שאלו אותי אם אני רוצה להקליד עבודת BED לסטודנטית אחת, ואמרו לי לברר כמה לוקחים, אז מישו יודע כמה לוקחים???
אני בת 15....
שאלו אותי אם אני רוצה להקליד עבודת BED לסטודנטית אחת, ואמרו לי לברר כמה לוקחים, אז מישו יודע כמה לוקחים???
אני בת 15....
עמודים..
חבר של אחי עשה עבודת הקלדה ולקח 7 או 8 ש"ח לעמוד. בהנחה שאת מקלידה בקצב נורמלי (כלומר, רבע שעה-עשרים דק' לעמוד) זה משו כמו 21 ש"ח לשעה [שכר מינימום של חבר'ה מגיל 18, אבל בשבילך זה ממש שווה]
את יכולה פשוט לעשות חישוב כמה את רוצה לשעה, לבדוק כמה זמן לוקח לך עמ' ולפי זה להחליט כמה לקחת.
זה הכי בטוח והכי הוגן גם כלפיך וגם כלפי מי שמשלם - זה משהו מוחלט, ברור, ולא כמו העירפול של - לפי עמוד - כי מה שיכול לקרות בסוף זה שתגלי שעמוד לקח לך בתכל'ס יותר זמן ממה שתיכננת...לכן כדאי ללכת על בטוח ולבקש שכר לפי שעה. כמה? זה תלוי - בעיקרון תנסי כמובן כמה שיותר בתחום ההגיוני והנורמאלי. שכר המינימום לגילך אם אני לא טועה הוא 16 שקלים. את יכולה לנסות לבקש 20-25 - ולגשש ולבדוק אם זה נשמע הגיוני למי שאת עושה בשבילו את העבודה. בכל מקרה כמובן שאל תרדי מהמינימום.
באופן אישי, אגיד שאם אתה מעיז להיות "חוצפן" לכאורה ולבקש הרבה יחסית, לפעמים אתה יכול דווקא ממש להרוויח מזה...אני אישית היום קיבלתי בדרך הזאת על עבודה של כמה שעות 40 ש"ח לשעה...שזה מטורף לגיל הזה...
תמיד שווה לנסות...מקסימום, לא יאכלו אותך...
נגיד ויש 30 עמודים בעבודה... [סתם לקחתי מספר..]
ולוקח לי 20 דקות לעמוד [למרות שנראלי פחות אפילו
]
אז זה 600 דקות כל ההקלדה..
הוי אומר 10 שעות...
אם אני לוקחת 7 שקל, כפול 30 עמודים.. זה שווה 210
210 חלקי 10 שעות שווה 21 
זה מעולה לי! ויותר ממעולה גם
כמיטב ידיעתי... בקיצור כסף טוב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים