יש לי פיצול אישיות?????''בונייך''

יום שישי אני מסדר לי את החדר ואז אני שומע מוזיקה מכיוון המטבח ..שבעס קויידש יהודים מיתכוננים לשבעס קויידש,פיתאום אני מרגיש תחושה כ''כ נעימה אני הולך להתקלח ורץ לבית כנסת ליפני מינחה יושב ואומר לי שיר השירים''וכל מילה נכנסת ישר ללב אני מרגיש כמה שה' אוהב אותנו שלא עוזב אותנו ''כל דודי משגיח מין החרכים'' כי עזה כמוות אהבה '' כמה אהבה כמה שמירה תודה אבאאלה תודה .על המתנה שקוראים לה שבת!!!קבלת שבת אני מקבל צמרמורת ''והוא יחמול עלייך חמלה'' ליבשי ביגדי תיפארתך עמי''אחחח...ערבית של שבת..אחח.. אני חושב לי הלוואי שזה לא יגמר...אחרי התפילה אני פוגש את יונתן הבייני''ש הממושקף עם הגרביים והסנדלים כולו מחייך לוחץ לי את היד שבת שלום!!!ואני חושב איזה סיבה יש לו לא לישמוח ? היום שבת!!הולך לבית ארוחת שבת אני שר עם אבא את כל הזמירון ועוד כמה שירי ארץ ישראל עם אמא האחים הקטנים רצים בבית וזה הכל ביחד הופך להורמוניה נהדרת משו שיש רק בשבת...אני הולך לישון שמנגינת ''ולוו עליי בניי ''מהדהדת לי בראש ......

בוקר טוב אמא מעירה אותי אתה מאחר לתפילה..אומרת לי בנחת... אני קם מיסתכל השעה 9:30 אוי וי...אני הולך לי בזיגז לכיוון הבית כנסת....מגיעה לחמש דקות האחרונות שניראות לי כמו  נצח !!!וחושב לעצמי נו מה עכשיו שלומי עם המגינות האלו למה מעלים אתו חזן ביכלל...שישיר בבית אנשים רעבים!!! התפילה ניגמרת אני ממהר לבית לא ליפני יונתן הבייניש הממוקף עם הגרביים תופס אותי בכף ואומר לאן אתה בורח בא תן חיבוק ,ואני עם עצמי מה יש לו מה הוא מבסוט ,מגיע הביתה האחים הקטנים גרגיל צועקים בבית אבא רוצה  שאני ישיר איתו למי יש כוח עכשיו לשיר על הבוקר?הארוחה ניגמרת ....אני עף לי לסניף פוגש את יוסי ואת איציק אה כן ובדרך גם את שירה מה לא נגיד שלום?? יושבים קצת מדברים אני מבקש מאיציק שיזרוק איזה בדיחה טובה כמו שהוא יודע אוליי זה יחזיר לי קצת תמצב רוח איציק מספר ,אבל בתוך הלב אני מחכה שמשו יקרה משו שיזכיר לי את אתמול משו מתוק כזה....

כל אחד מוזמן להגיד את דעתו מה נישתנה  בין שתי הסיפורים ועם הוא גם מרגיש ככה ליפעמים וליכתוב עצות ואז אני יכתוב את ההמשך ואולי עצה מהצד שלי.....אשרייכם

מוכר כלכך!!!talr123
זה ממש מוכרענבל

בשבת אני ממש מרגישה קדושה ובאמת שה' איתנו אבל בימים רגילים יותר קשה לי.

אני חושבת גם בשבת יש קדושה באמת מיוחדת נשמה יתרה וגם שזה יחסית פסיכולוגי לי יותר קל בשבת כי התרגלתי לחשוב ששבת זה היום  שלא יודעת למה אבל בו צריך להתפלל יותר כאילו בשבת אני מתפללת יותר מביום רגיל.

אבל זה כי אני חושבת שיש בשבת קדושה מיוחדת וזה גם נכון עד כמה שידוע לי

בסיפור הראשון אתה מתגעגע לשבתaafdaa
אתמול נשארתי עם בגדי השבת עד 10 בערך...האדמו"ר מצנעא

למה? לא יודע, שקעתי בסוגיה הלכתית מאוד מעניינת (את מי שזה מעניין - שישאל אותי באישי), ופשוט נשארתי עם בגדי השבת... כלומר, שבת היא לא נטל עליי שכאשר אני מגיע לבית במוצש"ק אני קופץ קפיצת ראש היישר למקלחת... אדרבא, הלוואי וכל הימים היו שבת...

ע"כ הקדמה קצרה.

ועכשיו לסיפורים:

ההבדלים בין השניים ברורים, אבל השאלה היא הסיבות; למה בערב כ"כ אהבת את השבת, ולמחרת היא היתהכנטל עליך? 

אני מדבר אל המספר, כביכול...

הי מזכיר לי משו...ברוקולי=)

מבולבליש לנו פיצולמבולבל

מוכר....אנונימי (פותח)
אז ככה .....''בונייך''אחרונה

הגיעה שעת מינחה הלכתי לגיבעה ליד היישוב וראיתי את הזריחה הייתי מבולבל ,רגע אז באיזה צד אני ?

הצד של הערב או של הבוקר ,או שבעצם זה קורה לי כל הזמן אני כ''כ מרגיש קרוב לה' ואז פיתאום!!!אני לא מכיר את עצמי וככה בעצם כל החיים שלי.

ואז ניזכרתי בצדיק מיוחד רבי נחמן שה' יתברך שלח לנו לדורות האחרונים ועוד כמה כמוהו שפשוט ידעו מה הולך לעבור על הדורות שכ''כ קרובים לגאולה!

והוא נתן לנו עצות ניפלאות...שמעתי פעם בשיעור של הרב לא להתרגש אנחנו בדרך ליפעמים הדרך מפותלת יש עליות יש ירידות אבל אני בדרך... וה' יתברך כ''כ אוהב אותי ''אני בן מלך שעשוי מאבנים טובות'' יוווו איזה כיף!!!אז מה אז שבת הבאה אני יקום וגם עם לא זה לא סיבה להתיאש ''כי שבע יפול צדיק וקם!!!''ואני ניזכר ברבי נחמן שאמר שאפילו עם היה עובר על כל התורה 700 פעם!!!!הוא לא היה מיתיאש!!

''מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה''

אף אחד לא יקח לי את החלום ,החלום שלי  להיות יהודי עובד ה' אז מה שנפלתי מזה אומר שזה מה שאני רוצה ? לא!!!אני רוצה את אבאלה רוצה להיות קרוב אליו '''אל תיראוני שאני שחרחורת'' כמו שאומר השיר''במקור שלי אני טוב גמור אבא!!!אז זה שאותו זקן מנסה להכניס לי קצת דימיונות לראש שאני בעצם רוצה משו אחר!!!איזה שטות!!   אז צדיקים יקרים הסיפור הוא לא אמיתי אבל זה דבר שכל הזמן קורה לנו בחיים וצריך לדעת שהכל דימיון של אותו זקן שניקרא לפי האדמור הזקן כוח המדמה שכל הכוח שלו בא מדימיון אז צדיקים אנחנו לא מיתרגשים מיכלום אנחנו יודעים שאנחנו בדרך בע''ה!!!אשרייכם!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך