אהבה- דבר שלילי או חיובי???מנורת נפט

תמיד אמרתי שאהבה זה דבר חיובי, מתנה מריבונו של עולם, אבל צריך להיזהר איתה, כי אם עושים שטויות היא מקלקת!

וברוך ה' לא עשיתי שטויות...

הבעיה היא שעכשיו יש מישהו, שלא, אני לא מדברת איתו (מבחינת צניעות), וכן, אני רוצה להתחתן איתו, ולא, אני לא הולכת לעשות עם זה כלום עכשיו אלא לחכות שבעזרת ה' יגיע הזמן...

אבל בינתיים יש לי בלב אהבה, ואהבה הזאת מוציאה אותי מדעתי!!! זה כואב, זה מציק, כל היום אני חושבת רק על זה ונשרף לי הלב...

אני לא רוצה שהאהבה הזאת תצא ממני, כי בעזרת ה' כשיגיע הזמן אני רוצה להשתמש בה בדרך חיובית! אבל בינתיים היא מפריעה לי בטירוף! אני מרגישה כבולה למשהו לא ידוע! אין לי חיים נורמליים, הם מוזרים...

אם מישהו הצליח להבין אותי אני אשמח מאוד לעצות, אני פשוט כבר שונאת את עצמי ומפחדת מעצמי...

וואו מתוקהענבל

קודם כל לדעתי כדאי לך קצת להרגיע את האהבה הזאת לפחות לבינתיים עד שתגיעו לגיל המתאים המון דברים יכולים להשתנות עד אז את יכולה להשתנות, הוא יכול להשתנות הרבה יכול להשתנות.

אהבה זה דבר חיובי באמת אם יודעים להשתמש בה ואם היא לא מובילה למקומות לא טובים.

את לא רוצה שהאהבה הזאת תצא מהלב כי את רוצה כרגעוחושבת כרגע שאת רוצה להתחתן איתו אבל אם הוא בעלך את תמצאי אותו גם אם תגרשי את האהבה הזאת אני ממש בעד לנסות להפסיק לחשוב עליו הרבה זה קשה אבל זה אפשרי.

את מוזמנת לאישי כי קשה לי לומר פה.

מוזמנת בשמחה ממש!!

אין לך מה לשנוא ת'צמך אחותדניאלה .ד.

ההרגשה טבעית.. זה עדיין לא אהבה כמו רגש.. יש רגש אבל אי אפשר לקרוא לו אהבה

אהבה זה רגש עם משקל הרבה יותר כבר ומורכב.

תנסי להפנות את צומת ליבך ולחשוב על דברים אחרים ולעסוק בדברים שיגרמו למחשבה שלך

להתרכז בהם ולא בו.

ובזמן הנכון בע"ה תעשי צעדים להגיע אליו אם זה מתאים..

עכשיו אני ממהרת אבל אשמח להרחיב ואפילו גם באישי

ב"הצלחה

מצויין!!!תנתבי אותה!!''בונייך''

בשביל לבינות בית עם הבחור הנ''ל אני צריכה אמממ.....

לעבוד על המידות

להשיג מיקצוע

לדעת להיתמודד

בקיצור אני רוצה להיות האשה הכי טובה  ואני אוהבת אותו אז אני בונה את עצמי אליו ...זה חלק מאהבה אני חושב וד''א עלא מומלץ לסמן מישהו כבר עכשיו אבל את יכולה ליבנות את עצמך לגבי אותו אחד שיגיע וכל מהלך שלך בין בלימודים ובין בפן הרוחני הכל בשביל אותו אחד שיגע ב'ע''ה !! ''רשפיה רשפי אש שלהבת יה!''!!

האהבה היא פרח, האהבה היא זר קוצים. האהבה היא אש -olam70

או קרח, אפשר לבחור מה שרוצים.

(למביני דבר בלבד...)

אם היה לי כח הייתי מעלה את "תאהבי את עצמך" של גלי עטרי. אבל אין לי כח וגם לא זמן, אז לכי לשמוע אותו. זה דבר ראשון.

דבר שני הוא, שלא אמרת מה לפי דעתך גרם ל"אהבה" שאת חושבת שאת מרגישה כלפי אותו בחור שמזלו שפר עליו, מכל מקום משמע, שזה סתם מבט או דבר דומה לזה, ואת, כנראה גם צעירה, כמה שאני מכיר מנורות נפט, אז זה פשוט עובר. ובחייאת, אל תבזבזי את הגיל הזה על יענת'ו אהבות, תלכי עם חברות, תהני מהחיים, וכשזה יבוא זה יבוא. (הידיים הקפוצות ימתחו...)

(*יתארכו)olam70אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך