צריך בסך הכל משהו שיגרום שגם אם יתפתה לא יקבל מענה. היום כל כך הרבה יותר קל ליפול - פעם, איפה יכולת למצוא תמונות זימה, לדוגמא? רק אם היית קונה בחשאי מגזין של פלייבוי...היום, אין פשוט מזה.

עבודה? קודם כל - אדם מתאים את העבודה שלו לפי ההלכה, ולא את ההלכה לפי העבודה שלו, ולהחליט שבגלל שאני חייב בתור עובד אינטרנט פתוח אז אני ישאיר את הילדים שלי חשופים לסכנות זה ממש כמו להושיב אותם "בלית ברירה" בפתח של בית זונות כי אתה עובד דלת ליד ואין לך מקום אחר להניח אותם עכשיו...זה פשוט לא נכון מוסרית!

ואני אומר לך את זה מניסיון אישי של ילד שנפל רבות באינטרנט פני שהיה לו את רימון, ולאחר שהתוכנה הותקנה בביתנו, פתאום גיליתי עולם חדש שבו היצר לאט לאט מוצא מעט יותר מנוח, משום שידוע הכלל של "מרעיבו שבע ומשביעו רעב" - כלומר, כאשר אתה לא נותן ליצר למלא את רעבונו ומשאיר אותו בלי סיפוק, המתח יורד ואתה יותר מסוגל להתמודד איתו.

האם חז"ל כשהקימו גדרות לתורה היו מחמירים מידי? יש בטיחות בסיסית שאדם מחויב לספק לבני ביתו, וזה בהחלט כלול בהגדרות הנ"ל. אולי אתה מדבר ככה כי עדיין אין לך ילדים שיכולים ליפול ואתה משוכנע שאתה ואישתך מסוגלים לשמור על עצמכם (ואגב - מספיקה פעם אחת שאדם נופל כדי לגרור אותו גם למקומות הלא הכי טובים בקלות ובלי הרבה מאמץ כי היצר תמיד שם... וידוע על לא מעט "דוסים" אש שהיו בטוחים ש"לי זה לא יקרה" והרשו לעצמם ולמשפחתםפ, ובסוף מצאו אותם גולשים לאתרים רחמנא ליצלן, רק מפני שפעם אחת איכשהו זה הגיע לשם (ואל תגיד לי זה לא יכול להגיע...תמיד זה יכול...היצר הרע פועל לא רק דרך ווינט ווואלה, תעשה לי טובה... גם אם תכנס לאתרים הכי טובים, הוא ימצא דרך לגרום לך לגלות את עולם הזוהמה...).

אז כמו שאני לא אעבוד בתור מורה זימרה לבנות, פשוט מכיוון שאני יודע שההלכה לא מתירה לי לשמוע שירת נשים - ואני לא אגיד לעצמי - אני עובד בזה, לכן אני מרשה לעצמי ואני גדם יודע שלא אפול בזה.

בקיצור - מה שאני מנסה לומר כאן - יש נטייה של הרבה מבני הציונות הדתית לנסות לעיתים ליישר את ההלכה על פי מציאות החיים שסביבם, במקום לנסות ליישר את עצמם על פי דרישות ההלכה (וכן! זה מצריך ויתורים! כואבים! לא הכל מושלם בחיים!) בהצדקה ש"אנחנו חיים בעולם המערבי, אנחנו לא מסוגרים בתוך עצמנו ואנחנו צריכים לדעת איך להשתלב בעולם ובחברה שאנחנו חיים בה - שלא נהיה חס וחלילה כמו החרדים המנותקים!" - יודע מה? דווקא בנקודה הזאת אני ממש עם החרדים - ודווקא אני שיודע כמה סכנות האינטרנט גדולות, מודע לכך ש:א. אם הייתי יכול לחיות בלי אינטרנט - מה טוב, והלוואי שזה היה אפשרי (להבדיל, לחיות בלי טלוויזיה זה בהחלט אפשרי ולכן באמת אין בביתי טלוויזיה וכל יום מחדש אנחנו מודים לה' על כך, אף שלעיתים יש פיתוי...). ו -ב. במקרה כמו היום שאני חי בעולם /ששבו אני חייב דוא"ל ונעזר בשירותי מידע ושירותי בנקאות וכו' דרך האינטרנט - אני אשמור על עצמי ועל בני ביתי בכך שאתקין תוכנת סינון הכי טובה שאפשר, בידיעה שתמיד אם אצטרך איזה אתר ספציפי שנחסם, אוכל להתקשר למוקד שעובד 24 שעות ביממה ולבקש מהם לפתוח את האתר ההוא, בידיעה שבכל מקרה ישנה את ההגנה המינימלית שאותה אי אפשר לעבור (בלי לפרוץ). 

כן חבר'ה - להתעורר! המשיח, שיגעיע, לא ישבח את אלו שהחליטו שמאוד חשוב להיות חלק מהחברה שבה אנחנו חיים, והחליטו שיותר חשוב להם ההגדרה שהחברה נותנת להם ממה שההלכה מכתיבה להם - ולבסוף גילו את ילדיהם שברי כלי מרוסקים מהחלטות טיפשיות, מסוכנות ואידיוטתיות של הוריהם, או לחלופין, גילו שילדיהם כבר לא על אותה דרך והחליטו לחזור בשאלה, פשוט מכיוון שאף פעם דרכם לא הייתה שלמה במאה אחוז עם עצמה, פשוט כי הוריהם תמיד כיוונו קודם כל ליישר את ההלכה על פי צורכיהם, ולא ליישר את עצמם על פי ההלכה - וזה כבר נוגע בתחום הרבה יותר רחב, שהאינטרנט הוא רק חלק זעיר ממנו.

זהו, עד כאן להיום - ובאמת - הכל נאמר מתוך דאגה ומתוך ניסיון אישי נטו כמו גם היכרות אישית עם רבים שנפגעו מהמחלה הרעה הזאת! לזכור - אנחנו אלו שצריכים להתיישר להלכה, ולא הפוך - גם אם זה מצריך ויתורים כואבים אפילו על מקומות עבודה (כמו שלא תעבוד במקום שיגרום לך לחלל שבת - מבחינתי זה שווה ערך למקום שיכריח אותך - בדרישה שלך לעצמך שאתה חייב אינטרנט לא מסונן בביתך -  להתקרב לתהום שהילדים שלך יכולים ליפול בה לתוך עולם יצרים חשוך ומזוהם - אלו ואלו איסורי תורה חמורים, גם השבת וגם "לא תתורו"...).

יום טוב.

תודה רבה!!-pnina-
ב YNET יש חדשוןת וזה מה שאני מחפשת שם ולגבי השמאולדניאלהה

נים- זה לא חוצמזה אני אוהבת כל מיני

אבל גם כאן יש חדשותשואף לאור

ב.יש שם פירסמות לא צנועות

ומכל מקום כדאי להתקין חוסם פירסומותשואף לאור

בלי קשר ל ynet ,מי שרוצה יכול לפנות גם בנושא הזה אם כבר פתחתי שרשור

אני רוצה! תודה רבה!האדמו"ר מצנעא

אני שונא פרסומות!!!!!!!

אוקי ^ ,הקפצה.שואף לאור
הקפצה,והאדמור אנא פנה אלי כשתוכל שואף לאור

הקפצה ,אולי יש שלא ראושואף לאור
קפיץ קפוץענבל

פשוט לא יכולתי בשעה כזאת לקרוא את התגובה הארוכה שם למעלה אז אני מקפיצה כדי להקל עלי למצוא את זה מחר

אוהווו...מאיפה הקפצתם!!מיריצ'י =)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך