מה קורה אם יום אחד אתה מגלה שאתה חילוני?? כאילו...אחת שנמאס לה

אני נורא נורא נורא כועסת על ה', אז זה התחיל לאט: בהתחלה הפסקתי "לדבר" איתו, ואז הפסקתי להתפלל, ואז התחלתי לדבר מלוכלך, ואז להפסיק לברך, ואז לרדת בצניעות, ואז הפסקתי לשמור שבת ו..... דדדאאאאייייי!!!!!! אני לא רוצה להיות חילונייה, אבל אני כועסת עליו כל-כך, שכל פעם שאני בהתקף של באסה כזה אני עושה עבירות נוראיות!!!!!!

תעזרו לי!!!!!!! אני באמת כזאת חלשה ורעה?????????????????

לא. את לא.תפוזה 1
תבררי לעצמך קודם מה את רוצהאנונימי (פותח)
תבררי לעצמך מה את רוצה, להיות דתייה או חילונייה.
אם זה דתיה (ואם לא. אז אני יכול לשלוח לך במסר"ש סיבה פשוטה למה לא להיות חילוני).

אחרי שתבררי לעצמך, את צריכה להגיד לעצמך שבשביל להיות דתייה את צריכה באמת לשמור מצוות. זאת אומרת - לברך לפני שאוכלים כי הקב"ה נתן לנו אוכל ואנחנו פשוט צריכים להודות לו, לברך ברכות השחר כי אנחנו צריכים להודות על זה שבכלל קמנו מהמיטה ועל זה שאנחנו יכולים לראות וכן הלאה.
ולהתפלל תפילה אחת ביום, ולשמור שבת וצניעות. הכל מתוך שמחה, מתוך רצון לעשות את זה.

ואפילו שיש משברים - אפשר להתגבר עליהם. לבקש מאוד מהקב"ה שיתן לך כח להתגבר עליהם.

ואף פעם לא להתייאש. ולדעת שאת יכולה.

בהצלחה לך!!
אבל עכשיו מאד קשה לי להיות חזקה!!!אחת שנמאס לה
קודם כל שינוי השם!אנונימי (פותח)
אם את באמת רוצה לצאת מהמצב בואי נשנה את שמך מאחת שנמאס לה למשהו אחר
כדי לטפל בצורה מקצועית ללא תרופות וכל מני קבלות של התחזקות אני צריכה
לקבל מס, נתונים ראשונים כדי להתאים את הגישה אליך
א.בת כמה את
ב.האם את בלימודים או תעסוקה
ג.ההורים שתיהם בבית וערים למצב
ד.כמה אחים ואחיות והיכן את ממוקמת
ה.אזור מגורים (בלי לפרט בדיוק) אבל הסגנון
נתחיל עם שאלות אלו ובעז"ה נתקדם בענין עד לפתרון הבעיה

יעל שדמי
TVN-אחת שנמאס לה
אני בת 14, אני "בסוג של" לימודים, ההורים שלי מודעים מאד למצב, אנחנו 5 אחים ואני שלישית, איפה שאני גרה זה סגנון דתי תורני.
שירה!!!אנונימי (פותח)
כך קראת לעצמך בעבר. אני מצטערת שלא כתבתי לך מיד היום היתה לנו פעילות בחוץ. אכתוב לך את התרשמותי הכללית ונראה הלאה...
לפי מה שהספקתי לראות במסרים שלך בחצי שנה אחרונה ישנה הדרדרות מסוימת לאחרונה. קשה לי לדעת בדיוק את מצבך אבל מה שברור לי שהכל התחיל משעמום מוחלט .בכך שעזבת מסגרת לימודים נורמטיבים. פתאום התחלת לחפש למלא את עצמך בריגושים מדומים
אם אכן לקחת סמים( אפילו קלים)במקרים רבים זה גורם לסכיזורפרמיה וזה גורם לעצבים דכדוך ואפילו על רעיונות של התאבדות
לגבי הנושא של התרחקות מהדת ושנאה לבורא או הרגשה שהוא ח"ו שונא אותך זה תוצאה ישירה של המצב
למסקנה. אם המצב חמור תטפלי רק אצל בעל מקצוע במידה ולא .הפיתרון הוא לשנות אוירה אולי במסגרת פנמיה מתאימה העיקר למלא את היום בפעילות שאת אוהבת עם חברות בגילך. וחשוב מאד פעילות גופנית שתגרום לך להוציא את הלחץ ולהשתחרר . יעל
קודם כל שינוי השם!אנונימי (פותח)
אם את באמת רוצה לצאת מהמצב בואי נשנה את שמך מאחת שנמאס לה למשהו אחר
כדי לטפל בצורה מקצועית ללא תרופות וכל מני קבלות של התחזקות אני צריכה
לקבל מס, נתונים ראשונים כדי להתאים את הגישה אליך
א.בת כמה את
ב.האם את בלימודים או תעסוקה
ג.ההורים שתיהם בבית וערים למצב
ד.כמה אחים ואחיות והיכן את ממוקמת
ה.אזור מגורים (בלי לפרט בדיוק) אבל הסגנון
נתחיל עם שאלות אלו ובעז"ה נתקדם בענין עד לפתרון הבעיה

יעל שדמי
לאחת שנמאס לה.נשארת חסויה
זה טוב שאת מודעת למצב שלך, יש כאלה שחיים כמוך ועדיין מרגישים דתיים...
מי אתה TVN?נשארת חסויה
מי זה טי וי אן? לפעמים הוא חותם בשם אחיקם גולדשטיין ולפעמים יעל שדמי, עוד מטרידן?
לנשארת החסויה !אנונימי (פותח)
אני כותבת מהמחשב של מקום העבודה וכנראה ישנם עוד משתמשים שמי הוא יעל שדמי.אחיקם גולדשטין אין אצלנו עד כמה שאני יודעת
על מי אתה מנסה לעבוד?ישי ויזנר
אני בד"כ משתדל לא להתבטא ככה, אבל אם את/ה לא רוצה לגלות מי את/ה פשוט תכתוב את זה. אל תכתוב שמות לא נכונים!
לפעמים אחיקם גולדשטיין, לפעמים ג. ברוקשטיין, לפעמים ג. בית אל ועכשיו יעל שדמי. לפחות תהיה/י קצת יותר יצירתי/ת ותדאג/י שזה לא יופיע בכרטיס האישי שלך!

אני כל כך מבינה אותך,אני בערך באותו מצב שלך :/אנונימי (פותח)
המכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

יהודיה כשרה

דעי לך שזה שאת לא רוצה להיות חלוניה זה כבר טוב

ממש אני מתחנן תכנסי לאזמרה כל מה שאת מחפש יהיה לך רוצה לראות שה' אוהב אותך למרות הכל ורוצה להיות יהודיה כשרה רק אזמרה

לאחת שנמאס להננסי
אני ממש מעריכה אותך. את מתאמצת כל הזמן למצוא את האמת, למצוא את האושר, לצאת מהמצוקה לך. את מחזקת את כולם, במיוחד בימים קשים אלה. מישהיא דברה על שינוי שם. אולי תשני את השם שלך בפורום לאחת שמחפשת תשובות, או לאחת שעוד מעט כבר לא ימאס לה
ממי צריך לבקש להחליף שם?? ואגב, כולם-אחת שנמאס לה
מה מבדיל בין דתי לחילוני??
שאלה מצוינתאנונימי (פותח)
זה סתם כינויים בשביל שנוכל לדעת על מי מדובר.
עדיף כינוי כזה - שומר תורה ומצוות, ואדם שהוא לא שומר תורה ומצוות.
ואם אנלא שומרת תורה ומצוות זה אומר שאני חילונייה??אחת שנמאס לה
כן...כאלו ניראה לי,אם לא אז מזה חילנים??שבונץ'
אם לא אז מה ההבדל בין חילוניים לדתיים????
אין שום ייאושאחד מאלףאחרונה
בס"ד.

חבר'ה חודש אדר,מזה הדיכאון הזה?!
חילוני,להתאבד ועוד כמה פנינים ושאיפות...
צאו מהסרטים! תתחילו לעבוד את ה'!

ועכשיו ברצינות-
אסור, פשוט אסור לשקוע בדיכדוך ועצבות "כי העצבות והמרה שחורה הם ממש ע"ז וזה שורש כל הרעה" ז"א שקודם כל את צריכה לחשוב מה גורם לך לכל העצבות הזאת שמונעת ממך לעבוד את ה'.
דבר שני ,את לא רעה ואת לא חלשה,את בת של מלך שמקבלת מאביך בורא העולם את הכוח להתמודד עם המשימות שהוא מטיל עליך.
"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני" -יש שפירשו על דרך הדרש - גם כשאני הולך בגיא צלמוות ,כשאני במצב הכי גרוע,לא אירא רע ,כיוון שאתה עמדי . "שבטך ומשענתך"- ה"שבט" -המלקה ומצליף עלי - הוא שבטך . ומצד שני המשענת ,שעליה אני נתמך -היא משענתך . והידיעה על דברים אלה -"המה ינחמוני".
חשוב לזכור כי ה' אוהב אותנו בכל מצב ולא מביא עלינו דברים שלמעלה מכוחנו.
עד כאן בכללי.

יותר נקודתי, כתבת שאת כועסת עליו,למה??!!!
זו נק' ראשונה שאת צריכה לברר.
חוצמזה כתבת שאת מדרדרת מדבר לדבר,אז תעצרי את ה"אפקט המתגלגל" הזה.
כדאי לך להתייעץ אם מישו בוגר ורצינית (או מישי כמובן...) אפשר "חברים מקשיבים" (1599500054,או באתר שלהם) או משו בסגנון...

בכולפן הכי חשוב זה לא להתייאש מעצמך ולהתחיל להשתנות.
חיים טוביםץ
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך