השמאל הצליח בהפגנה שלו אפשר לנסות ולהוריד במיספרים אפשר לעשות הכל. אבל בשורה התחתונה הם הצליחו.
לא הערכנו אותם מספיק עד עכשיו ההיו בטוחים שהם שלושה אנשים וחצי שלא יכולים לעשות הרבה .
עכשו צריך להגיד כל הכבוד הצלחתם
השמאל הצליח בהפגנה שלו אפשר לנסות ולהוריד במיספרים אפשר לעשות הכל. אבל בשורה התחתונה הם הצליחו.
לא הערכנו אותם מספיק עד עכשיו ההיו בטוחים שהם שלושה אנשים וחצי שלא יכולים לעשות הרבה .
עכשו צריך להגיד כל הכבוד הצלחתם
כן.. היו שם אלפי אנשים.. אבל כל 100 אנשים הפגינו על משו' אחר... ככה זה כבר שבועיים..
אבל כן יש פה אמירה: המדינה עברה בעשור (ים?) האחרון שינוי מבחינת הניהול הכלכלי. היא נהייתה הרבה יותר ליברלית מבחינה כלכלית. וזה יוצר בפועל פה שוק נוראי. וצריך שינוי.
ברור שיש הרבה דברים מעוותים ומעצבנים במחאה הזו, בחלק מהמארגנים שלה, וכו'. אבל האמירה הכללית- חזקה ומוצדקת.
ויש שם גם ימין, ד"א.
.
את רוצה שנגיע למצב של יוון?של ארה"ב? - כרגע ביבי פועל מה שאפשר להורדת מחירי הדיור בדרכים שלא יחסלו את הכלכלה החופשית ואיתה את מצבה הכלכלי של המדינה.
בס"ד
תוכל בבקשה להגדיר במה ההפגנות האלה הצליחו? לדעתי מה שקורה פה זה שיש חבורת שמאלנים קיצוניים שמנסה להפיל את הממשלה, ומקבלת סיקור אוהד מהתקשורת שהיא גם שמאלנית. הצלחות גדולות אני לא רואה פה. אבל אם ידוע לך על השג קונקרטי של ההפגנות, אנא שתף עמנו.
לזה קוראים הצלחה.
מה שמזיז את הממשלה זה רק תזוזות בקואלציה.
לכן הרב עובדיה הקים את ש"ס.
רוב האנשים מוחים באמת כי באמת הם מרגישים את המצוקה שיש
אבל השמאל תפס על זה טרמפ וזה נראה כאילו זה הצלחה שלו... אני לא מאמין שבהפגנה היו יותר מ8-9 אלף שמאלנים...
בס"ד
אני עדין לא רואה "הצלחה" בהפגנות האלה. הימין הרים הפגנות ענקיות למען גוש קטיף למשל, וקשה להגיד שהן הצליחו.....
אאבל כשזה של הימין-למה שזה יצליח?????התקשורת לא שמה עלינו פס!!!...
נכון,בשבועות הראשונים בשמאל תפס טרמפ על מחאה לגיטימית.
אבל בי-ם הם נפרדו מהשמאל (באופן יחסי) כך שגם הימין יכל להצטרף.
ושלא תגידו שלא אומרים שאחד מהפתרונות זה יו"ש ! תיסתכלו על הפעילים של 'ישראל שלי' ..
גם הימין מפגין !!
ושהשמאל לקח מטרה והצליח זה רע
והפגנות... תלוי של מי הם
צודקים,הסיבה של ההפגנות וכל זה היא מוצדקת אבל כל הדרך שבה היא נעשת זה ממש חוצפה....
אשכרה חבורת אנשים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם קמים ומנסים להפיל את הממשלה!!!!!והתיקשורת מנפחת ועושה מזה דבר גרנדיוזי וחסר כל פרופורציה!!!!
ומיספרים על פי ערוץ 22 אתמול בלילה היו 300 אלף ועוד כמה עשרות....
ועכשיו ליתרונות!!!!!!
בזכות כל ההפגנות האלו הוקמו באזור הנגב 11 מאחזים לישוב הנגב הכוללים דתיים וחילוניים!!!!!!
סוף כל סוף זה קרה!!!!בלי זה הנגב היה נישאר שומם כמו שהוא מהכרות אישית טובה מאוד....(וזה לא שאני לא פועלת לטובת הנגב...)
ההפגנות של השמאל לא מצליחות. זה פשוט המון רעש וצלצולים, שהתקשורת בטובה מביאה לידיעת הציבור. אבל הצלחה ממשית -אין.....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים