ממ..אנונימי (פותח)

דיברתי עם חברה שלי על הנושא של גוש קטיף, ואז היא אמרה לי איזה משו, ומעניין אותי מה דעתכם..

היא אמרה, שת'כלס, היא מבינה את הממשלה שהחליטה לגרש את היהודים מגוש קטיף.

ומה היא אומרת?-- שתחשבו, כל שבוע נפלו עשרות פצמ"רים, זה היה דבר רגיל שבשכונה שלך יש משפחה שכולה, פצועים.. זה היה חיים בצל המוות, משו תמידי. 

זה היה ממש כמו מלחמה..

אז מה היה הטעם להמשיך לחיות שם?!

נכון, זה לא היה צריך לבוא בתור- גירוש. זה היה צריך לבוא בתור פינוי, לא עם כל מה שהלך שם..

אבל היא כאילו אומרת- לממשלה כבר לא היה מה לעשות נגד זה.. וברגע שהאו"ם הציע שיהיה שלום, וניתן את זה לערבים, רק התרבו הפצמ"רים..

קיצור.. מה אתם אומרים על זה?

להלחם אולי?!שמוליק פיין

בס"ד

אחח לוזרים תמיד נשארים לוזרים..

כשיש מלחמה-זו לא סיבה ליסוג.אבגדה

זו סיבה להלחם.

לו היית אומרת שהיו מפנים אותם, כדדי להפוך את המקום לשדה קרב-אז אני מבין...(צריך אמנם לדאוג איכשהו שלתושבים יהיה איפה לגור, אבל הרעיון כשלעצמו הוא מוצדק.)

זה שטויות במיץ.שיראל.

וסליחה שאני חריפה. הנושא הזה כואב לי והוא בדמי.

"ארץ ישראל נקנית בייסורים"!

בגלל שקצת קשה נוותר??

האם חשבת על זה שאם החלוצים לא היו נשארים פה למרות שהם מתים פה מהמלריה והטיפוס בכמויות המוניות לא בטוח שהיינו פה בכלל? וזו רק דוג' אחת.

האם עכשיו צריך לוותר על שדירות וישובי עוטף עזה בגלל הקאסמים?  ואז מה? - יהיו עוד ועוד קאסמים על אשקלון,אשדוד וכו'..ואז מה? נוותר עליהם? - ואז יהיה על גוש דן..הנק' הרגישה של המדינה |מלגלג|..

אז לא,פינוי לא יועיל,והסכמי שלום עם הערבים זה חארטה אחת גדולה ואיומה,והדבר היחיד שמועיל זו מלחמה,קשה.

ואם רק היה לנו שכל להרתיע את הערבים אולי היינו היום בגוש קטיף ללא פצמ"ר אחד.

[רק דבר אחד אני אוסיף - נצרים הייתה במיקום הכי מסוכן,למיטב ידיעתי,ובכל זאת נס ופלא - אף לא פצוע או הרוג אחד (!) מהיישוב עצמו (היו כמה אורחים וחיילים )..מעניין,לא? ה' שומר על עושי דברו ושלוחי מצווה לעולם לא נזוקים.]

מזל שחברה שלך לא מכהנת כראש ממשלה,דוסית גאה!

כי אחרי יומיים לא היתה לנו מדינה...

מתי נקלוט שויתורים ומענקים לא מקדמים אלא רק מחריפים???

צריך לחסל אותם!!

אחד אחד!!!

את החמ"ס, הפת"אח ואת כל הערבים כוווולם!!!!!!!!

מסכימה עם שיראל ו-*חזרזיר*

ושוב. קשה- אסור לוותר. נלחמים!

ותחשבי על התושבים- זה הבית שלהם!

גם אני גרה במקום עם מלא ערבים. מסביב ליישוב יש 4 כפרים. אבל זה הבית שלי. אז גם אם אני מפחדת לגור פה, אני לא אעזוב!

ככה זה גם בגוש.

ותאמיני לי האנשים שהיו שם צדיקים. לא עשו להם שום טובה. זאת היתה טעות ענקית הגירוש הזה.

|אוך, יצא לי מבולבל|

...>>>תהילול

אנשים שם לא חיו בתור מלחמה...

הם חיו בתור זה שככה זה נורמלי לחיות...וזה הבית שלנו..!

זה לא היה השרדות.. ממש לא!

אני אסביר לך11223344

תגידי לחברה שלך כך:

תדמייני ש כל יום בא מישהו וזורק לך אבנים על הבית יום יום עד שאחרי כמה זמן שאת כבר לא יכולה לסבול את בורחת מהבית לבית ליד, הזורק נכנס לבית שלך ומעודד מנצחונו הוא זורק אבנים גם לביתך החדש,

עכיו מה תעשי תברחי גם מהבית הזה או שתבריחי את הזורק לאלף עזאזל?

אזי במקרה כזה נכנסים במי שיורה ת'פצמ"רים...האדמו"ר מצנעא

לא מגרשים ת'יהודים משם. אם נמשיך ליסוג וליסוג - מתישהו לא יהיה ממה ליסוג. במקום ליסוג יש להיכנס באוייבים שלנו. ויפה שעה אחת קודם.

טוב, חבל שהיא לא רואה בעיניים..תן חיוך....=)

כאילו היא רצינית?!

זה באמת עזר??עובדה שכל יום מפנים עוד ועוד ישובים...

ועזבי עזר או לא, אני חושבת שאם אנשי הגוש חיו עם זה. כן, חיו!! הם יכלו לומר- "מתים לנו אנשים פה, שאנשים אחרים יישבו ת'מקום.." והם לא עשו את זה כי הם אנשים עם אידאלים שאיכפת להם ממקומות בא"י.

אז אם הם סבלו (אפשר לומר) בשקט, רק להם יש את הזכות להחליט אם הם רוצים לעבור או לא. לא לראש ממשלה שחיי לו בשלוה ובשקט! (וואקשה אל תתייחסו למה שאמרתי על הראש ממשלה כי זה נושא בפני עצמו..מי שכ"כ מפריע לו-שידבר איתי באישי..)

אם החברה הזאת היתה שמה לב באמת למצב של ה"שלום" שיש היום, היה לה רשות לפתוח ת'פה..אבל הבאסה היא שהיא כנראה טיפה עיוורת...

ש-ה' יפתח לה ולכולם ת'עיניים לאמת!

שבת שלום..

אז שיפנו את עזה!מרב.

שילחמו נגד הטרור. לא יכנעו לו!

קודם כל "האו"ם הציע שיהיה שלום"ענבל

ראינו איזה שלום יצא מזה להזכירך כל הפצמרים על אשקלון, אשדוד וכו' היו מגוש קטיף רק כי נתנו להם אותו.

להאמין שיהיה שלום זה לעצום עינים לנוכח המציאות את חושבת שמישהו באמת האמין שזה יגרום לשלום??

אני לא חושבת שהיה צריך לחשוב בכלל על פינוי ק"ו על גירוש היו צריכים להילחם אנשים היו שם מבחירה למרות הכל הם רצו להיות שם אז למה אכפת היה לממשלה שהם יישארו??

אני חושבת שהיינו צריכים להמשיך להילחם ולא להיכנע בטח לא כשיודעים כמעט בודאות שזה לא יעזור הרבה.

אם תמצאי מדינה שבגלל שיורים עליהשלומי20104אחרונה

החליטה לתת לכל המתנכלים עליה את שטחיה הדיון הזה בכלל יכול להתחיל..

אין כזאת!

גם הטיעון הבססי של השמאל(לא של המרכז שזו כבר תנועה חסרת דרך אידאולגית בכלל) זה שזה שטחים שלהם שכבשנו ואנחנו צריכים להחזיר להם אותם.

אבל ממתי שיורים אליך אתה מתחיל לחלק מתנות?

תגידי לי מי החברה שלך אני יתחיל לזרוק לה אבנים על הבית וכך אני ירויח בית, אחלה רעיו, לא?

(וזה עוד בכלל לפני טיעונים של ארץ ישראל כי אז השאלה בכלל לא מתחילה להתחיל!)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך