בבקשה תעזרו לי...אנונימי (פותח)

מצטער לומר לכם,אבל אני בעל נטיות הפוכות....ומזה קשה לי עם  זה...יש לי רימון דרגה שלוש בבית ובכל זאת אני מצליח למצוא דברים חמורים שחבל על הזמן....קשה לי נורא להפסיק.....וגם הקטע של הנטיות ההפוכות...איך אני יתחתן?איך אישתי תאהב אותי?(אם היא תדע..)איך אני אוהב אותה?אני לא מפסיק לחשוב על זה...ולהתפתות לזה...

אם מישו פה יוכל/תוכל לעזור אני ממש אשמח...תודה!

בן כמה אתה? דיברת על זה עם מבוגר?מתלהב"ת גאה
אני בן 16....לכל מי שרצה לדעת....אנונימי (פותח)
כמו שאמרתי בדיוווק הגיל הבעייתי!p.i.m.a

יהודי יקר. באמת שאל תתיאש מעצמך ככ מהר! אנשים פשוט מתביישים לדבר על זה אבל אין לך מושג בכמה נערים\נערות בגילך נתקלתי עם אותה בעיה! הפתרון המהיר זה לדבר עם מישו בעילום שם כמו שאתה עושה פה

ופשוט יכוונו אותך!
אני מתחננת לפניך שלא תשכנע את עצמך שאתה כזה כי זה לא הכון! במיוחד אם אתה אומר שאתה בן 16! זה הגיל הכי מבולבל בעולם ומי שלא מבולבל בגיל הזה זה הלא נורמאלי כאן!

בלי יאוש!

אני מציע לפנות ושיפנו אותך לגורמים מתאימים שיודעיםשואף לאור

לטפל בדברים אלו נסה ב htp://kipa.co.il/ask או http://www.makshivim.org.il/ שיפנו אותך

רק שתדע שכמעט בטוח שאתה בכלל לא כזה! כנס...p.i.m.a

אחד המשברים שבאים בגיל ההתבגרות זה משבר זהות... ונחש מה? זה עובר!

אתה לא הולך להשאר ככה עוד הרבה זמן ואל תשכנע את עצמך שאתה כזה! רק שתדע שמחקרים מוכיחים שעד גיל 18 אתה לא באמת מאוזן בקטע הזה!

מי יותר ומי פחות אבל באמת אל תתיאש כי זה הכל בראש שלך!! תדבר עם מישהו מקצועי והכל יהיה בסדר!!

בן כמה אתה?

אל תפנה לפורוםענבל

תפנה דחוף לעזרה מקצועית.

זו בעיה שניתנת לטיפול ואני בטוחה שאם תטפל בה לא תצטרך לדאוג בקשר לאישתך.

פנה לעצת נפש. יש להם אתרolam70

וצא צא מהבית, גרור את עצמך, גלגל מהמדרגות, סע, סע לאיזה ים או מעיין או נוף או סתם דשא קצוץ, ותנשום. אחר כך תביט באופק, ותשאף קצת, ותקשיב הכי הכי לעצמך, ותראה מה באמת הרצון שלך פועם ורוצה. ותכוון את עצמך לשם. אל תתן לעצמך להתדשדש בבית. זה ביחס לאינטרנט.

ביחס לנטיות, אני לא יודע בין כמה אתה, והסתכלות בחומרים של נטיות הפוכות לא מקטלגת אותך כאחד כזה, אתה לא באמת יודע מה יש לך, אתה צריך לעצור ולראות באמת מה איתך, איפה אתה, וכמה באמת. (ואני לא רוצה להרחיב בפורום גלוי כזה. מוזמן למסרים).

מתוך ההבנה האמיתית של המקום שלך, תוכל לראות מה אתה רוצה ואיך אתה צועד.

וברור, ברור ברור, שאם יש לאדם כלשהו נטיות הפוכות, אסור לו להתחתן תוך הסתרה, זה הונאה של האשה, וזה פשוט אסור. לטפל בזה אפשר. במיוחד כשעוד לא פיתחת כל מיני מגננות של חולשה. אפשר. אפשר לצאת בזה.

תהיה חזק.

שום רבנים!לביא

זה אינו תפקידם, הם אינם מבינים בזה.

הם יכולים גם כן לסייע,ובמה שאינם מבינים לא ייעצושואף לאור
*הם עצמם לא ייעצו לו.שואף לאור
סתם שאלה-תן חיוך....=)

אתה עצבני על איזה רב או משו כזה שכל תגובה שלך איכשהו קשורה ל-"לא רבנים!!!" ?

כאילו מה עובר?

הם יודעים דברים פי 1000000 ממה שאתה יודע...אז קצת כבוד!

אני כועס על רבנים שמתירים לעצמם להיות גם פסיכולוגלביא

וגורמים נזק עצום לאנשים מסכנים. אני כועס מאוד.

ישנם גם רבנים המבינים בפסיכולוגיה...שואף לאור

וראיתי שמי שאינו מבין מגיב שאינו מבין בסוגיה... צריך להזהר בכבוד תלמידי חכמים ואינני יודע אם עברת על כך באמרתך זאת ..

אני מכבד תלמידי חכמים.לביא

רק שצריך לדעת מה תפקידם ועל מה להתייעץ איתם.

אכן רוב הרבנים מפנים לאנשי מקצוע, אבל יש גם כאלה שמרשים לעצמם לטפל בבעיה בעצמם, למרות שאין להם חצי הבנה בתחום הנ"ל. זה בדיוק כמו שרב ינסה לנתח לך את הלב, לא קשור.

רב צדיק-אמור לדעת גם לתפקד כפסיכולוג!!אבגדה

משתי סיבות: 1)אם הוא עבד על מידות הנפש שלו-הוא יכול לעזור גם לאחרים...

2)בתורה יש הרבה הדרכה לעבוד על מידותיך.

אמנם בתורה יש הרבה"פסיכולוגיה"לביא

אבל כמו שרפואת הגוף נלמדת בנפרד מהתורה, ככה ישנם תחומים בנפש שניתן ללמוד מהפסיכולוגיה שאינה תורנית. 

ישנם רבנים בודדים שהם גם פסיכולוגים מלימוד התורה. לצערנו רובם לא כאלה, גם אם עבדו על מידות הנפש.

ובכ"ז לפעמים צריך גם יעוץ פסיכולוגי שאין לרב...~מישי~

לא מסכימה כ"כ. יעוץ בקשר למידות- סבבה. אבל אם זה בעיה נפשית, פסיכולוגית, אני בכלל לא בטוחה שכל רב ידע על זה. וזה לא קשור כלל לזלזוללמה שרב ידע להיות בדיוק כמו פסיכולוג אם הוא אף פעם לא למד את זה. לא אומרת שהוא לא ידע ליעץ אבל זה לא אותו הדבר. יש פה עוד אנשים שיוכלו ליעץ לך כלמיני אבל מי שבאמת יודע הכי טוב זה פסיכולוג. מה שכן צריך לדעת איך להתבטא.

לא התכונתי שזה זלזול להגיד שרב אינו פסיכולוגשואף לאור

אפשר להעזר ברב בנוסף אם אינו מבין בתחום.

אה. תודה על ההבהרה...~מישי~
כנראה שהיתה לו חוויה "מכוננת" בנושא.יעלי_א

בין אם חוויה אישית ובין אם עקיפה (חבר, אח..).

אני מאמינה שליהדות יש מה להגיד ולעזור בכל נושא,

ולכן אני בהחלט תומכת בייעוץ רבני.

יחד עם זה, כמו בכך ייעוץ- צריך לדעת לבחור את הרב המתאים, הרב שיוכל באמת לסייע.

לא כל אחד שעבר את מבחני הרבנות יכול לסייע.

חשוב לציין שזה לא סותר ייעוץ מקצועי.

ו.. לא להתבייש לפנות!

אם אכפת לך (ואכפת לך..) מעצמך ומעתידך- פנה.

בגבורה. בבגרות.

ובע"ה.. רב טוב שיהיה לך. ס"ד עצומה. אמן.

כן. אפשר להתיעץ גם עם רב וגם עם אנשים שמטפלים בזה.~מישי~
תלוי איזה רבנים...<אריאל>

לדעתי, הרבה רבנים אינם מסוגלים לתת את המענה הראוי בגלל שמדובר בעניין פסיכולוגי. כמובן שיש יוצאים מהכלל. 

לא חושב שידידנו רוצה לדעת בדיוק מה תפקיד הרבנים...לבן כהה

תפתחו על זה דיון חדש..

וואי אחי בהצלחה!! אתה תצליח בעז"ה,אל תדאג...nbsa155
>>><אריאל>

בלי ספק...פנה למומחים- שיעזרו לך. 

קישור לעצת נפש

http://www.atzat-nefesh.org/

בגדול, אתה צריך להבין- שזה משהו שניתן לשינוי- איזה סוויץ' בראש שרק צריך להגיע אליו, ולהעלות את המתג.

אחי היקר,

הדרך ארוכה- ויש לך את הכוח לצעוד בה, ולעבור אותה- כי אם לא, הקב"ה לא היה מפנה אותך אלייה.

צא לדרך, תתחיל את תהליך ההתגברות, זה ניסיון, אני מניח שנורא קשה. הניסיונות שאנחנו מקבלים אמורים ללמד אותנו הרבה לקחים לחיים- לקחים, שרק איתם נוכל להגיע למטרה האמיתית שלנו בעולם הזה. 

צא לדרך, לפני הכל- בשבילך- בשביל חייך ומהותם- שבשבילם אתה חיי- אח"כ אשתך, משפחה וכו'..

את הצעד הראשון כבר עשית,  הכרת בבעיה. 

הצעד השני לפניך, תרים טלפון למוקד של עצת נפש, ותתחיל את התהליך הארוך.

02-6541899  ימים ב', ד', ה', בן השעות 20:00-23:00 

הם כבר יכוונו אותך אל סוף הדרך בהצלחה. 

אחי, לך בכוחך זה, ואל ייאוש- תעבור את זה. 

-אריאל-

בהחלט שצריך להזהר עם המילים שלנו.ד"ר אריק

בס"ד

אבל באיזה שהוא מקום אני מסכימה עם "לביא". כן, צריך לכבד רבנים, וצריך לזכור שהם רבנים. הם לא פסיכולגים. אבל יש להם דעה חשובה. אגב, מומלץ מאוד לא ללכת לפסיכולוג חילוני, וסליחה על האפליה.

אבל בכל זאת צריך להתייעץ עם רבנים. זאת דעתי האישית בלבד.

פסיכולוג... תטפל בבעיה כשהיא עדיין יחסית קטנה...כפרעלייך!!=)
אל תהיה בטוח שיש לך נטיות הפוכות...רק ברסלב

לא בטוח שזה מה שאתה חושב שזה(נ.ה.)חגי לנדסברג

אני חשבתי כמוך ואמרו לי שזה לא נכון!!!

דבר ראשון..פורר

לפעמים סתם אנשים מפחדים שהם הפוכים והם לא באמת!...

דבר שני לך לפסיכולוג...

דבר שלישי איך למען ה' אתה מצליח להכנס לדברים לא צנועים עם רימון דרגה 3? או שאתה לא יודע בדיוק מזה לא צנוע...גם לי יש רימון דרגה הזאת והוא חוסם הכול!...

אפשר לפרוץ רימון..אני17
נכון זה ממש קל מנסיוןדניאלהה
כמה פעמים התלבטתי אם לעשות את זהאני17

אבל בסוף לא

פסיכולוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E.L.T
עוד משו: רק לא לרב!!!!!E.L.T

אני יסביר:

אמא שלי פסיכולוגית ואני מכיר עוד כמה פסיכולוגים והם אמרו דבר כזה:

"הרבה אנשים פונים לרבנים בשביל דברים שאמורים לפנות לפסיכולוג ורבנים לא מבינים בהם כלום ורוב הרבנים לא יפנו אותו בחיים לפסיכולוג! והרבה פעמים קורה שהרב רק יחמיר את המצב!!!!!!"

תתקשר לחברים מקשיבים.אחד

1599500054

02-6518388

אל תתיאש!!

למה ראיתי הרבה פעמים שרבנים מפנים לגורמים מתאימים.שואף לאור

זה תלוי איזה רבנים...~מישי~

הבעיה היא שיש רבנים שהם חושבים שהם יודעים לעזור ולא תמיד הם עושים את זה טוב...

לכן אפשר להתיעץ איתם אבל גם עם פסיכולוג... עם הרבנים זה במאת יכול להיות התיעצות יותר בפן הדתי- איך להמנע מזה ועם פסיכולוגים יותר בפן הנפשי...

תקשיב...tompak

לכל אחד בגילאים האלו יש את הבעיה הזאת כמו שאמרו לך מקודם....

ואני אגיד לך שאני גם חשבתי פעם ומהר מאד עזבתי את זה.....  זה עובר באיזשהוא שלב....

דבר עם הרב אבינרצעיר רענן

יש לו קו תמיכה להוציא אנשים מזה..

יש לי המונהמון מה לומר לך-באישי!אורח בעולם

ותראה שהיה לך שווה לפנות אליי...

נראלי שכל אחד עובר את זה. זה קשהמישהי=)

אבל מתמודדים! זה הניסיון של החיים שלך!!

לדעתי...רוגעלךאחרונה

לדעתי זה דבר שעובר כמו שהרבה אמרו כבר,

כאדם דתי שמסתובב בדרך כלל רק בחברת בנים, יש המון מקרים שיש משיכה כי אתה אפילו לא יודע איך זה מרגיש עם בנות,

אז זה ממש הגיוני,

בכל זאת הייתי ממליץ ללכת לפסיכולוג(דתי-חילוני יהפוך אותך למשהו שאולי אתה לא רוצה להיות...)

אני מכיר משהו שזה עזר לו...

שיהיה בהצלחה!

ואל תשכח שהכל מאת ה' זה עוד נסיון שבעזרתו תצליח לעמוד בו!

שוב בהצלחה!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך