אני חייבת פעולה על אהבת חינם או משהו באזור..צל בשמש

שהחניכים יבינו שחייבים אהבת חינם בשביל שבית המקדש ייבנה..אני צריכה משהו חזק!

הלוואי שתצליחו לעזור לי..מדובר בפעולה לשבת..כל הגילאים בסניף.. תודה רבה! אינעליכם!  

מקפיצה..דחוף לי ביותר!מדריכים ומדריכות..איפה אתם?!צל בשמש
אז ככה-~nhykb~

מכינים כדור כשבמרכזו ביצה בתוך שקית סנדוויץ', את השקית עוטפים בשכבות של עיתונים בלי להדביק, ואחרי שיש כדור מעיתונים עוטפים את הכל בנייר כסף, כדי שיהיה נוצץ כזה.. ושוב- בלי להדביק!!

משחקים כל מיני משחקי כדור שמכינים מראש (חיי שרה, מחניים, כדורגל, קוף באמצע, 21) 

לאט לאט הכדור מתחיל להתפרק.. בהתחלה יורד השלב הכסוף, אח"כ לאט לאט העיתונים ובסוף נתגלית הביצה השבורה

כאן מושיבים את החניכים לשעת סיפור =)

מכירה את הסיפור על האחים התאומים שאחד כאילו התאבד בגלל שכל הזמן התעללו בו וכו'?

הקיצר, אני סיפרתי את זה לחניכים שלי אבל כאילו הייתי בכיתה עם הילד (שבסיפור היה ילדה) שנהרג.. ממש סיפרתי להם כאילו הייתי בכיתה ה' כשזה קרה (הם היו אז בכיתה ד') ושאמא של הילדה סיפרה לנו מה קרה והראתה לנו את היומן וכו'..

תחפשי את הסיפור באינטרנט, זה לא קשה למצוא

אחרי הסיפור החניכים אמורים להיות מאוד מרותקים, אצלי הם שאלו מלא שאלות וממש התעניינו (פה בא לידי ביטוי כושר האילתור..)

אחרי הסיפור מספרים להם את המסר-

אם כל הפגיעות שלנו בחברים אנחנו לא יודעים כמה אנחנו פוגעים בהם.. הסיפור זה דוגמא מוקצנת קצת אבל אנחנו באמת צריכים להזהר.. כמו שקרה עם הכדור- בהתחלה הוא היה זוהר ויפה, אבל אחרי שהוא קיבל כמה מכות הוא כבר התחיל להתפרק לאט לאט.. ומה שלא ידענו זה שבפנים הביצה כבר נשברה.. אז גם אם נראה לנו שהכל יפה בחוץ אנחנו לא יודעים מה קורה בפנים וצריך תמיד להזהר לא לשנוא לחינם ולהרבות באהבת חינם

צ'ופר -

אני עשיתי ככה:

מחירון רגשות-

כעס: 50 ש"ח

קנאה: 70 ש"ח

שנאה: 90 ש"ח

אהבה: חינם!!

אם האהבה חינם, אז למה לשנוא?!

משהו בסגנון..

נראלי הפעולה מתאימה עד כיתה ו'.. מקווה שעזרתי!! =)

וואו!! ממש ממש תודה!צל בשמש
אין בעד מה =)~nhykb~
יש לי את הסיפור ש- ~nhykb~ כתבה. רוצה?מתלהב"ת גאהאחרונה
לא על אהבת חינם, אבל...אורחת כבוד

החניכים בעז"ה יבינו את גודל החורבן...

בונים מבנה גדול ויפה (שהחניכים יעמלו עליו-- ז"א: יאספו ארגזים, חומרים, יקשטו... בקיצור, לגרום להם להתחבר אל המבנה...)

ואז, אחרי שמשקיעם על המבנה, תתכננו מה תעשו איתו, (בקיצור שימותו על המבנה הזה...) ואחרי שהם ממש מחוברים אל המבנה פשוט תשרפי אותו ותעלי אותו באש... ואז מה את\ה עושה? וכו'.. בית המקדש נחרב.. (נראה לי שהנמשל די מובן...)

אבל--- מתאים לחניכים יותר קטנים, ושיזרמו (-אם הם גדולים יותר..)

בהצלחה!! אחותי עשתה את זה פעם, והחניכים ממש התחילו כבר כעמט לבכות....

אנחנו עשינו את זה..אבל בהקשר אחר-אש"ה

עשינו להם את זה על גוש קטיף.

הם בנו מגדל מהמון קפלות, קוביות ומה שבא ליד, ואז באנו ופירקנו להם את זה, ואז סיפרנו להם את הסיפור "הסנדל של אייל" על ילד שאיבד את הסנדל שלו בגוש קטיף..

ואז הסברנו להם על הגוש והגירוש וכו'.... הם ממש הקשיבו (זה גיל קטן שעוד היו ממש תינוקות בגירוש)...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך