בקשת עזרה.מחפש את האור..

חבר',ה תעשו טובה - אני מצרף פה קישור לאתר סקרים, שאפשר להרוויח ממנו - זה הולך ככה - אתה נכנס לאתר, נרשם אליו, ומתחיל כל כמה זמן לקבל סקרים בנושאים שונים לאימייל שלך. אתה נכנס לסקר, ממלא אותו, עונה על כל השאלות, עד שהסקר נגמר. כל סקר שווה סכום מסויים של נקודות שמפורטות בתחילת הסקר (לפי האורך של הסקר) - הנקודות נכנסות לחשבון שלך באתר. על כל 500 נקודות שיש לך, אתה יכול להזמין דרך האתר תו שי של 50 ש"ח של רב תו לעשרות חנויות שונות בארץ. כלומר, אם צברת אלף נקודות ורק אז אתה רוצה להזמין את התו, אתה יכול להזמין 2 תווים ויהיה לך 100 שקל לביזבוזים... נחמד, וממש לא דורש הרבה זמן (כל סקר לוקח כמה דקות למלא, רק שצריך להכנס אליו בזמן כי אחרי כמה שעות - כמה ימים הסקר נסגר) דרך נוספת להרוויח נקודות היא "חבר מביא חבר" (שזה מה שאני עושה עכשיו) - אתה נותן לחברים שלך קישור שאתה מקבל באתר, ומי שנכנס דרך הקישור לאתר, נרשם אליו ועונה על סקר היכרות (כלומר, סקר שבודק נתונים אישיים לגביך, לוודא אילו סקרים כדאי לאתר לשלוח לך...) - מזכה אותך בנקודות מתנה (15 נקודות). חשוב לציין שחובה בסקר ההיכרות לתת פרטים נכונים ואמיתיים, אחרת לא תוכלו לקבל את תו השי (הרי את התו שולחים לכם הבייתה, ולכן צריך שם וכתובת אמיתיים...).
אז בבקשה, חבר'ה - אני רוצה להרוויח עוד נקודות מהחבר מביא חבר, אז אני מצרף פה את הקישור ומי שמוכן, שיכנס, ירשם ויענה על הסקר הראשון - גם אתם יכולים להרוויח מזה בסבבה...

הקישור:

http://www.ipanel.co.il/index.​php?page=join&content=join&ref​errer_id=74612

תודה!!!

אני כבר רשומה לשם, סורי...שלום לאמונות
אני מעדיפה לא לתת פרטים לאתר שלא מוכר לי באינטרנטתן חיוך....=)

אבל בכ"ז אני מקפיצה...

לשיקולכם..

בהצלחה! (:ה!2ה 2!2ה
באמצע ההרשמה פתאום "אינטרנט רימון"...sasad52
מוזר, איזו רמה אתה?מחפש את האור..

כי אני רמה 3 (מוגן בריבוע), והוא לא עושה לי שום בעייה עם רימון. בכל מקרה אני יכול להבטיח לך שלא אמורה להיות שום בעיתיות באתר, לכן, אם יש בעיות תשלח הודעה לרימון והם יטפלו זאת במהירות האפשרית...

מחפש את האור-לאיזה חנויות הקופונים?ברכוש!!!

ווסביבות כמה סקרים צריך לענות בשביל קופון של 50 שח??תודה

זה תו של רב תומחפש את האור..

מין הסתם פעם ראית את התו הזה, הוא מפורסם... זה לעשרות חנויות בכל תחום - מאוכל, דרך ביגוד, ספרים וחשמל. ממש המון חנויות (אבל יש חנויות שהוא שווה בהן פחות מהערך שלו, נגיד, רק 45 ש"ח...). את יכולה לכתוב רב תו בגוגל ולראות לאילו חנויות, או לחילופין לראות ישירות באתר שלהם, מראים שם צילום של הקופון עם פירוט כל החנויות...

בנוגע לסקרים - זה משתנה,  כי יש סקרים ברמת נקודות משתנה. לי אישית היו סקרים של 5 נקודות, אבל גם סקרים של 60-70 נקודות, ככה ש... זה לא מוחלט...מבינה? אם תעשי 10 סקרים של 50 נקודות, או תעשי 100 סקרים של 5 נקודות, יצא לך אותו ניקוד, אבל לא את מחליטה מה הניקוד על כל סקר, אלא הם...

תודה!נרשמתי..(הוספתי לך 15 נקודות !!!!!)ברכוש!!!
איך אני בטוחה בזה??מיריצ'י =)
כבר שלחו לך פעם? זה לא מסוכן להביא פרטים?...כנרית על הגג=)
אבא שלי בדיוק קיבל השבוע את הרב-תו של האתר הזה..נושי104

אז זה אמין. אל תדאגו.

^^^^^^^מחפש את האור..

ותודה לכל מי שנרשם ועל הדרך עזר גם לי בזה!!!

מקפיץ...מחפש את האור..

תודה לכל מי שכבר נרשם! אתם גדולים! וכמובן, שזה עוזר גם לכם וגם אתם תרוויחו מזה...

אני לא נותן שום פרטים באתר שאני לא מכירידיד
זה ממש בטוח! מבטיח!מחפש את האור..

וגם יש אנשים שכבר קיבלו את התו, ככה שזה מראה על אמינות...

נרשמתי!E.L.T
רימון מפריע באמצע ההרשמהרבקה...

זה ממש מוזר, כשלוחצים על התיבה של ישוב הוא קופץ פתאום....

כבר קיבלת פעם תו???אנונימי (פותח)
אבא של נושי קיבל תו, רשום למעלה...בין השורות
ואני כבר רשומה לשם...
תוך כמה זמן צוברים את הנקודות?מושיקו

מנסיון, זה יכול לקחת חצי שנה לפעמים...

יש גם את אלו-yael...

http://www.panel4all.co.il?inviterID=589f8edd47af4d1883febae09cfe596b

http://www.midgam.com?ref=86232

http://www.sekernet.co.il/Index.aspx    וכשאתם ממלאים פרטים-תכתבו קוד חבר מפנה-44298

אותו ענין של מילוי סקרים וקבלת תווי קניה.. (ואם אתם נרשמים לשם-תעשו את זה דרך הקישורים שהבאתי לכם, כי זה מוסיף לי גם .. )

תודה לכל מי שנרשם! בזכותכם קיבלתי תו בשבוע שעבר!מחפש את האור..אחרונה

בזכותכם ובזכות הנקודות שהוספתם לי כשנרשמתם, יכולתי לבקש שישלחו לי תו, כי היו לי מספיק נקודות (אני חייב לציין שמרוב שכל כך הרבה נרשמו בזמן כה קצר בצוות של האתר קצת חשדו ושלחו אלי מייל שאבהיר איך נרשמו כל כך הרבה בזמן כזה קצר, אז הסברתי להם שפירסמתי בפורומים... הם הבינו, וסוף שבוע שעבר אכן קיבלתי את התו!)

אז זה עוד הוכחה לכך שהתמורה אמיתית...יש לי ביד תו של רב תו אמיתי, ועכשיו יש לי רק התלבטות מה לקנות איתו (בגדים בטוח לא, ואין לי איזה ספר חשוב שאני רוצה לקנות...אולי אם ההורים שלי יערכו קניות אניא ביא להם אותו ואקבל כסף בתמורה, או שאחליט להתפרע במגהולקנות דברים שבא לי...אבל נראה כבר.)

בכל מקרה, אשמח ממש עם עוד אנשים ירשמו לפאנל דרך הקישור הזה:

http://www.ipanel.co.il/index.?php?page=join&content=join&ref?errer_id=74612

אבל חשוב לי להבהיר כמה דברים שגם עליהם שאלו אותי מהאתר - חשוב לדעת שכל אחד חייב להירשם בפרטיו האמיתיים בלבד, אסור לזייף! ועוד דבר - כל אחד יכול להירשם רק פעם אחת! ואסור לרשום את בני משפחתך ללא ידיעתם, רק הם יכולים להירשם לבד, כי יש 2 סקרי "פרופיל
" שנועדו להכיר את ההעדפות של המשתמש כדי לשלוח לו סקרים שמתאימים לו...

תבינו, מי שנרשם פעמיים, או מזייף בפרטים, או רושם גם את בני משפחתו, פוגע בעצמו אבל גם בי, כי יכולים בגללו לחסום אותי (וגם אותו כמובן) בגלל שהוא נרשם מהקישור שלי...

לכן חשוב להיות אמינים.

אבל תודה רבה שוב לכל מי שנרם, ואם עוד מישהו רוצה להירשם, מוזמן בשמחה להקליק על הקישור שלי ולהירשם...

צום קל ומועיל לכולם!!!

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך