איך שורדים שנתיים?!אנונימי (פותח)

אוף יש מישהו ששנינו רוצים להתחיל קשר רציני אבל החלטנו לחכות עוד שנתיים כי אנחנו עדיין צעירים.

אבל איך אפשר??

אני מפחדת שעוד שנתיים הוא כבר לא ירצה, או שהוא ימצא מישהי יותר טובה.

אבל אני כל כך רוצה ולא יכולה

איך מתמודדים שנתיים עם דבר כזה??

אני מרגישה שכן יכול לצאת מזה משהו אבל אין לי מושג מה הוא חושב וכמה סיכויים הוא נותן לזה.

איך אפשר לצאת מהפחד הזה?

אני יודעת שה' כבר קבע לי עם מי אתחתן ואני יודעת שה' עושה הכל לטובה אבל עדיין קשה לי,.

ואני מאוד מפחדת כי אני רוצה את הקשר הזה אבל לא נראה לי שהוא גם רוצה אותו אותו דבר כמוני.

ויש סיכויים שעוד שנתיים הוא כבר לא ירצה מכל סיבה שהיא.

מה לעשות?

אני כל כך מבולבלת אני כבר לא יודעת מה טוב ומה רע, מה נכון ומה לא.

אשמח לעיצות.

"לא אל תדאגי ילדה הל יהיה בסדר.." |מפזם|ענבל

תפילותייך מתקבלות שם במרומים!!!!!!

אלוקים לא משיב ריקם

דמעותיה של בת מלך

שבוקעות את כל הרקיעים!!!

תתפללי!! ה' מקשיב לך תמיד!!!

|מעודד|

ה' אוהב אותך ואת כולנו!!

באמת צאי פעם אחת החוצה ודברי איתו הוא תמיד מקשיב!! הוא יעזור לך עם הפחד.

מתוקה זה רגש נכון לענ"ד במיוחד שאת כל כך רוצה אותו אבל את עוד קטנה נראה לי חכי קצת (15 בערך לא?)

זה יבוא ואם זה הוא אז הוא לא ימצא מישהי יותר טובה כי את תהיי הכי טובה בשבילו!!!

אם הוא נקבע להיות שלך ואת נקבעת להיות שלו אז זה מה שיהיה והוא לא ימצא וטובה ממך!!!

השנתיים האלה יעברו נסי לא לחשוב על זה כל כך הרבה.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה מתוקה!

אם כבר...^^^^תמר123

פשוט מרגש...חיוך

כמה נקודות למחשבה...כפרעלייך!!=)

יש לך המון שאלות- אני אנסה לענות קצת ממה שיצא לי לגלות ולדעת... אני לא יודעת בת כמה את, אז אני מקווה שהתאמתי פחות או יותר לשאלות שלך. אם לא- סליחה ממש על החפירות.

קודם כל, כן, זה המון, אבל זה שווה את זה.כשאת מבינה שזה מה שיעשה לך כרגע יותר טוב ובעתיד, ואם משהו צריך לקרות הוא יקרה.

דבר שני, אני מבינה ממש את הפחד שלך. כמו שהייתה לי חברה טובה שפחדה להיפרד ממישהו כי אולי בעתיד כשהם מסכמים לחזור, אולי הוא כבר ישתנה והיא תשתנה והם לא יתאימו... ואז זה קשה כאילו "לחסום לעצמך את העתיד"... 

דבר שלישי, אין טעם להעביר את השנתיים האלו בהרהורים עליו כל הזמן, תיזהרי לא לחשוש להתפתח ולהשתנות מחשש שכבר לא תתאימו. הקב"ה יסדר לך את הזיווג שלך בעז"ה בעיתו ובזמנו, הזיווג שיתאים לך.

דבר רביעי, עזבי עד כמה את מרגישה שיצא מזה אולי משהו, שנתיים זה המון זמן להשתנות ולשנות דעות. לא בהכרח שתהיי אותו אדם.

דבר חמישי, לצאת מהפחד הזה? קשה, אבל תזכרי לא לחשוש ממה שנראה לך שיעשה לך טוב בגלל דאגה מה יהיה בעתיד שלא תתאימו או משהו... את צריכה למצוא את מי שמתאים לך, ולא להתאים את עצמך אליו.

תמצאי את האומץ ללכת אחר מה שבאמת את, זה מרגיש כל כך טוב אחרי זה!

דבר שישי, את רוצה את הקשר הזה כי יש לך רגש כלפיו, לא בהכרח שאת יודעת עד כמה הוא באמת מתאים לך לעתיד. שוב- את יכולה עוד להשתנות הרבה. אל תחששי מזה.

דבר שביעי ואחרון, רק אל תשכחי שמה שצריך לקרות יקרה. באמת שזה מרגיש הרבה יותר טוב אחרי שמקבלים את זה ומרגישים טוב עם עצמך ולא חוששים להשתנות. הכרתי זוג שהיו חברים כמה פעמים בכיתה ט', באיזשהו שלב ניתקו קשר לגמרי, היום הם נשואים באושר... והם לא גרו באותו מקום, פשוט כשזה צריך לקרות זה יקרה לך גם בדרכים הזויות ביותר...

סליחה שזה יצא קצת ארוך, השתדלתי לכתוב את זה יותר ממוקד ובנקודות יחסית קצרות ולא מפורטות בשביל לא לחפור כי אז לא יהיה לך כוח לקרוא את הכל... וסתם דרך אגב, את כל מה שכתבתי לך אני מסתכלת על זה כרגע ממבט של אחרי מניסיון שלי ושל חברות, ממש לא הייתי במקום הזה לפני שהכרתי לעומק את המצב... ושוב, אין לחי מושג בת כמה את אז הגיוני שכל זה לא יהיה קשור אלייך... (בת כמה את?!)

*לי...כפרעלייך!!=)

נ"ב- אם את ממש ממש גדולה, הגיוני שהדברים שאמרתי פה בכלל לא מדברים אלייך. הגיוני מאוד..

אם זה ככה- שנתיים עוברות באיזשהו שלב, תשתדלי פחות להתמקד בזה וזה יעבור יותר מהר, בהצלחה:]

מבינה אותךבתותי

אני ממש ממש רוצה להתחתן והחלטתי בשיחה שקיימתי עם דודה שלי לחכות לפחות חצי שנה בלי לחץ ואני לא יודעת איך לעבור את החצי שנה ועוד בלי לחץ

עם את רוצה בואי לאישי נדבר.................................................................

מחזיקה לך אצבעות.............

ושנתיים עוברות-אולי לא כ"כ מהר כשמחכים למשהו או למישהו אבל עוברות-אז בהצלחה, וכמובן שאפשר באישי.......

תמיד..................................

לא מומלץ בכלל.מחפש את האור..

וכבר רבו הדיונים על זה.

תעשו טובה לעצמכן ולילדים שיהיו לכן, ותחכו אפילו רק עד תחילת-אמצע השירות, ואל תתחתנו בשמינית - זה רק יעשה לכן טוב, ותהיינה בטוחות שזה לא יגרום שהאחד שלכן יחטף לכן מתחת לעיניים...אם ה' החליט שמישהו שייך לך, אז הוא שלך, באמונה.

אם את רוצה,מחפש את האור..

אני מוכן לדבר איתך באישי.

לשיקולך.

תודה על כל התגובות, אשמח לעוד עיצות, עידודים וכו'.אנונימי (פותח)
יואוווו נשמה המון בהצלחה!! תהילול

זה קשה רצחחחחחחח!!!

קבלי עידוד ענקקק!!!!

|חיבוק| |חיבוק| |חיבוק|

נשיקהנשיקהנשיקהנשיקה

אמממ...יויו2אחרונה

אל תבני על זה באמת שעוד שנתיים אתם תהיו ביחד מכמה סיבות,

בשנתיים אנשים מסוגלים להשתנות מקצה לקצה,ואז אולי לא תתאימו..(בהנחה שאתם מתאימים עכשיו.)

מי יודע,אולי אחד מכם יכיר מישו/י אחר שיתאים יותר.

לא חכם,ולא טוב רגשית לסחוב כזה דבר שנתיים,צריך להתשדל לנסות לשכוח מזה כמה שאפשר,ועוד שנתיים,לבדוק..

ה-כי הכי חשוב,זה להפנים ולהאמין..להפנים שאם אתם באמת מתאימים והוא הזיווג שלך,ה' ידאג לזה!לא?

ב"הצלוחה..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך