http://www.inn.co.il/News/News.aspx/223690
יאללה אנשים מי שיכול שיבוא!
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/223690
יאללה אנשים מי שיכול שיבוא!
a.iזה במרכז. נח להגיע. אין שום סיבה לא לצאת... אנשייים! תבואו!
מה זה הייבוש הזה??? ככה באמת אין הרבה משמעות לצעדות והפגנות...
ולכל אלה שלא מאמינים שזה ישנה משו'. זה כן ישנה!
לא.. אני לא עיוורת למציאות. אני לא בונה על זה שאחרי צעדה או הפגנה גדולה פתאום ראשי העם ישנו את דעתם.
אבל לא רק זאת המטרה!!!
מטרה עיקרית של הפגנות היא לחזק אותנו! את העם! זה נותן כח! לראות מאות [מיעוט רבים 2...
] אנשים ולדעת ויש לנו מכנה משותף! כולנו פה מסיבה זהה!!
ו-זה כן משנה! להיות בהפגנה עם 100 איש זה מ-ב-א-ס-!-!-! לא נותן כח, ההפך, זה מחליש.
אבל ללכת עם עוד 1000 איש [או הרבה יותר...] ז-ה מחזק! זה מלהיב! נותן כח!
תבואו לומר שלום..
חמודיתזה זאתי, נכון? זאת של היומיים?
התחילו היום בבוקר. עצרת מרכזית הערב ב5 בצומת ירקון. שינה בבריכת הנופרים ליד פ"ת. (מי שרוצה עזרה בכיוונים, אני מכירה ת'איזור, אשמח לעזור!)
מחר- הליכה מבריכת הנופרים עד המחסום 'שער שומרון' ליד הפניה לאורנית, שערי תקווה ואלקנה. משם הסעות לאריאל. עצרת מרכזית ב5 באריאל. לינה באריאל. (אני יהיה בעצרת. ואולי גם יישאר, נראה..)
ביום רביעי- הליכה מאריאל למאחז 'עלי עין' ליד שילה. הבנתי שזו הליכה קצת יותר קשה.. סיום מרכזי בעלי עין.
תבואו!!! זה שיא החשוב!! באמת!! אם לא תהיו, מי יהיה??
אפילו רק לחלק מהימים, רק לכמה שעות.. זה ממש חשוב.. זה במרכז, ממש קל להגיע. יש אוטובוסים, טרמפים. אני יהיה שם מחר.. ואתם??
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים