שלום!
אני לומדת בכיתה ט' בפנימי'ה, עלות הלימודים באולפנא בה אני לומדת הוא בערך 15,000 ש"ח לחודש (אם אני לא טועה), אני נמצאת באירגון שנקרא "עליי'ת הנוער" - האירגון הזה עוזר למשפחות שמצבם הכלכלי אינו מי יודע מה לשלם את שכר הלימוד בפנימיות, ולכן הורי ציכים לשלם פחות כסף.
אני חושבת שההורים שלי לא שילמו כבר הרבה מאוד זמן את שכר הלימוד, משום שכל פעם שהאחראי לגביי'ת הכספים באולפנה שלי רואה אותי הוא אומר לי לומר להורים שלי שיתקשרו אליו, ואני אומרת להם את זה, אך הם לא מתקשרים... (המצב נמשך כבר כמה חודשים...)
מצבנו הכלכלי אינו מזהיר כלל, כשאני מבקשת מהורי כסף הרבה פעמים הם אומרים לי שאין להם (זה קורה אפילו כאשר אני מבקשת מהם 20 ש"ח..)
אני רוצה לעזוב את האולפנא, אבל ההורים שלי יודעים שאני נהנת שם ואני לא רוצה שידעו שזאת אחת הסיבות בגללה אני רוצה לעזוב כדי לא להביך אותם (הם משתדלים להסתיר ממני כמה שיותר את המצב), וגם אין לי לאן לעבור (אני רוצה לעבור אם כבר לאולפנה ברמה גבוהה, כדי שלא אתדרדר, אך גם אולפנה כזאת עולה הרבה כסף...)
מה אני אמורה לעשות??
אני לא יודעת אם יש כאן בנות מהאולפנא בה אני לומדת כרגע, אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה - בבקשה אל תנסו לזהות מי אני....
תודה רבה מראש