עד מתי שהצלחנו לעשות טיול כמה חברות מצטרפים בנים!
אינלי מושג אם לצאת!אני פשוט מבואסת!
ברור לי שההורים שלי לא מסכימים,ולכן אני לא אגיד להם שזה עם בנים..אם אצא..
אבל,איך זה לא מזיז לחברות שלי?!
עד מתי שהצלחנו לעשות טיול כמה חברות מצטרפים בנים!
אינלי מושג אם לצאת!אני פשוט מבואסת!
ברור לי שההורים שלי לא מסכימים,ולכן אני לא אגיד להם שזה עם בנים..אם אצא..
אבל,איך זה לא מזיז לחברות שלי?!
ואם הם לא יסכימו אל תלכי...
בללכת יש בעיה ואל תגידי מותר, פה שם...
פשוט תעשי ת'שיקולים שלך..
מקיומם
מותר בכל זאת.
ב.אני לא יודע אם מה שכתבת נחשב או לא אבל תזהר מלכתוב "י-ה" כי זה שם השם .
או שאל תיצאי איתם... אם את חשובה להן- הן לא יצאו בלעדייך
יבואו פעם הבאה?
<צ>
א.פעם אחת שהולכים ולא ראויה
ב.ואינני יודע אם דבר כזה מותר למרות שזה כביכול ירחיק אותם מהבנות... הרי יש כאן עניין של ביזוי ודברים אסורים לא כן ?
ויש גדרים מה מותר ומה אסור....
אמר
בציניות שבטח שיהיה מותר לעשות להם את המוות כי זה מסיר את המכשול לפעם הבאה זה היה ציני!!!
אמיר לא הבין שזה ציני אז הוא אמר שלא נראה לו שזה מותר בשביל להסיר מכשול.
קיצור הלך פה דו שיח של חירשים.
כתבתי...............
פשוט שמרי על עצמך ואל תעשי שטויות..
את צכה לחשוב עם עצמך אם זה באמת מה שאת רוצה..ואם את מוכנה לכופף קצת את החוקים..
שכמו שa.i אמרה זה לכופף חוקים.
תהיי כנה עם עצמך האם את רוצה לעבור על הלכה בשביל כיף או שאת שומרת עליה ומנסה גם לדבר עם חברותייך?.
אני ילדה עם גבולות!
אז מה הבעיה שאצא?
נכון,גדלתי על חינוך כזה עם הפרדה (אני גם לא בשום תנועת נוער..)
אבל למה זה כל-כך מפריע להורים שלי שאני אצא לטיול עם בנים?
לי זה בכלל לא מפריע ואם לבנים זה הייה באמת אכפת הם לא היו יוצאים!
זה בכלל מזיז למשהו פה טיול מעורב?
נ.ב
זה בנים שאני מכירה הם לא יעיזו לגוע בי!
וחוצמזה תשתדל פעם הבאה לפרסם מספר בלי יותר מדי מספרים,טוב?
ברור שזה מזיז!!!
זה טיול מעורב וזה לא טיול משפחות או משהו.
אני כשאני יוצאת עם משפחות חברים שלנו אז הבנות הולכות מאחורה ולא עם הבנים אבל ממה שאני מבינה אתן הולכות כמה בנות צעירות (נוער נכון? אז גם אם אתן יותר גדולות ממני זה לא קריטי) עם כמה בנים זה לא לעניין בכלל!!!.
כל הכבוד שאת שמה לעצמך גבולות אבל כמו שמישהי אמרה "אין אפוטרופוס לעריות" זה דבר כמעט לא נשלט! וזה דבר שהוא אסור!.
אני יכולה לספר לך המון סיפורים של כאלה שנכשלו וכאלה שהיו דוסים ושמו גבולות אבל היצר התגבר עליהם.
אני יכולה לומר על עצמי שזה קשה אני ברוך ה' לא נכשלתי מעולם אבל זה קשה כל העניין הזה אצלי יש קושי אחר של לא להתחיל קשר עם מישהו שאני אוהבת אבל אני יודעת שזה הדבר הכי נכון לעשות! כי אם אהיה בקשר מי יודע מה יקרה עד שנגיע לגיל המתאים לחתונה?.
"אל תסמוך על עצמך עד יום מותך" או משהו כזה עד יום מיתתנו אנחנו לא יכולים לסמוך על עצמנו אז פשוט עדיףנ כמה שפחות להסתבך נכון אני למשל הסתבכתי בטעות גמורה אבל לא להיכנס בכוונה מרצונך החופשי.
אם את רוצה מוזמנת לאישי.
אם את מכירה אותם והם מהגיל שלך ואתם ככה יוצאים בחבר'ה אין בעיה לדעתי לצאת... למרוות שתמיד יותר כיף לעשות טייול רק בניים/בנות אבל אם זה המצב ואן לך מה לעשות אז תצאי..
מדובר בטיול של שיח מעורב,הרבית שיחה ,דברים שכנראה אינם ברומו של עולם ,וקשר חברתי אסור...
זהו בדיוק הגבול ! ,אי אפשר לעבור את הגבול ולנסות לשמור עליו בכל זאת.
זה אסור! אסור! אסור! ושוב אסור!!
זה אומר שהשמירה על צניעות שלהם לא כ"כ גבוה וגם אםן את אחת שמקפידה והכל מהצד שלהם זה בעיה!
נכון,הם בנים לא כאלו דוסים..
הם רגילים והם חיים בסביבה כזאת של טיולים מעורבים..
הם חברים-ידידים של חברה..
ו-בנים הצחקתם עם הטלפונים שלכם...
אין אפשרות באמצע, ללכת לטיול עם בנים זה אסור וכבר הזהירו חז"ל שאין אפוטרופוס לאריות ולכן אם את רוצה ללכת ברוח ישראל סבא את חייבת לשכנע את חברותייך לצאת לבד וללא בנים אך אם את רוצה ללכת לפי מה שקל ונראה (אך רק נראה) כיף אז תעשי מה שבראשך.
יהי רצון שה' יעזור לך להחליט החלטות נכונות וישלח לך אומץ וכוח ללכת בדרכיו ותגלי כמה זה כיף ללכת בדרכיו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים