משהו חשוב שלחו לי...[לבנות--חשוב להפנים.]בתותי
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך כ"ה תמוז תשע"א 16:30

מידע שנאסף בתשאול אנסים

בזמן האחרון אנחנו שומעים יותר מדי על תקיפות מיניות, עד שכולנו כבר אדישים לנושא. במיוחד בימים אלה, חשוב שכל אישה תדע לשמור על עצמה אם, חס וחלילה, תותקף. בארה"ב נערך ראיון של קבוצת אנסים והם נשאלו מה הם מחפשים בקורבן הפוטנציאלי. העצות הן אמנם של אנסים מארה"ב אך אין לדעת מאיפה זה יבוא, מתי וממי.

הרי לכם מס' עובדות מעניינות וחשובות:

1. הדבר הראשון שהאנס מחפש בקורבן הפוטנציאלי הוא התסרוקת. סבירות גבוהה יותר שיבחרו במישהי עם קוקו או צמה או תסרוקת אחרת שניתן לתפוס אותה בקלות. הם יעדיפו קורבן עם שיער ארוך, נשים עם שיער קצר יבחרו לעיתים נדירות.

2. הדבר השני שהאנס בוחן הוא בגדים. הם יעדיפו אישה שניתן להסיר את בגדיה בקלות ובמהירות. אנסים רבים מסתובבים עם מספריים בכדי לחתוך את הבגדים.

3. בנוסף הם מחפשים אישה/נערה אשר מדברת בפלאפון, מחפשת משהו בתיק או עסוקה בדבר כלשהו בזמן ההליכה מפני שהיא לא שמה לב למתרחש סביבה וניתן להפתיע אותה ולהשתלט עליה בקלות.

4. שעות היום בהן סיכוי גבוהה שהאנס יתקוף הן בבוקר, בין 5:00 ל- 8:30.

5. המקומות הנפוצים ביותר לחטיפת הקורבן הם חניונים ציבוריים ושירותים ציבוריים.

6. היזהרי במיוחד אם בצמוד למכונית שלך חונה רכב מסחרי גדול, שהחלונות שלו אטומים.

7. האנסים מחפשים לתפוס/לחטוף את האישה במהירות ולעבור למקום אחר בו הסיכויים שהם יתפסו נמוכים.

8. רק 2% מהאנסים אמרו שהם נושאים כלי נשק מפני שעונש על אונס ללא נשק הוא שנתיים עד חמש ואונס עם כלי נשק עונשו בין 15 ל- 20 שנה (בארה"ב).

9. במידה והאישה נאבקת באנס הוא נרתע מפני שהוא מבין מהר מאוד שלא כדאי לו להתאמץ כי המאבק ייקח זמן ויכול למשוך תשומת לב.

10. האנסים גם אמרו שלא יבחרו באישה עם מטרייה או כל אובייקט שניתן להשתמש בו להגנה ממרחק. מפתחות אינם מרתיעים מפני שצריך להיות מאוד קרוב לתוקף בכדי לפגוע בו באמת. אז המטרה שלנו (הנשים) היא לגרום לאנס לחשוב שאינך שווה את הסיכון.

שיטות הגנה מומלצות:

11.  במידה ומישהו עוקב אחרייך או עובר לידך, תסתכלי עליו ישירות ותשאלי אותו שאלה (כמו: מה השעה?) כך תוכלי להביט ישירות בפניו ולזהות אותו אחרי כן במסדר זיהוי והוא יעדיף לחפש קורבן אחר.

12. במידה ומישהו בא לקראתך תצעקי 'עצור!' או 'תתרחק ממני!' רוב האנסים אמרו שהם לא יתקפו אישה שצועקת או עושה רושם שהיא תלחם. שוב, הם מחפשים קורבן קל.

13. אם יש ברשותך גז מדמיע ואת צועקת יש לי גז מדמיע ומחזיקה אותו לעבר לחשוד, הוא יעדיף לחפש מישהי אחרת.

14. במידה ונתקפת סביר להניח שהתוקף חזק ממך. הנה כמה נקודות תורפה: במידה והתוקף תופס אותך מאחור תצבטי אותו בחלק הפנימי של הזרוע בין המרפק לבית השחי או בחלק הפנימי של הירך. אלו מקומות כואבים מאוד (נסי על עצמך). צביטה כזו מספיקה כדי להסיט את תשומת לבו ואז תוכלי לבעוט לו במקום הרגיש, דבר שיפיל אותו לרצפה לכמה שניות ותוכלי לנסות לברוח.

15. זכרי שהמרפק הוא ה'שפיץ' הכי חזק בגופך. השתמשי בו!

16. במידה והתוקף מולך, נסי לתפוס לו שתי אצבעות מכף היד ולכופף אותם לאחור בכל הכוח.

17. ולסיום, תמיד שימי לב למתרחש סביבך והיזהרי. תמיד תסמכי על האינסטינקטים שלך וכאשר את חשה מאוימת עזבי את המקום. גם אם זה נראה לך טיפשי באותו רגע ושאת סתם לחוצה עדיף לא לקחת סיכונים.

מקווה שאף אחת לא תצטרך את זה אבל תמיד כדאי להיות מוכנות

תודה! *לא יודעת אם זה המקום.. לעתיד..מתלהב"ת גאה
תפרסמי גם בפורום לבנותטובי =][=
פרסמתי גם שםבתותי
תודה! באמת חשוב מאוד!שלום לאמונות

אבל מה אני יכולה לעשות? ללכת עם מחוך כדי שיהיה לו קשה להוריד??...

וכן! זה המקום! גם בנות שלא נמצאות בבת מלך צריכות לדעת להיזהר ואין מה להתבייש.

את צריכה לדעת........בתותי
מבהיל אותי כל פעם מחדש כשמעלים את הנושא...שלום לאמונות

נראה לי שאני קונה גז מדמיע...

קפץבתותי

ובמה שאת יכולה-להזהר יותר

(לדוג' אם את חושדת במישו-לא להתעסק במשו שמסיח את דעתך/נראה ככה וכאלה)

סתם איזו הערה-נושי104

מה שכתוב בהנ"ל, זה סבבה ובסדר.

אבל שלא תחשבו שאם אתן עם שיער קצר זה אומר שאתן לא צריכות להיזהר- כי בינכו היה כתוב שהם מעדיפים משהי עם שיער ארוך. וכנ"ל על כל האחרים..

תמיד צריך להיזהר..

בעז"ה שלא נצטרך לזה אפילו..

יום טוב!

עוד משהו שלא היה כתוב שם..קרבית

הם מעדיפים בנות נמוכות(אבל זה כבר לא בשליטתנו..)

תעשו טובה ותזהירו. באופן #$%^בולט!!!^%$#אלעזר300

שזה לבנות בלבד!

תלוש או לא, מקום או לא, בת מלך או לא, לא היה לי שום רצון (התברר בדיעבד) לקרוא את זה, ולא היה לי שלט אזהרה מספיק. (אשמה או לא, לא נדבר על זה) בבקשה, תעשו טובה.

אלעזר300קרבית

גם בנים צריכים לדעת מזה, אתה לא יכול לחיות בתוך בועה, זה משהו ששני המינים צריכים לדעת, ולהיזהר.

אני לא מבין למה אתם נטפלים ל"בועה".אלעזר300

אני, לא מהצד של "נתקף", ולא שאני מפחד ורוצה "בועה", לא רוצה להיכנס לקו המחשבה של אנשים כאלה. זה לא עושה לי טוב בראש. שום בועה ושום דבר.

אתה צודק..גם לדעתי בנים לא צכים לקרוא את זה.עין שלישית..
אלעזר.הרהור

גם אניי כבת הייתי מעדיפה לא לקרא את זה. 

אז אני חושבת שהדגש צריך להיות על הנושא, להזהיר על התוכן, לא בהכרח לבנות בלבד כי הדעות להתאמה לבנים חלוקות.

אז אנא ממכם, השתדלו להדגיש בכותרת.

אכן ניסחת טוב יותר. תודה.אלעזר300
די תלוש מהמציאותמשה

התאור כאן הוא לאונס אקראי ברחוב. במקרה יצא לי פעם לקרוא על הנושא ורוב הפגיעות נעשות על ידי אדם המוכר לנפגע/ת, וממילא כל העניין הזה לא מתאים.

משה-שלום לאמונות

אמנם רוב מקרי האונס הם ע"י מישהו שמוכר לנפגעת, אבל תקיפות מיניות זה לרוב קצר וברחוב. יש שם אזהרות והוראות מה לעשות, ובכלל, זה טוב להכניס את זה למודעות.

אולי תלוש אבל עדיין צריך לדעתבתותי
וואיייי...זה מפחיד לקרוא את זה!!!!!!עץ

רק שתדעו שיש כאלה שעושים את זה עם סמי אונס ואז כמעט בטוח שאין לכם סיכוי מולם...

וחוץ מזה...אם אתם רואות שיש מישו מהמשפחה\שכנים\חברים\מורים שמתקרב יותר מידי בצורה שכבר בולטת לעין..-תגידו, תספרו למישו שקרוב אליכם או אליו ויכול לעזור כי אם זה יקרה לכם בסוף ותדעו שיכולתם לעשות משו עם עצמיכם ולא עשיתם אתם תרגישו אשמות פי כמה ממה שבנות מרגישות אשמות אחרי אונס...(והם מרגישות אשמות..אז עוד להרגיש שאולי יכולת למנוע ולא מנעת...חבל...!!!)

אם הוא מתקרב בצורה לא משמעותית אבל שמציקה לכם - אז פשוט תתרחקו מהאזור, תשתדלו לא להיות בסביבתו ולא לדבר איתו יותר מידי...

לדעת, ממש לא צריך להלחץ מזה ברמה מטורפת<אריאל>

פסיכים מרמה כזו נורא נדירים ב"ה. 

זה ממש מלחיץ.....כישוף כושל

איזה אנשים מטורפים הם ממש מחפשים טרף.....

חיחי..טיפשי לדעתי..עין שלישית..
נראה לי שלא שייך כאן. אולי ב"בת מלך - פנימה".שיראל.
כתבתי גם בבת מלך-פנימהבתותי

אבל לא כל הבנות נמצאות שם

בנות, לכו עם גז מדמיע/פלפל/כל דבר שירתיע רשעים!!!האדמו"ר מצנעא

ותלמדו אומנות לחימה יעילה ושימושית!!!

גם דאודורנט זה טווב...-pnina-
א' כן חשוב שגם בנים יקראו את זה כי..ארי צלוב

מה הקשר בכלל למי ומה אתה? ידע תמיד מועיל במיוחד ידע על נושא כזה שבעז"ה בחיים
לא תצטרך להשתמש בו אבל לצערינו לך תדע מתי הוא יהיה יעיל

ב' לגבי שיטות ההגנה פה הסתכלתי ל-2 שניות וצרם לי מאוד הנושא וזה גם מה שמלמדים כלל ראשון בקרב מגע..
   אנשים! כמה שזה לא נעים.. אין דבר יותר יעיל ממכה למקום הרגיש ולכן במקרה שהתוקף בא מולך (סעיף 16) אם
   כבר הגעת למצב של כיפוף אצבעות כבר לפני זה תבעטי בו כיפוף ממש לא תמיד יעיל במיוחד אם יש לו כח בידיים..
 דבר שני (סעיף 14) אם הוא בא מאחור לפחות פעם לימדו שבתפיסה מאחור אמורים לעשות פעולה משולבת של נגיחה
 אחורה עם הראש לתוך הפנים תוך כדי מכה (\תפיסה) עם היד במקום הרגיש

וזהו..

לצערינו היום לא ידוע מתי זה יהיה יעיל ובאיזה סיטואציה וכן טוב שיהיה ת'מידע הזה בראש וכן טוב ללכת עם פלפל\מדמיע על כל צרה שלא תבוא

^^ חשוב מאוד.הסנה-בוער

לבנות יש כח הרבה יותר חלש באגרופים שלהן.

אז כדאי ישר ללכת על ברכיה, או אם א"א ודווקא הידיים חשופות- אצבעות (וציפורניים ) לעין, או למשוך באף כלפי מעלה. כן זה נשמע נורא אבל זה חשוב. ובכלל חשוב מאוד ללמוד הגנה עצמי בסיסית.

וכמובן ששום כלל הוא לא תעודת ביטוח אבל עדיף להשמר כמה שיותר.

אותנו לימדו-talr123

לתת מכה עם שורש כף היד לכיוון הסנטר/האף...

תלכו צנוע וזהו!מעפר אני באה

אף אחד לא ייתקרב אליכן

^^ אז זהו שלא.נושי104

כי העידו כאן כבר כמה וכמה בנות, שלמרות שהם הלכו צנוע- תקפו אותן\אנסו אותן.

[חוצמזה שזה ידוע.]

אז התגובה הזאת לא היתה במקום..

<וזה חוץ מהעובדה שאף אחת לא תלך צנוע רק בשביל שלא יאנסו אותה..>

וואי, זה כ"כ לא קשור!!באג2000

גילוש יקרה! אין שום קשר בין איך שבת מתלבשת, להאם יאנסו אותה או לא.

וזה כ"כ טעות לומר את זה!

שורש כף היד לכיוון סנטר\אף הוא..ארי צלוב

שיטה שלא ממש יעילה כמו השיטות האחרות כי זה מכה שמהממת ולא מכה שפוגעת בתיפקוד כלומר
רוב בני האדם יחטפו הלם ואולי יפסיקו אבל מי שעבר קצת אימון (היה באיגרוף או בהרבה סוגים של כל מיני דברים)
יכול להתאושש תוך כמה זמן ממכה כזאת
מה שאין כן במקום הרגיש שמכה חזקה לשם פשוט לא מאפשרת המשך תפקוד תקין בכמה דקות..

הם מצפים שככה תשבור אף למישהו (עם שורש כף היד)הרהור

וזה קצת קשה.

מעבר לסוג המכה...<אריאל>אחרונה

בת שתראה נועזות ונחישות, תצרח עליו (ולא ממנו), ופשוט תהיה אגרסיבית-באיזה דרך שתבחר  (סעיף 9) היא תרחיק אותו ממנה במהירות. 

וואו אוקי מפחיד זה באמת יכול לקרות לידניאלהה

סתאם ככה ברחוב? זה מפחיד אני לא יודעתמבולבל

לנו בקורס הגבה עצמית אמרו שבת עם משקפייםבתותי

יכולה לתקוע את המקל של המשקפיים בעין של התוקף-משתק אותו בצורה מסויימת לכל החיים

*הגנהבתותי
מי מסתובבת עם גז מדמיע?sasad52
לא אנידניאלהה
חברה שלי מסתובבת עם גז פלפל...........בתותי

בגלל חשש להטרדה /אונס

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך