אין יותר דבר כזה להיות פשוט בנאדם טוב?!אורושקוש

למה כל דבר טוב שאני עושה אנשים חושבים שזה בא מתוך פראייריות או סתםץ בגלל שאני מוזרה..

אז מה אם שמתי חמישים שקל שקבלתי ככה ישר בצדקה אז זה אומר שאני במקרה הטוב פראיירית או במקרה הפחות טוב מוזרה או במקרה הגרוע משוגעת??

בגלל שהעולם שלנו כ"כ רע אז זה זהו? אין יותר דבר כזה אנשים טובים?!

בסדר, אז לקחתי על עצמי קצת יותר דברים מאחרים אז מה? אז אני פראיירית? לא! אני לא! זה בא לי ממקום תמים שאם אני יכולה לעשות עוד משהו אז למה לא?! למה לא להיות ראש גדול אם אני רוצה ואם בא לי?

נגמר! אין יותר תמימות בעולם הזה. לכל דבר יש הסבר ולרוב ההסברים יהיו לא טובים במיוחד..

כבר אמונה בקב"ה היא לא פשוטה ותמימה כמו פעם, גם לא האמונה שבית המקדש צריך להבנות, גם לא האמונה בעצמי, גם לא האמונה באחרים. הכל כבר מסובך יותר נדמה כאילו אין אפשרות של טוב, אין אפשרות של אמונה פשוטה ותמימה.

צודקתאלחנן
מסכימה. לא פשוט להיות כזאת בחברה של היום. שנזכהמתלהב"ת גאה
לא יש גם אנשים טובים.."באמצע הדרך.." סיפור >>>ארי צלוב

ה-50 ש"ח שלך ישר הזכירו לי יום אחד נסעתי טרמפ עם נהג משאית כרגיל הוא היה ספרדי טוב כזה
ותוך כדי אנחנו מדברים על כל מיני דברים התברר שהוא היה מסתערב ועוד הרבה דברים מעניינים ופתאום
אני מקבל טלפון מחבר עניתי (לנהג לא היה בעיה עם זה ) ואמרתי לו שיקח לי טיפה יותר זמן להגיע כי נתקעתי (הכוונה בטרמפים)
אחרי שאני גומר את השיחה הנהג ששמע את המילה נתקעתי למרות שדיי לחשתי את השיחה הבין שהכוונה שאין לי כסף.. וישר הוא שולף שטר של 50 ש"ח ומכריח אותי לקחת ואני ישר אומר "מה פתאום" "יש לי כסף" "אני לא צריך" אז הוא אומר מה.. כל ישראל אחים אם אתה ממש רוצה מתישהו כבר תחזיר לי עד שלא שלפתי והראתי לו ת'כסף שיש לי הוא לא האמין לי ורצה להכריח אותי לקחת את הכסף..
לא משנה שאח"כ הוא גם רצה להקפיץ אותי לאן שאני צריך אבל הוא קיבל טלפון ומיהר אז הוא לא יכל אבל..

כן יש עוד אנשים טובים בעולם!
ושאפחד לא יהרוס לך את זה את עושה מעשה טוב > ישר כח ענקי!!
ואם מישהו\היא מגיע\ה אלייך ואומר\ת לך פראיירית או מוזרה או משוגעת אל תקשיבי להם - הם רק ההוכחה שיש גם רוע בעולם כנגד הטוב..

גם אני גיליתיניגון הרועה

יש לי חברים טובים

שחלקם הופכים אותך לפראייר,

על כל מעשה טוב שאתה עושה,

וחלקם עושים את זה בעצמם.

אז פשוט צריך למצוא את האנשים,

הטובים והלהתחבר אליהם

בהצלחה העם איתך 

אור אני מבקשת את סליחתך...הדר!ש=)
ארי, איזה נהג טוב!! יואוו! אין על עמ"ימעפר אני באה
לא אמור לעניין אותך מה אחריםפ אומרים.דוסית גאה!

את צודקת.

נקודה.

צריך לעניין! יש הבדל דק מאד בין פשוט לעשות טובדי"ש

לתת וכו', לבין להיות פראייר שיודעים שהוא פראייר ומנצלים אותו בגלל זה.

ויש כמה אנשים שלא יודעים איפה הגבול הדק הזה..

סולחת..לא היה מכוון דווקא על מה שאמרת לי..אורושקוש
ממש נכוןענבל

מזדהה לגמרי.

ודוסית גאה- קשה להתעלם מהסביבה בטח כשזה אנשים שאת אוהבת\ מעריכה אין מה לעשות כאלה אנחנו.

תמיד משתדלים לא לחשוב על הסביבה אבל נגיד כשאני רואה באולפנית משהו על הריצפה אני משתדלת להרים אבל לפעמים זה פשוט מביך אותי כי בנות מהכיתה שלי יסתכלו עלי כאילו אני לא יודעת מה משתדלים אבל הרבה פעמים ללא הצלחה.

ואור- באמת כל הכבוד לך!!!

ככה זה עובד...אני שמח סתם!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך