מה הבעיה לשמוע שירי אהבה??מותק של ילדה=P

מה אהבה זה דבר רע? לא.. ממש לא..

אז אני לא מבינה למה אסור לשמוע שירי אהבה.. (שהמילים שלהם עוד נקיות..)

אשמח לתשובות...

מי אמר שיש בעיה?שוקו =)

אניידיד
כלומר ההלכהידיד
לא נראה לי שאסור, אותי באופן אישי זה סתם מגעיל...צורניקית

סתם נגיד את שומעת אלבום של איזה זמר- בשיר הראשון הוא אוהב אותה, בשני הוא זורק אותה בשלישי היא בוגדת בו ברביעי הוא מתבכיין שהיא של מישהו אחר... והכי גרוע שזו אפילו לא אותה אחת...זה לא קצת תת רמה? אני לא אומרת שאין שירי אהבה יפים, אבל ההתעסקות בנושא הזה שוב ושוב- אני כבר לא מאמינה למי ששר... חוץ מזה שהרבה פעמים הנושא הוא לא באמת אהבה אלא משיכה/ התאהבות שזה ממש לא אותו דבר... "את יפה, כ"כ יפה, הכי יפה בעולם" "יפה שלי"  ועוד הרבה מאוד- עוסקים המון בדברים שהם כל כך לא הבסיס האמיתי של אהבה... באנגלית פחות אכפת לי לשמוע, גם ככה אם אני לא ממש אקשיב אני לא אבין אז אני לא מרגישה את האי נוחות, אבל בעיברית אני כמעט לא שומעת שירי אהבה...

^ זהו הצד העלוב יותר של שירי האהבה.הרהור

ראי למשל: "אילו כל האוהבים"

זה שיר!

ובכלל שירי אהבה ישנים הם בהחלט על רמה.

ואני אכן לא רואה בעיה בשמיעת שירי אהבה.

למה?nehara

כי בדרך כלל מי ששר את השירי אהבה האלה,

לא בדיוק חי חיי אהבה..אם תשימי לב.

חוץ מזה, מה הוא אוהב בה, או היא בו?

את התכונות? או את הגוף?

אם את מסכימה עם השירים האלה ואין לך בעיה שהאמרות שלהם ישפיעו עלייך,

במודע או בתת מודע, אז יכול להיות שאין בזה בעיה..

רוצה שירי אהבה? תשמעי של פעם. הם אמיתיים.מתלהב"ת גאה
וגם אצל החרדים זה תת רמהalezish

כמוהו שהוא שר לה ושיר אח"כ זורק אותה,

גם שוואקי שר בדמעות שליש אם אשכחך מול החומות(בבריכת הסולטן), לוקח ת'כסף שלו ועף לחו"ל , והכי מוזר, שאחרי הכל הוא מצליח לשיר בלי שהלשון תדבק לו...

זו שאלה שכדאי לשאול רבשואף לאור

http://kipa.co.il/ask

לדעתי אין בעיה..[=רעות=]
תודה על התגובות,מותק של ילדה=P

אבל מה הבעיה נגיד לשמוע שירים בלועזית? (כל עוד המילים לא כאלה מגעילות אני שומעת..)

הרב של האולפנה פעם אמר לנו משו על שירים-מתלהב"ת גאה

תכל'ס, שירים זה דבר חיובי.

דוד המלך, הלווים במקדש.. שירה ומוזיקה בכלל עושים טוב לבנאדם.

צריך רק לשים לב-

תוכן השיר, מי שר אותו..

http://www.kipa.co.il/ask/show/247051-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%94%D7%91%D7%94

תקראו מה הוא כותב.

אני באופן אישי כן שומעת הרבה שירים, אבל באמת היום יש הרבה שירים שנותנים מענה.

שולי רנד, אודי דוידי, ואם את רוצה שירי אהבה לאשתך.. חיוך כמו שאומר הרב- בן סנוף הוא גם זמר בשבילך!!

http://www.kipa.co.il/ask/show/21395-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%95%D7%A2%D7%96%D7%99%D7%AA

בקישור יש הסברים למה אסור לשמוע מוזיקה לועזית.

מקווה שעזרתי! חיוך שנזכה!

לדעתי מותר אם זה לא גס..רוגעלך
היה כאן כבר דיון כזה... את יכולה להסתכל, אולי זהSimplePlan
שירים בלועזית--ברוקולי=)

כשאת לא מבינה את המילים זה הרבה יותר גרוע!!

לפי דעתי אין בעיה עם שום שיר אהבה..matanel

כי בסופו של דבר... מה זה שיר אתה יכול לקחת את הפרוש שלו לכל מקום שאתה רוצה... וכן כל החיים שלנו סובבים סביב אהבה וקשר שבין בעל לאישה  ובתור אחד ששומע לא מעט שירי אהבה... אני חושב שהכל תלוי בבנאדם ששומע את זה ולאן הוא לוקח את זה...

פירוששואף לאור

ומכל מקום מרצד במחשבתו הפנימית של האדם הפירוש המקורי אם הוא יודע למה התכון המשורר במקור.

ב.בטח שרוב החיים שלנו נמצא בקשר שבין בעל לאשתו אלא ששיר כזה הוא מחוץ לקשר ... הו אינו באותו מעמד ולא קשור אליו.. מה גם שכאן אנחנו מדברים על רווקים...

לא מסכימה עם זה...צורניקית

ברור שבודקים לפני אם יש מילים ממש לא יפות ואם יש אז לא שומעים, אבל אם אתה יודע שהשיר נקי רק שאתה לא בדיוק מבין כל מילה או שאתה מבין אבל לא מספיק מתרכז בשביל לחשוב על מה שאומרים בכל פעם שאתה שומע, אז אני ממש לא חושבת שזה בעיה. בעברית, בכל פעם שהטקסט עובר למקום רגיש יותר אתה לא יכול להתחמק מזה אבל באנגלית אם אתה לא מקשיב אלא רק שומע- זה הרבה פחות נוגע. ולגבי תוכן- יש שירים עם תכנים מאוד בוגרים וערכייים, לא רק שירי אהבה, כמו "stand my ground" "we are" שהם באמת שירים על רמה גם מוזיקלית וגם מילולית.

תגובה:אורחת כבוד

לא קראתי את התגובות האחרות, אבל יש לי מה להגיד בנושא:

אז ככה:

א. ההלכה אסרה את זה אם יש בז המילים לא משהו.. (אפילו אם את\ה לא שם לב, זה עדיין חודר לתת מודע..)

ב. אהבה זה לא דבר רע, זה אפילו דבר טוב. אבל--- לא כשהופכים את זה לדבר זול ומלוכלך, שנאמר באות נשימ כמו כסף ואלכוהול.

ג. כמו שהזכרנו גם ב-א', גם אם את\ה לא מרגיש, מילים חודרות לך לתת מודע.

ד. מביא לידי מחשבות לא טובות והירהורים..

בהצלחה ומקווה שלא חזרתי על דברים...

אם יש בעיה אז לא שומעיםשואף לאור
אוי נו באמתשוקו =)

הוא שר שיר ובאחת הוא זורק בשני  אוהב בשלישי בלה בלה,

בגלל זה לא לשמוע? אם אני אוהבת את הסגנון או לא יודעת מה למה שאני לא אשמע?

זה לא אומר שאני רצה עכשיו לעשות את מה שהוא אומר.

אוקיי, תודה רבה ! =)מותק של ילדה=P
לפי דעתי אין בעיה..בס"ד

מה זה דבר רע? לא זה דרך הטבע כך נולדנו וזה דבר שקיים ואנחנו כן צריכים להתייחס אליו.........

אין בעיה לשמוע שירי אהבהאבגדה

אם יש לך סיבה מספיק טובה.(שיר השירים, תהילים...)

אין סיבה מספיק טובה לשמוע שירי אהבה מסוג אחר. נקודה.

ואם יש לך-אז בסדר. תשמעי...אבל משומה נראה לי שאם תהיה לך סיבה מספיק טובה-לא אלו יהיו השירים שתשמעי.

"סיבה מספיק טובה"-בד"כ מדובר בעבודת ה'. לעתים נדירות מותר לשמוע לצורך אחר, אבל גם אז צריך שלא יהיה זה שיר שמשדר רעיון פסול-כי אז הסיבה היא אולי טובה-אבל לא מספיק טובה בשביל לשמוע שיר כזה...

אנשים- חיזקתם! תודה.. ובקשה-מותק של ילדה=P

יש מצב שמישו מעלה קישור לאתר של פלייבקים איכותיים שאפשר להוריד בחינם?

ממש ממש תודה (::

^מישו? |מבט מתחנן|מותק של ילדה=P
אהבה?מחפש את האור..

לא קונה את זה... אהבה זה רגש כל כך עמוק ומורכב, שקשה לי למצוא שיר שבאמת יעביר את הרגש הזה דרך המילה הכתובה... רוב שירי האהבה היום בצורה מוחלטת הם שירי תאווה - 

"יפה שלי" וכל זה, רק מעיד על מה שבאמת חשוב בתרבות המערבית - היופי, החיצוניות, הדיבור וכו' - וזה לא אהבה, אלא תאווה. וכמו שכבר אמרו, ה"אהבות" האלה, היום באות, עוד יומיים הולכות ובאמצע מספיקות עוד לבגוד...אחוז הגירושין היום באמריקה מתקרב לחמישים אחוז ובארץ עומד על כשליש - למה זה? כי אנשים לא מתחתנים מאהבה...אז איך אדם שאפילו להתחתן לא מתחתן מאהבה, יכול לשיר על אהבה? הוא אולי יכול לשיר על געגוע, על תשוקה - על אהבה נראה לי שלא. מעטים השירים שבהם יש תחושת אהבה אמיתית בעיניי. אני מזמין אותך להפנות אותי ל"שירי אהבה" אמיתיים בעינייך, ואז אשמח להגיד שהם בסדר...

(אואגב, למי שכבר כתב את זה - שיר השירים עמוק יותר ממה שהוא נראה כלפי חוץ, ובגלל שהוא נכתב ברוח הקודש אינני יכול למדוד אותו במדדים המקובלים כיום, ואני מתייחס אליו בצורה שונה בגלל העובדה שזהו ספר קודש - לא מדובר בסתם "שיר אהבה" אלא לפי חז"ל, זוהי אהבת ה' לכנסת ישראל, וזהו קודש קודשים, כך שזהו רק משל...)

יום טוב!

תקשיבו,מותק של ילדה=P

אני שומעת מזרחית, אנגלית ועברית. ברוב השירים אני אוהבת את הקצב והמנגינה. (במיוחד במזרחי- באסה של מילים..)

אני לא שומעת את השירים האלה בגלל במילים שלהם, ממש לא.

אני יודעת שהמילים זה סתם חארטות וקשקושים במוח וזה לא אהבה אמיתית.. אבל זה לא מה שחשוב לי

ואני עדיין יודעת שאסור לשמוע ת'שירים האלה.. למה? באשכרה הנשמה של הזמר\ת משפיעה עליי??!

בגלל זה ביקשתי פלייבקים..=]]

הנשמה של הזמרת משפיעה עלי? חד משמעית - כן.מחפש את האור..

שיר זה דבר חזק וישקר לך מי שיגיד שלא. בכלל מילים הם דבר חזק ולמעשה הכוח הכי גדול שה' נתן לנו בני האדם (ממש לא בצחוק! יש חי, צומח, דומם - והדרגה הבאה היא מדבר - ולמה? כי הדיבור הוא הכוח שמבדיל אותנו מבעלי החיים. הדיבור הוא כוח יוצר). אבל שירה, עוד יותר - המוזיקה היא כוח עליון שהקדוש ברוך הוא הוריד לעולם ואפשר להשתמש בו לטובה ואפשר לרעה - מה שבטוח שמוזיקה ושירה משפיעים על מי ששומע אותם, ולכן אדם צריך להשתדל לשמוע רק דברים טובים שמתאימים לנשמה יהודית... 

הלוויים, בבית המקדש, היו שרים, ושירתם הייתה שירת קודש מלאה בנשמה וידעה לגעת בנפש של כל אחד ואחד שהיה שומע אותם. אומנם כיום אנחנו לא במדרגה של אז, ולא חשים את זה במלוא העוצמה, אבל אין ספק ששירים משפיעים עליך באופן כלשהו, ובלאו הכי, את צריכה לשמור על עצמך אילו שירים את שומעת...

^^^^אבגדה

אבל אני לא חושב שזה משום שזה רגש כ"כ מורכב, אלא משום שאנשים לא מכירים את הרגש הפשוט הזה...

(אני יודע ששיר השירים זה על הקב"ה וכנסת ישראל, שים לב שלצידו רשמתי-"תהלים"...)

טוב, תודה.. ואני חוזרת לבקשה>>>מותק של ילדה=P

קישור לאתר עם פלייבקים להורדה בחינם...

ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!

מקווה שאעזור, מה שמצאתי-מתלהב"ת גאה

http://www.esnips.com/web/pbmsh1

צריך להרשם לאתר ויש גם אפשרות להאזין לפלייבק

עוד לינק להורדה (צריך להירשם לאתר ולכתוב את המילה פלייבק בחיפוש)

http://www.f2h.co.il/src.php?sortby=downlist&1=qajun&find=%F4%EC%E9%E9%E1%F7

הרב ליאור שליט"א אמר....yedidiaz9
סורי...yedidiaz9

כנסו:

לשמוע רק ת'מנגינה כדי שלא ישמעו מילים לא צנועות.

http://www.yeshiva.org.il/ask/?id=66434

חח.. אז זה אומר שאם אני שועמעת הראל סקעת[=רעות=]אחרונה

אני יהיה עם נטיות הפוכות?! לא נראה לי..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך