ותפרוש ידיי בכל קצוות עולם
איני מספיק לומר תודה"
מספר מישהו (לא נראה לי שזה אמיתי אבל המסר הוא חזק)
פעם חלמתי חלום שבו הגעתי לגן עדן ומלאך עשה לי סיור.
תחילה נכנסנו לחדר גדול מלא במלאכים.
המלאך - מדריך שלי עצר ליד האזור הראשון ואמר: " זו מחלקת הקבלה. כאן, כל הבקשות שנאמרו בתפילות לאלוקים מתקבלות".
הבטתי סביבי וראיתי המון מלאכים עסוקים במיון בקשות על דפים וניירות רבים מאנשים מכל רחבי העולם. אז המשכנו לאורך מסדרון ארוך עד שהגענו לחדר נוסף.
המלאך אמר לי: "זו מחלקת האריזה והמשלוח. כאן, כל הבקשות והחסדים שהאנשים בקשו מאלוהים ממוינים ואז נשלחים לאנשים שביקשו אותם."
שוב התרשמתי מהפעילות הרבה. המון מלאכים עבדו פה, כי היו כל כך הרבה בקשות שצריך לארוז כדי לשלוח אותם ארצה.
לבסוף בסוף המסדרון, עצרנו בדלת של חדר מאד קטן. להפתעתי הרבה, ישב שם רק מלאך אחד ולא עשה שום דבר.
"זו מחלקת האישורים," חברי המלאך אמר במבוכה.
"איך זה? אין פה עבודה?" שאלתי.
"כל כך עצוב," נאנח המלאך. "אחרי שאנשים מקבלים את הברכות שהם בקשו, מעט מאד מהם שולחים חזרה אישור."
"איך מאשרים ברכות של אלוקים?" שאלתי
"פשוט מאד," ענה המלאך. "רק צריך להגיד: תודה אלוהים"
יש קצת המשך של איזה ברכות צריך לאשר וכו' אבל אני רציתי להראות רק את זה.
רציתי לומר שקראתי את זה וממש הרגשתי צורך להביע את תודתי בצורה כלשהי ובפורום זו צורה מצוינת לפרוק תודות.
בחודש האחרון עברו עלי דברים שכבר לא ידעתי מה קורה איתי והייתי כל כך מבולבלת אבל דבר אחד ראיתי: השגחה פרטית.
כמה אני צריכה ורוצה להודות לקב"ה על מה שהוא עשה למרות הקושי בעניין אני כל כך שמחה.
אז תודה לך ה' על הכל
על שעזרת לי ואתה עוזר
על שיש לי למי לבכות כשאין אף אחד לידי
על שסובבת עולמות בשביל הדבר המיוחד שלי
על שהראית לי ש"רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום"
על כל מה שבזכותך למדתי
בזכות הדבר המיוחד שלי שאתה הבאת לי וסובבת עולמות כדי שיגיע
אני באמת מודה לך ה' על הכל!!!
אני מאושרת שאני יהודיה, אני מאושרת שיש לי אותך, אני מאושרת על כל מה שקרה גם אם זה לא מה שרציתי, גם אם זה קשה לי וגם אם אני עדיין לא יודעת בודאות כלום בקשר לזה.
אני שמחה ואני מודה לך על זה.
תודה ה' פשוט תודה.
אממ...
אחרי התודות האלה כשכתבתי חשבתי על זה שאני צריכה להודות לעוד כמה אנשים (בהתחלה זה היה אמור להיות רק לקב"ה אבל אני חייבת להוסיף אותם).
אז תודה רבה לכם!!!!!
<אריאל>
הסנה-בוער
תודה לכם על הכל!!!! לכם אני לא אפרט כי זה לא לעיני כולם במה עזרתם לי אבל עזרתם ואתם עוזרים!
אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיכם!
תודה רבה רבה על הכל!
דבר אחד אני יכולה לפרט תודה שאתם מקשיבים לי כשצריך ותודה שאתם מעודדים ומנסים לעזור כשאפשר
תודה שלמרות שאני חופרת לכם (וכן אני מודעת לזה שאני חופרת
) אתם מקשיבים ועונים.
תודה על הכל!!!!

מתגעגעת...