דיי כבר, עד מתי ישגעו אותי?עץ על מים

דייי נמאאס לי!!

מה העניין הזה???

בפורום חבר'ה פה בטוחים שאני בת 16/17/18 רוב הפעמים

בטלפון אומרים לי שאני נשמעת בת 12 [פעם אמרו לי גם 8]

במציאות אומרים לי לפעמים שאני בת 12/13 לפעמים 17 18 ולפעמים שאני בת 19 ואפילו 20...

אבל בבית, כולם מתייחסים אלי כאל בת 10 במקרה הטוב ובת 5 במקרה הפחות טוב... כאילו דייי אנשים!!

ושצריך עזרה במשו אז אני גם בת 30 מצדם...

אני לא ילדה קטנה, ואני גם לא גדולה כ"כ אני בת 15 תכניסו את זה למוח!! אנשים! עולם!

כן זה נשמע מפגר ברמות! אבל נמאס לי פשוט נמאס לי שלא מתייחסים אלי כאל בת כמה שאני, או קטנה יותר או גדולה יותר, אבל מתי בפעם האחרונה מישו יתייחס אלי כאל עצמי? ולא כאל מה שבאלו?

דייי זה מעצבן, זה סיוטי, זה נוראאא!!

זה פשוט זווועתיייייייייי!!!!!! 

מה עושים נגד זה? איך גורמים לאנשים להתייחס אלי כאל מי שאני, כאל בת כמה שאני ולא אחרת?

זה פשוט נוראייייי!

ברוכה הבאה למועדוןמשה

אצלי (בגילך) זה היה מעט מורכב יותר. המראה החיצוני גרם לי להיחשב כצעיר בשנתיים בעוד שההתנהגות וסגנון הכתיבה (גם כתיבת קוד ) - כבוגר.

ואולי יש בזה משהו טוב...

וואלה??גמלי זה ככה!!!מיריצ'י =)

מצעבןן רצחח...

כנ"ל.. יש בזה משהו טוב..עין שלישית..
מה טוב? גמאני עם אותה בעיה-שההורים עדין לא קלטודי"ש

שגדלתי, שהתבגרתי..

זה לא עניין של הופכים אותי לצעירה/מבוגרת ממה שאניעץ על מים

זה עניין שבחיים לא מתייחסים אלי כאל בת גילי!!!! או גדולה יותר או קטנה יותר!

מתוך טעות?!?!??!?!?nbsa155

אם זה מתוך טעות פשוט תכתבי בחתימה שאת בת 15...לא קשה...אם לא...תסבירי את זה לאנשים שפונים אלייך!!

לא קשור לטעות...עץ על מים

ככה אני נשמעת להם...

אבל אני לא מבינה מה רע בזה?כנרית על הגג=)

יש אנשים בני שלושים שמתנהגים כמו בני 11 ויש כאלה שלהפך!

העולם לא הולך כמו מחשבון, אם טועים, זה אומר שלא מסתכלים עלייך מתוך סטיגמה, אלא מתוך הבגרות שלך!

וכמו שאני מבינה היחידים שמחשיבים אותך כפחות מהגיל שלך זה או דרך הטלפון, זתומרת ממבט חיצוני ולא קשור לפנימיות, או המשפחה שלך, שמכירה אותך מאז שאת קטנה, וכשניפגשים כל יום קשה לראות את ההבדלים גם אם הם דרסטיים! אז גם זה לא ממש נחשב...

בקיצור- אין לך מה להתעצבן מזה, להיפך! זו מחמאה ענקית! סה"כ יוצא שאת בוגרת ומתנהגת כאילו שאת יותר גדולה! מה זה משנה לפני כמה שנים נולדת? משנה רק מה למדת והפנמת באותן שנים...

וסתם שתדעי, אני תמיד אוהבת אותך גם בתור זקנה בת 25 (סתאם... לא לקחת קשה...) וגם בתור תינוקת בת 10 (גם זה לא היה רציני, טוב?) אוהב

אבל למה מחשיבים אותי יותר?עץ על מים

בחייאת את מכירה אותי גם מאז שנולדתי תמר, כאילו ראבקקק מתי בפעם האחרונה שקלת אם אני לא בטעות בת 18 תזכירי לי?

אנשים מאיפה זה?

למה לא מחשיבים אותי כבת גילי? 

וזה לא כזה נחמד.... הוא בעצם ממש לא נחמד...

מה ההבדל בינך לבין מישהי בת 18? איך מבדילים?כנרית על הגג=)
סתכלי עלי ועל אחותך, מספיק הבדלים?עץ על מים

מבולבל

גם לי יש את זה......בתותי

קורה לכולם באיזשהו שלב...........

רילקסברוקולי=)

בסוף הם יבינו לא לדאוג..

והמנקודת מבט שלהם 15 זה באמת קטן/גדול יאללה הכל עובר..

האמת?אבגדה

אני חושב על כל מי שנמצא פה ואני לא יודע בן כמה הוא-שהוא בערך בגילי

נשמע מטומטם? גם לי!!

אני בן 13 ובאינטרנט חושבים שאני בן 20+...sasad52
אני חשבתי שאתה בן 15...(החתימה...)אבודה!
אריה,רציני????מיריצ'י =)

גמאני חשבתי שאתה בן 15!!

אני ידעתי על ההתחלה שאתה זיינוק...(בלי להעליב...)כישוף כושל

אם התחלנו לספר חוויותשואף לאור

כשהייתי בן 13 השומרת של הבית ספר לא רצתה לתת לי להכנס כי היא לא האמינה שאני בן 13....

בא נגיד כך ...........בס"דאחרונה

מתי בפעם האחרונה אמרתי למשהו את הגיל האמיתי שלי?

לא נורא לי לקח מלא זמן כדי לאהוב את זה ............

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך