בס"ד.
"לביבי שלי 3 דירות,3 דירות לביבי שלי, לולי היו לו 3 דירות אולי הייתה גם אחת בישבילי.."
חח 
בס"ד.
"לביבי שלי 3 דירות,3 דירות לביבי שלי, לולי היו לו 3 דירות אולי הייתה גם אחת בישבילי.."
חח 
אתמול הייתי בתל אביב ועברנו עם האוטובוס ליד המאהל שהקימו שם......
ווואאאוווו....מטווווווווווורף!!!!!!!!!!! כמויות כמויות של אוהלים ואנשים....בערך קילומטר על כל ההפרדה שם בין הנתיבים!!!!!
ישבה לידי איזה פיליפינית אחת..היא שואלת אותי:"מזה שם??.." אז הסברתי לה..היא אומרת לי:"הישראלים כאלה קוקו...הם עושים שביתה כי לא נותן להם מספיק כסף...לי נותן פחות ואני להיות עשיר גדולה!!!!"
ניסיתי להסביר לה שזה מצוקת דיור ולא דוקא גודל המשכורת למרות שזה גם קשור...![]()
אבל היא לא קולטת עברית!!!!!!! הרציתי לה 5 פעמים על זה והסברתי לה דיעות של אנשים ומה הם אומרים בקשר לזה...וכשאני גומרת היא אומרת לי:"אני לא להבין טוב מה את לומר...אני לא להבין טוב עיברית...אולי את לחזור זה עוד פעם????"![]()
אסור לה לקבל פה בכלל לגיטימציה! היא עובדת ע"ז! טפו עליה!
אנשים צריכים ללמוד להיות ענייניים.
(בתקווה גדולה שאני לא פוסל במומי...)
לכיפה שלי 3 שורות, 3 שורות לכיפה שלי, לולא היו לה 3 שורות לא הייתה זאת הכיפה שלי, לה לה לה לה לה לה לה לה..
אבל יאללה! בגלל שאנשים שונאים את ביבי הם מפילים עליו את הכל! הבנו שאתם שונאים אותו אבל זה לא אמור להיות חופר!!!
תן חיוך....=)הבנאדם עושה לי רע.
יש לי את כל הזכות שבעולם לדבר עליו...
נכון, יש בו גם דברים טובים, אבל במצבי הנוכחי אני לא יכולה להגיד עליו דברים טובים.
מזה "חופרים"???
ומזה "הם מפילים עליו הכל"???
ולגבי השירשור הזה-בא לה לצחוק עליו...יש בעיות?
[סורי, זה ממש עצבן אותי...]
על כל הדברים שהוא אומר ולא עושה, על זה שהוא "ימני" וכו', אבל זה לא אומר שהוא אשם בכל!!! זה מעצבן כבר!
עץ, מסכנה אחת..אבל תרגישי מה אני הרגשתי בדרך לקרית גת...
ובעצם כולם (וגם אני..).
זה שבנאדם הוא ראש ממשלה, וגם אם אנחנו לא אוהבים אותו ולא מסכימים עם הדעות והמעשים שלו- לא אומר שמותר לדבר עליו לשון הרע!!!!!!!!!
[איפה התחביר בין "זה שבנאדם ר"מ.." ל-"לא אומר שצריך לדבר עליו לש"ה"..?]
וכשבעז"ה לא אדבר עליו לש"ה, זה ממש לא יהיה כי הוא ר"מ...

דבר שני- לפעמים נראה לנו (לי לפחות..) שאם בנאדם הוא מפורסם וידוע, אז פתאום מותר להגיד עליו הכל...
אם אצלך זה לא ככה- אשרייך!
גם דרך לה"ר...
ואני ממש לא חושבת ככה...כאילו אם אני "שונאת" אותו, אז הוא לא יקבל לה"ר בגלל שהוא מפורסם וכו'...דווקא ההפך...אבל סבבה...
ו..סורי..אינלי כח להכנס לכרטיס האישי של הבנאדם כל תגובה..
קראתי פה מה שכתבו והזדעזתי מאיך שמדברים עליו.
גם אני חשבתי הרבה דברים כאלה אבל אחרי כמה שיחות עם אבא שלי הבנתי שאנחנו צריכים להעריך את ביבי.
(ועל הדרך- חוצפה ישראלית במיטבה- תראו לי עוד מקום שמדברים ככה על ראש הממשלה- "ביבי" מה הוא חבר שלך?! הייתה לימורה שכל פעם שהיינו מדברים אם נגיד היה קורה משו ומישי הייתה אומרת ביבי יש ר היא הייתה עוצרת ואומרת: "בשבילך בנימין נתניהו.." ככה זה הישראלים.. כולם חברים שלהם!! מהפליפיני ועד הנשיא..)
ביבי ימני! הוא מתמודד עם הלחצים מארה"ב בצורה הכי טובה שאפשר. ראש ממשלה נתון ללחצים גדולים ויש עליו המון אחריות וזו הדרך הכי טובה שראש ממשלה יכול להתמודד.
היו לי שיחות (קשורות ועוזרות להבנה) עם אבא שלי בזמן ההקפאה אבל אין לי כח להמשיך.. בקיצור, "אל תשפוט בנאדם עד שתגיע למקומו.."
שנזכה! ![]()
(וואח'ד הרצאה נתתי..)- שכבר אין לי כח לדבר על מחאת הדיור!!
חשבתי שהיא דוקא סיפקה לך תעסוקה...וחוץ מזה, אם לא הייתי מגיעה ומתקשרת אלייך...מי היה אומר לך לרדת אם לא היא?????
ועכשיו דבר אחרון...נראלי את פשוט מושכת את כל המסכנים אלייך...
אפילו שעברת את הכביש האתיופית הזאת נדבקה אלייך..![]()
אתה מזכיר לי את הרב אליושיב כשהוא אמר על הרב עובדיה: "הוא כלל לא חרדי."
אז הוא כלל לא חרדי, אז מה?... מה, זו גאווה להיות חרדי? זו גאווה להיות ציוני-דתי? זו גאווה להיות ימני?
כל אחד והדעות שלו, הוא לא אמור לבנות את דעותיו ע"פ החברה לה הוא מקטלג, אלא לפי מה שהוא באמת חושב. אז ביבי לא ימני, מה קרה...
כי הוא רק עושה צרות לעם ישראל.
שתהיה לו דעה יציבה...רואים שאין לו עמוד שדרה ע"פ הרבה דברים, אני יכולה לפרט..רק חבל כי הרגע הזכירו לי לשה"ר...
מהשאר.. הייתם מעדיפים שתהיה ממשלת קדימה?!
אם אתם משוכנעים בעמדתכם..
הרבה לחצים שאני לא אעמוד בהם...ולכן לא אהיה ראשת ממשלה.
ואינלי כח לחפור שוב בנושא, אבל אם ביבי כ"כ חכם, הוא ידע שיש לחצים...וחכם לא מכניס את עצמו לדברים שהוא יודע מראש שלא יסתדר איתם...
תן חיוך....=)העלה לי ת'מצברוחח...[=
פשוט הגבת אחריי..אז חשבתי...תן חיוך....=)
מיריצ'י =)
נערות הקוביות!ביבי לא אשם בכל דבר!! גם אם הוא ראש הממשלה!
אני שונאת שיורדים עליו! גם אני לא מסכימה איתו על הכול אבל הוא הראש ממשלה הכי טוב שהיה לנו!!! (כמעט..)
((((אולמרט!!!))))
תן חיוך....=)קצת, אבל ממש קצת יותר ממך..
[צינית..]
רתוחה...
אתם מעדיפים שהעבודה או קדימה יעלו במקומו ?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים