בס"ד
מועיל למי?? (או לEמה?)
בס"ד
מועיל למי?? (או לEמה?)
הצום ואז נבין מה אנחנו צריכים לשפר ולתקן ואז זה יועיל לנו שיבוא הגואל ואיתו ביהמ"ק!
(ככה הסבירו לי, אם הבנתי נכון)
בעצם המטרה של כל האיסורים של תשעה באב- שלא נתעסק בחומריות, ובצרכים של הגוף ונתמקד רק ברצון ובאבלות על בית המקדש.
בשיר השירים [שכידוע משול לכנסת ישראל ולקב"ה] מסופר שהדוד דופק לרעיה בדלת והיא קמה, ומתחילה להתלבש, ולהתארגן, ואז פותחת לו. בנתיים, הוא כבר הלך. אנחנו הרעיה, עמ"י מתנערים ליום אחד מכל ההתעסקות בגוף, ומהנאות העולם הזה, כדי שנתעסק רק במהות של היום הזה.
אז כשמאחלים צום מועיל- זה לאחל שבאמת נתעסק היום בדברים החשובים, והצום באמת יגרום למה שהוא אמור לגרום, ולא ההיפך.
בשורות טובות!
וצום מועיל.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים