חבר',ה תעשו טובה - אני מצרף פה קישור לאתר סקרים, שאפשר להרוויח ממנו - זה הולך ככה - אתה נכנס לאתר, נרשם אליו, ומתחיל כל כמה זמן לקבל סקרים בנושאים שונים לאימייל שלך. אתה נכנס לסקר, ממלא אותו, עונה על כל השאלות, עד שהסקר נגמר. כל סקר שווה סכום מסויים של נקודות שמפורטות בתחילת הסקר (לפי האורך של הסקר) - הנקודות נכנסות לחשבון שלך באתר. על כל 500 נקודות שיש לך, אתה יכול להזמין דרך האתר תו שי של 50 ש"ח של רב תו לעשרות חנויות שונות בארץ. כלומר, אם צברת אלף נקודות ורק אז אתה רוצה להזמין את התו, אתה יכול להזמין 2 תווים ויהיה לך 100 שקל לביזבוזים... נחמד, וממש לא דורש הרבה זמן (כל סקר לוקח כמה דקות למלא, רק שצריך להכנס אליו בזמן כי אחרי כמה שעות - כמה ימים הסקר נסגר) דרך נוספת להרוויח נקודות היא "חבר מביא חבר" (שזה מה שאני עושה עכשיו) - אתה נותן לחברים שלך קישור שאתה מקבל באתר, ומי שנכנס דרך הקישור לאתר, נרשם אליו ועונה על סקר היכרות (כלומר, סקר שבודק נתונים אישיים לגביך, לוודא אילו סקרים כדאי לאתר לשלוח לך...) - מזכה אותך בנקודות מתנה (15 נקודות). חשוב לציין שחובה בסקר ההיכרות לתת פרטים נכונים ואמיתיים, אחרת לא תוכלו לקבל את תו השי (הרי את התו שולחים לכם הבייתה, ולכן צריך שם וכתובת אמיתיים...).
אז בבקשה, חבר'ה - אני רוצה להרוויח עוד נקודות מהחבר מביא חבר, אז אני מצרף פה את הקישור ומי שמוכן, שיכנס, ירשם ויענה על הסקר הראשון - גם אתם יכולים להרוויח מזה בסבבה...
הקישור:
http://www.ipanel.co.il/index.
תודה!!!