אז יש סיבוב שערים או לא??דורשת קרבתך
נעמה- את לא מקובלת...שטוזי...=)
מה? מה יש?sasad52
אילת- ממש מצחיק!! אריה- אתה מתכוון מה זה סיבובדורשת קרבתך
שערים??
אם כן אז יש כל ר''ח סיבוב סביב השערים בירושלים או משהו כזה....
מישהו יכול לענות לי?
אפשר יחס?דורשת קרבתך
מקפיצה...=)עץ
אינלי מושג אבל את נשמעת "מסכנה" אז הקפצתי![]()
>>נושי104
יש סיבו"ש, [יום ראשון הקרוב] אבל בגלל שזה תחילת הראמאדן, או קרוב, או אנערף מה, אז מצד הביטחון-כאילו ביטלו את הסיבו"ש.
ובקיצור- יש סיבו"ש רק בלי משטרה.
סבבה תודה!! ועץ- להישמע מסכנה זו שיטה ליחס...=]דורשת קרבתך
לא הבנתי...אבל מסכימה איתך בכל מילה!!!! חחח...^^^עץ
מעהההה אז זה מסוכאן כאילו?דניאלהה
את יודעת,נושי104
ללכת בין ערבים, שהם גם ככה מחוממים בגלל הראמאדן, ובלי משטרה, ביטחון. כן, יש בזה סכנה, אבל יש הרבה סכנות בחיים שלנו.. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו..
אני חושבת..(אל תרצחו אותי..) שעם כל הכבוד..עץ
לסיבו"ש, ויש כבוד...ה-ר-ב-ה כבוד!!!!! לעשות את זה בלי משטרה זה נראלי לעבור על "ונשמרתם.."
ואני מבינה מאווווווד את המשטרה למה הם לא מוכנים להיות אחראים לכזה דבר...
כשאתה הולך למשו שאתה יודע מראש שיהיו בעיות והערבים חמים...[תמיד יש ת'פנאטים שיתחילו איתם דוקא כדי לעצבן אותם...]
ורק שתדעו..(מכוון לפנאטים..) חוץ מ"ונישמרתם מאוד לנפשותיכם.." אתם פוגעים גם בשאר שבאים ולא בדיוק בא להם לריב עם הערבים..בריקודגלים היו שם כמה בנים שהתחילו עם הערבים ואז המשיכו ללכת ובדיוק אני עברתי וחטפתי בקבוק על הרגל..(לא תבערה..=)..מזל שזה היה על הרגל ולא בראש כי כל הרגל שלי התמלאה בשברים של הבקבוק..
אז נראלי שזה קצת...-מוגזם לצאת לסיבו"ש באמצע הרמאדן...אולי תחשבו לעשות משו בבוקר??? [אני אומרת שעדיף..]
אבל אני לא מתכוננת נראלי לבוא...אולי בחודש הבא שלא יהיה הרמאדן...!!!!! (אני פחדנית..אין מה לעשות..)
ישש!!מתי שיש ת'ראמדאן?מיריצ'י =)
יאללה הולכים לפוצץ ערביםםם!!! 
אבללל...אופפ...שיייייט!!!
זה יהיה ביום של הסופרלנד!!מה עושים?!?!!!?!!?!
כמה דברים:מרדכי
א. הרמאדן עדיין לא התחיל (זה נראה לי כמו סתם תירוץ עלוב של המשטרה למה לא לאפשר את הסיבוב שערים).
ב. חודש הבא אין (עוד פעם בגלל הרמאדן) ותשרי אין (אף פעם אין) והחודש הבא שיהיה זה רק בחשוון.
מה??? אינמצב
מעפר אני באה
למה אין בתישרי?דניאלהה
כי זה ראש השנה אולי?ענבל
אני ממש לא מבין את המשטרה (בעצם אני כן מבין-אני17
הם לא ממש אוהבים יהודים/יהדות) אבל בעיקרון זאת ממש לא בעיה בשבילם להשתלט על הערבים.
בלי המשטרה אני מסכים שזה מסוכן.
את לא חייבת לבואצעיר רענן
אם זה לא חוקי..
ובכלל את לא חייבת לבוא בכלל אם לא בא לך להסתבך...
^^עץצעיר רענן
אוי נפצת? עץ?דניאלהה
עץ - הערבים עוברים על ונשמרתם...רק ברסלב
הם צריכים להזהר מאיתנו לא אנחנו מהם ובלל הבהמות האלה לא יתבטל הסיבוב שערים הקדוש!!!
זה לא הרמדאןטוביה2
בשנה שעברה היהאותו סיפור, ביטלו פעם אחת כאילו לא הודיעו להם ושוב כי היה רמדאן ושוב כי היה פסטיבל האור (ולא היה להם שוטרים לאבטח), (חודשים ניסן אייר תמוז) אז פשוט באנו בלי אישור ביודש תמוז ואכן היו שם כ40 עד 50 ראש של לובשי מדים שמנעו מאיתנו ללכת, ובחודש אחר כך כבר היה אישור
אותו דבר כאן עכשו חושיים לא יהיה כי רמדאן ואז רוש השנה ואתם יכולים להיות בטחים שעד חשוון אותם חכמולוגים כבר ימצאו סיבה למה לא ללכת שוב
רק אם נבהיר להם שאנחנו לא שואלים אותם אנחנו עולים להר הבית (בטהרה כמובן) ואנחנו הולכים לסבוב שערים גם ללא אישור אז הם יתקפלו
ולטענה שהקיצונים פוגעים בדברים האלה(דומת ההשפלה שהיתה ביום ירושלים) אל תשככי שאת הסיבוב הקימו ומתפעלים אותם קיצונים
וגם מה שקרה בירושליים אם היו משתוללים כולם אז בפעם הבאה אולי לא היה רוקוד דגלים אבל עושים את אנישים כמוני שחוששים שאולי עוד מעט אם לא נתעורר כמובן במילה לא תהיה לנו ירושליים (ערביי השב"כ בשכונות וכ' אז ביקום לתקוף אולי פעם אחת תקבלו שיש אנשים שחושבים ובצדק שכך הם מצלים את א"י
דרך אגב התלונה המגוחכת על כך שנפצת ברגל לעומת אחד מגאון הידן שכמעט הלכה לו הרגל והוא מרותק לכיסה גלגלים בהחלט נראת שווה בקיצור לא רוצה אל תבואי אבל אל תטיפי לאחרים לא לבוא
רמדאןכרוב כבוש
שנה שעברה הרמאדן היה באלול...
השנה הוא מתחיל ביום שני הבאגעש
טוביה...לא נפצעתי!!! רק כמה חתכים ברגל..זה שום דברעץ
מסכימה איתך ממש...לא סבלתי יותר מידי...רק אמרתי שיחשבו על זה..הם מתגרים בערבים ואח"כ הערבים מחוממים ויכולים לעשות למישו אחר משו רציני ולא רק בקבוק על הרגל...[חוץ מזה...כן..ישלי צלקות ברגליים מזה..לא משווה לבנאדם משותק ח"ו אבל כן נשארו לי סימנים לא כ"כ יפים...
אח של חברה שלי עבר בקום אחרי שכמה פנאטים התגרו בערבים והוא דוקא כן חטף בקבוק בראש...עם כמה שברים לתוך העין...והוא עיוור בעין אחת ויש לו צלקות ממש לא יפות על הפנים...
חבל...כי זה יכול לפגוע בהמון דברים בעתיד...טיפולים שעולים המון כסף ואולי אפילו בשידוכים זה יכול להרתיע...
לא מטיפה...תלכו!!!! תעשו קידוש ה'!!!! שהערבים יעופו מארץ ישראל ובע"ה שבקרוב נזכה לעלות לבית המקדש!!!
אני יודע מה זה סיבוב שערים...sasad52
אני אחזור על האזהרה של אלירזענבל
פרטים על הסיבו"ש באישי כי פה מסתובבים שבכניקים!
טוב,נושי104
אז קבענו?
הולכים לסיבו"ש, וזורקים אבנים על ערבים, ותביאו סכינים, וגזי מדמיעה, ויורקים על ערבים. בקיצור- יהיה שמייח! 
[זה סתם כדי לעשות לשב"כניקים קצת מעניין.
]
אבל ברצינות, שחושבים על זה, יש משו במה ש'עץ' אומרת.. זה כמו שנלך לראמללה, ונגיד - זאת הארץ שלי! אני ילך איפה שבאלי! מבינים? יש את העניין הזה של 'ונשמרתם'...
בכ"מ, זה ראש חודש, אפשר לבוא גם רק לכותל..
[אם יהיו שם כמה חבר'ה גברים ושפיצים, וכאלה שילכו באמת לא רק כדי לעשות בלאגנים ושטויות, יש מצב שאני יצטרף..
]
חוה-תן חיוך....=)
זוכרת?
טבח!!!!

בטח שאני זוכרת..
נושי104
[רק שלא נתחיל עם הנוסטלגיות והניצלו"שים שלנו, למה יעלו עלינו פה..
]
<וכמו תמיד, זה מזכיר לי- הטלפון ההפוך, החנות עם הנעליים האדומות, אל תגידי בלי נדר, תגידי בעז"ה..
>

רק שתדעוחסיד של עצמי
למי שאמר שזה מסוכן אז יש שם מצלמות אבטחה 24 שעות ככה שגם אם זה לא באמת מאושר זה לא כזה מסוכן כי כל הזמן הסתכלו עליך במצלמות ולדעתי אם יבאו יהיה שם שוטרים ולא רק במצלמות הסתכלו עליך, ורק שתדעו זה ממש מצוה לעשות סיבוב שערים זה מצוה של עשיה למען קרוב בנין בית המקדש.
זה שיש מצלמות לא אומר כלום.בין השורות
למחבל לוקח בדיוק שניה לתקוע בך סכין,
מה שוטר יכול לעשות דרך המצלמה?
הוא יכול לנסות למנוע את זה ע"י קריאת התגובות שקודמות למעשה,מה שלא תמיד מצליח...
(מושפעת מlie 2 me...) 
לגבי מי שאמרה על השב"כניקים המסתובבים כאןעץ על מים
השב"כניקים הנחמדים הללו יכולים להסתובב לך גם על השיחה אישית הפרטית שלך כמיטב ידיעתי, כן כן על השיחה האישית שלך ושל כולנו!
כן רק ש...ענבל
יותר קל לראות בפורומים ונראה לי שהם לא יעברו על השיחות אישיות של כולם רק של אלה שחשודים 
השב"כניקים לא יבזבזו את הזמן בנוג"ה..<אריאל>
אא"כ הם ממש מיואשים...
-- דברו חופשי פה.
ענבלי ואריאל...עץ על מים
ענבלי >> סמכי עליהם, יש מילות מפתח שברגע שהם קולטים אותם....
וכל מיני כאלה...
הם משוכללים קצת יותר משאת חושבת 
ואריאל >> אל תהיה בטוח שהם מיואשים מהפורום הזה, כאילו מזה מיואשים זה אנשי שב"כ לא? וזה חלק מהעבודה שלהם נראלי
אנשי שב"כ לא יושבים מול מחשבים...
<אריאל>
בשביל זה יש אנשות שב"כ (מזכירות וכד')
|שוביניסט| (השעה, מחילה..
)
גם הן לא יושבות מול מחשב כרגע...לולה=]
בס"ד
השעה.. 
חוצמיזה שמזכירות בשב"כ הן לא אנשות שב"כ, הן סתם מזכירות רגילות
אז מזכירות שב"כ אוקיי יחי ההבדל...עץ על מים
ויש משמרות כל הלילה, ובבוקר אפשר גם לראות א מה שהיה בלילה
בסוף איזה שב"כניק/ית יגיבו פה בשביל להבהיר לנועץ על מים
עניינים |חי בסרט| 

אני למשל...שלום לאמונות
אגב אומרים נשות ולא אנשות...
יא' שוביניסט!!... 
להתחיל לחקור את אח שלי? וחבר שלו?...שלום לאמונות
אין מה לדאוג..............................א-ל נקמות ה'
כמו בכל הסיבובים הפיראטים יהיו כוחות משטרה יותר מבכל סיבוב אחר - רק צריך שבאמת הם יראו שמוצדק מבחינתם להיערך בקטסטרופה כזאת...............................
יאללה - כולם באים בלי להתחמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
תקראו דחוווףףף את מה שכתבתי על הסיבו"ש בארץ מולדת!די"ש
תקראו דחווווףףףף!!!! זה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!די"ש
כבר שמתי אתזה פה-כנסו ותקראו!די"ש
מי שהולך לסיבוב שערים פיראטי ברח' אב הוא לא נורמאלי!
נראה לכם שהמארגנים של הסיבו"ש יוותרו כ"כ בקלות על הסיבו"ש בגלל איזה רמאדן מטופש?!
אם המארגנים של הסיבו"ש הודיעו שהוא לא יתקיים, זה אומר שהם ניסו לבדוק את כל האפשרויות שהוא כן יהיה, עם ליווי בטחוני גדול יותר או אפילו במקום אחר- והם לא מצאו תחלופה אפשרית!!!
המארגנים והמשטרה יודעים מה הם עושים!!! ואם הם הודיעו שאין-אז אין!!
אל תנסו אפילו ללכת נגדם!
זה לא נגדם, אלא זה ראש בקיר והימור על החיים שלכם!! ואני לא מקצינה בכלל!!!
הרמאדן הוא חג של הערבים שכל דבר קטן מצידנו מחמם אותם ועלול להגיע לידי פגיעה ברכוש ובנפש ממש!!
אתם לא יודעים את הדרך עד כדי כך טוב, ואתם יכולים בהחלט לטעות!
עזבו לטעות בדרך- אתם מן הסתם תנסו לחמם ת'אוירה לשיר שירים וכו', וכל עוד אין חסימה וליווי משטרתי, אתם מסתובבים בגוב האריות ממש במעוז הערבי/החבלני/הטרוריסטי, (להזכירכם:בסיבו"שים המשטרה סוגרת את המעבר של הערבים ברחובות האלו) וזה בכלל לא יהיה לשמחת הערבים זה שאתם מסתובבים שם ועוד עם דגלים וכו'. הם יכולים להתחיל לזרוק עליכם אבנים, בקת"בים ובלוקים, ואתם לא תבינו מאיפה זה מגיע לכם!!!
מי שמתכוון ללכת ברחובות האלו, בשער האריות וכו' בערב הרמאדן, עובר בפירוש על "ונשמרתם מאד לנפשותיכם", למשטרה יש מקורות מידע אצל הערבים, סוכנים ומסתערבים, ואם הם קבעו שלא יהיה סבו"ש בערב הרמאדן, כנראה שהם יודעים על משהו. אתם רוצים לפגוע בעצמכם? למות? אנא עארף מה? אתם משוגעים על כל השכל!! אתם לא קולטים מה הולך פה!!!
ואל תחרטשו לי בתגובות-זה א"י, מסירות נפש, הערבים והחגים שלהם לא ימנעו ממנו לעבור ברחובות העיר העתיקה בי-ם.
כי מי כמוני יודעת בתור תושבת האזור, בלב כפר ערבי עוין, שחיה את המציאות הזאת של סביבה ערבית ביומיום ובשיגרה, מה יכולות להיות התוצאות של סיבו"ש פיראטי שכזה.
שלא תעזו להגיע לסיבו"ש שכזה, ולהיות "דווקא", יעני צדיקים וציונים מוסרי נפש על א"י! עאלק!
לא מתחשק לי בכלל לסבול בימים/שבועות/חודשים שאח"כ מהתנכלויות של ערבים ואוירה מתוחה בכפר, בגלל שאתם רוצים לעשות איזה סיבו"ש של ערב אחד, יעני גאווה יהודית, ללכת הביתה, ואח"כ התושבים היהודים של האזור סובלים בגללכם.
קחו לתשומת הלב.. ואני לא רוצה לפגוש אותכם בכותל בערב ר"ח מנחם אב.
לכו ותפיצו גאווה יהודית במקום הנכון ובזמן הנכון. לא בערב ר"ח אב בסיבו"ש שכזה.
נקודה.
אני חוזר ומדגיש......א-ל נקמות ה'
הסיבובים הפיראטיים הם הסיבובים שיש בהם כוחות משטרה בכמות שגדולה מכל שאר הסיבובים.......
ככה שמבחינת פיקוח נפש - אין בעיה
המארגנים לא רוצים לוותר על הסיבוב בגלל סיבות טפשיות - אבל המשטרה כן
המשטרה מסרבת לאשר והמארגנים רוצים להשאיר את האירוע בגדר חוקי
להזכירכם - עד לפני שנה בערב הראמאדן כן היה סיבוב - משמע שהמפקד החדש ניסו שחם קשור לזה.......
עוד נקודה - הסיבובים התחילו לפני 9 שנים בדיוק ככה......
במשך כמעט שנתיים המשטרה מנסה לאט לאט להכניס לנורמה כל מיני הגבלות בסיבוב...
החל מזה שאין עצירות וכלה בביטולים - ככה שהסיבה היחידה לביטול היא קריזות של המשטרה ולא בטחונית...
אין שום סכנה בסיבוב הבעל"ט ביום ראשון כ"ט תמוז - בואו בהמוניכם!!!!!!!!
אל תמציא שטויות..חוצפן!!שמוליק פיין
בס"ד
אם היית יודע למה הן לא מוכנים לוותר על הסיבו"ש היית סוגד להם מי אתה בכלל?!
נראה לי שהוא מתכוון~מישי~
לא שהם לא מוכנים לוותר בגלל איה סיבות טפשיות שיש להם שבגללם הם לא מוכנים לוותר אלא שהם לא מוכנים לוותר רק בגלל סיבות אישיות.
כלומר לא: הם לא רוצים לוותר - בגלל סיבות טפשיות...
אלא: הם לא רוצים- לוותר בגלל סיבות טפשיות...
--סיבו"שכרוב כבוש
אז סתם שתדע שהמצב הביטחוני בעיר העתיקה וסביבותיה ממש התדרדר מהשנה שעברה,
ולשמחת כל תושבי האזור מאז שנכנס המפקד החדש המצב הביטחוני ממש נרגע!!!!!!!!!!
וכן,
הערבים הרבה יותר מחוממים משנה שעברה, (בעקבות הרבה אירועים שקרו השנה) כמו ששמת לב שהשנה פעם ראשונה שהערבים ציינו את יום הנכבה/הנכסה (לוידעת איך כותבים את זה....
)
ובבקשה!!!!!!!!!!!!!
אל תחממו את הערבים!!!!!!!!!!!!
אני לא עובד אצלם!!!!!!!!!!א-ל נקמות ה'
דווקא זה כן טוב שיבואו כי אם יבואו יהודים יבואו הרבה כוחות של משטרה ויהיה יותר בטוח לכולם....
וחוץ מזה - איך תסבירי את העובדה שלמשל בשכם - כל ג'יפ שעובר חוטף בלוקים וכשהחבר'ה הלכו ברגל כולם ברחו מהם?????
אה??
הערבים לא מפחדים מהמשטרה ומהצבא - הם אומרים בפירוש כמו בעוורתא שהצבא זה כמו חתולים....
ההתחננות הזאת שלא לחמם את הערבים היא חילול ה' ממש כי אנחנו צריכים להיזהר שהם לא יתרגזו???
שיתחממו - ושיטפלו בהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק ככה תעצר הבושה והחרפה!!!!!!!!!!
--סיבו"שכרוב כבוש
אבל עד שיטפלו בהם ותעצר הבושה והחרפה,
מי שיסבול מזה זה תושבי האזור (מנסיון!!!!!!!!!)
אז אני לא מתחננת על הערבים, אני מתחננת עלינו!!!!!!!!!!!
על תושבי האזור שאח"כ יסבלו!!!!!!!!!!!!
את מתחננת אלינו שלא נעצבן את הערביםא-ל נקמות ה'
וזה חילול ה' - הערבים רואים שגם תושבי העיר העתיקה מפחדים מהם ולא רק המשטרה - זה מחזק אותם יותר - וזה גם מחליש את המשטרה
הם מבינים רק כוח ועוצמה - ואם לא מתנהגים בכח לפחות לא נשתפן........
נכון!!!!! אני מפחדת מהם!!!!!כרוב כבוש
אני מפחדת מהאבנים שלהם, מהיריקות,הקללות,האלימות, הפינצ'ורים!!!!!!
די!!!! אני רוצה שקט!!!!!!!
נכון, הם מבינים רק כוח ועוצמה,
אבל כשמתגרים בהם, הם הכי נהנים!!!!
יש להם סבה "טובה" להציק לנו!!!!
ואחרי זה אתם אומרים על החרדים שהם גלותיים.....א-ל נקמות ה'
אפשר פרטים?sasad52
כוונתי היא....א-ל נקמות ה'
שלמשטרה יש סיבה טפשית חדשה שהיא - תחילת הרמאדן - מארגני הסיבוב לא רוצים להתחשב בסיבות טפיות אלו ולבטל את הסיבוב בגללם.............
אוקי אז סליחה אני מצטער טעיתי..שמוליק פיין
בס"ד
בכ"א מי שמגיע שידע שיכול להיות שהוא ייעצר..
>>>מרדכי
הודעה בדף הפייסבוק של הסיב"וש מלפני כמה שעות:
שערים, מתוך צפייה שהלחץ כן יעשה משהו.
אבל אם אין מאושר אז סיבו"ש אם אישור של ה'כל הזמן שמח
כולם מגיעם נפגשים ברחבה בכותל בשעה 19 בדיוק!
גם ככה בעז"ה באים לכנס נוער המקדשמעפר אני באה
ולא באים במיוחד לסיבוב אז עד אז ה' יעזור..
לא קראתי את כל התגובות מחוסר כוח וזמן, אבל...חיוכים
אפשר רק סיכומון אם יש בסוף או אין?
ודרך אגב, לכל מי שבא לכנס של מכון המקדש,
אני יגלה לכם הפתעה...
ישמצב שיהיו חולצות 
לא בטוחה בכלל בכלל בכלל.
אז לא לסמוך על המילה שלי.
אבל נסעתי בטרמפ אחד, ושמעתי 
ממקור ראשון-יהיו חולצות..די"ש
יאללה מי צריך את המשטרה.פעמיים חי
כל אחד יקח אבן, ווינצ'וף, מקל, בזנ"ט, לום, אלה טלסקופית. ונראה ת'ערבים האלה מעיזים לגעת בנו.
שכחת רוגטקה...sasad52
די!די! תרחם על התושבים היהודים! אל תהיה גיבורדי"ש
מרחוק! מגיע לערב אחד זורק אבנים, מחמם ערבים, והולך הביתה!
תהיה גיבור כמו התושבים היהודים שחיים בגבורה יום יום עם הערבים ואל תחמם את הערבים סתם!
אנחנו היחידים שנסבול מזה אח"כ!!!
סיבוב שערים = אקשן!!!! XXDsasad52
ביינתיים אין, לפי מה שהתפרסם היוםאש להבה
יש סיבוב!!!!!!!!!!!!א-ל נקמות ה'
אם לא חוקי ומאושר - אז לא מאושר!!!!!!!!!!!
כולם לבוא!!!!!!!!!!!!
יום ראשון 19:00 מהכותל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואין כזה דבר לחמם ערבים - ערבים תמיד שונאים יהודים וינצלו כל פעם שהם יכולים לפגוע ביהודים.......
מבטיח לך שזה שלא נעשה סיבוב שערים לא ימנע מהם לפגוע ביהודי אם הם רק יוכלו.......
ככה שכדאי לצאת קצת מהתמימות - ערבים תמיד רוצים ועושים הכל ע"מ לפגוע ביהודים.....
הסיבוב שערים לא- אבל כנס המקדש מתקיים!בית ה' נלך
יום ראשון ב19:00 בכותל!כל הזמן שמח
כולם מגעים נעשה סיבוב שערים רציני חבל על הזמן נכסוף לבית המקדש
בלווי צמוד של כוחות "הביטחון"
אבל אמרו שלא עושים בסוף!!!מיריצ'י =)
איפה לא קראתי?
באיזה 3 עיתונים וגם כאן בערוץ 7... 
בכולם אמרו שכוחות הביטון לא מאשרים את'זה....
ביטול הסיבוב שערים מסיבה ביטחונית הוא לא מוצדקאנונימי (פותח)אחרונה
רק לעשות קצת סדר בכל השרשור הזה:
ראשית, כל שנה יש רעמדן. רק שהחודש של הערבים מתחיל לפי הירח, כלומר - ביום שני. ביום ראשון בלילה אין ערבים ברחובות יותר מיום רגיל.
לכן בכל שנה בעשר השנים האחרונות היה אישור לקיים סיבוב שערים בחודש שלפני הרעמדן, (שנה שעברה חודש אלול)
השנה בגלל שלנו הייתה שנה מעוברת, הרעמדן זז חודש אחורה - לאב.
והנה פלא, לא מאשרים לקיים אירוע גם לפני הרעמדן, וגם אחריו בר"ח אלול.
אנו כמארגנים, לא יכולים לקיים אירוע לא מאושר. אי אפשר חודש לעשות אירוע עם אישור וחודש בלי אישור. צריך להחליט - או תמיד עם אישור, או תמיד בלי אישור. לעת עתה אנו במחשבה לעשות עם אישור. אף שלמרות שביטול כזה, בראש חודש אב , ואחריו בר"ח אלול - יכול לגרום להתפוצץ.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!