מה קורה אם יום אחד אתה מגלה שאתה חילוני?? כאילו...אחת שנמאס לה

אני נורא נורא נורא כועסת על ה', אז זה התחיל לאט: בהתחלה הפסקתי "לדבר" איתו, ואז הפסקתי להתפלל, ואז התחלתי לדבר מלוכלך, ואז להפסיק לברך, ואז לרדת בצניעות, ואז הפסקתי לשמור שבת ו..... דדדאאאאייייי!!!!!! אני לא רוצה להיות חילונייה, אבל אני כועסת עליו כל-כך, שכל פעם שאני בהתקף של באסה כזה אני עושה עבירות נוראיות!!!!!!

תעזרו לי!!!!!!! אני באמת כזאת חלשה ורעה?????????????????

לא. את לא.תפוזה 1
תבררי לעצמך קודם מה את רוצהאנונימי (פותח)
תבררי לעצמך מה את רוצה, להיות דתייה או חילונייה.
אם זה דתיה (ואם לא. אז אני יכול לשלוח לך במסר"ש סיבה פשוטה למה לא להיות חילוני).

אחרי שתבררי לעצמך, את צריכה להגיד לעצמך שבשביל להיות דתייה את צריכה באמת לשמור מצוות. זאת אומרת - לברך לפני שאוכלים כי הקב"ה נתן לנו אוכל ואנחנו פשוט צריכים להודות לו, לברך ברכות השחר כי אנחנו צריכים להודות על זה שבכלל קמנו מהמיטה ועל זה שאנחנו יכולים לראות וכן הלאה.
ולהתפלל תפילה אחת ביום, ולשמור שבת וצניעות. הכל מתוך שמחה, מתוך רצון לעשות את זה.

ואפילו שיש משברים - אפשר להתגבר עליהם. לבקש מאוד מהקב"ה שיתן לך כח להתגבר עליהם.

ואף פעם לא להתייאש. ולדעת שאת יכולה.

בהצלחה לך!!
אבל עכשיו מאד קשה לי להיות חזקה!!!אחת שנמאס לה
קודם כל שינוי השם!אנונימי (פותח)
אם את באמת רוצה לצאת מהמצב בואי נשנה את שמך מאחת שנמאס לה למשהו אחר
כדי לטפל בצורה מקצועית ללא תרופות וכל מני קבלות של התחזקות אני צריכה
לקבל מס, נתונים ראשונים כדי להתאים את הגישה אליך
א.בת כמה את
ב.האם את בלימודים או תעסוקה
ג.ההורים שתיהם בבית וערים למצב
ד.כמה אחים ואחיות והיכן את ממוקמת
ה.אזור מגורים (בלי לפרט בדיוק) אבל הסגנון
נתחיל עם שאלות אלו ובעז"ה נתקדם בענין עד לפתרון הבעיה

יעל שדמי
TVN-אחת שנמאס לה
אני בת 14, אני "בסוג של" לימודים, ההורים שלי מודעים מאד למצב, אנחנו 5 אחים ואני שלישית, איפה שאני גרה זה סגנון דתי תורני.
שירה!!!אנונימי (פותח)
כך קראת לעצמך בעבר. אני מצטערת שלא כתבתי לך מיד היום היתה לנו פעילות בחוץ. אכתוב לך את התרשמותי הכללית ונראה הלאה...
לפי מה שהספקתי לראות במסרים שלך בחצי שנה אחרונה ישנה הדרדרות מסוימת לאחרונה. קשה לי לדעת בדיוק את מצבך אבל מה שברור לי שהכל התחיל משעמום מוחלט .בכך שעזבת מסגרת לימודים נורמטיבים. פתאום התחלת לחפש למלא את עצמך בריגושים מדומים
אם אכן לקחת סמים( אפילו קלים)במקרים רבים זה גורם לסכיזורפרמיה וזה גורם לעצבים דכדוך ואפילו על רעיונות של התאבדות
לגבי הנושא של התרחקות מהדת ושנאה לבורא או הרגשה שהוא ח"ו שונא אותך זה תוצאה ישירה של המצב
למסקנה. אם המצב חמור תטפלי רק אצל בעל מקצוע במידה ולא .הפיתרון הוא לשנות אוירה אולי במסגרת פנמיה מתאימה העיקר למלא את היום בפעילות שאת אוהבת עם חברות בגילך. וחשוב מאד פעילות גופנית שתגרום לך להוציא את הלחץ ולהשתחרר . יעל
קודם כל שינוי השם!אנונימי (פותח)
אם את באמת רוצה לצאת מהמצב בואי נשנה את שמך מאחת שנמאס לה למשהו אחר
כדי לטפל בצורה מקצועית ללא תרופות וכל מני קבלות של התחזקות אני צריכה
לקבל מס, נתונים ראשונים כדי להתאים את הגישה אליך
א.בת כמה את
ב.האם את בלימודים או תעסוקה
ג.ההורים שתיהם בבית וערים למצב
ד.כמה אחים ואחיות והיכן את ממוקמת
ה.אזור מגורים (בלי לפרט בדיוק) אבל הסגנון
נתחיל עם שאלות אלו ובעז"ה נתקדם בענין עד לפתרון הבעיה

יעל שדמי
לאחת שנמאס לה.נשארת חסויה
זה טוב שאת מודעת למצב שלך, יש כאלה שחיים כמוך ועדיין מרגישים דתיים...
מי אתה TVN?נשארת חסויה
מי זה טי וי אן? לפעמים הוא חותם בשם אחיקם גולדשטיין ולפעמים יעל שדמי, עוד מטרידן?
לנשארת החסויה !אנונימי (פותח)
אני כותבת מהמחשב של מקום העבודה וכנראה ישנם עוד משתמשים שמי הוא יעל שדמי.אחיקם גולדשטין אין אצלנו עד כמה שאני יודעת
על מי אתה מנסה לעבוד?ישי ויזנר
אני בד"כ משתדל לא להתבטא ככה, אבל אם את/ה לא רוצה לגלות מי את/ה פשוט תכתוב את זה. אל תכתוב שמות לא נכונים!
לפעמים אחיקם גולדשטיין, לפעמים ג. ברוקשטיין, לפעמים ג. בית אל ועכשיו יעל שדמי. לפחות תהיה/י קצת יותר יצירתי/ת ותדאג/י שזה לא יופיע בכרטיס האישי שלך!

אני כל כך מבינה אותך,אני בערך באותו מצב שלך :/אנונימי (פותח)
המכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

יהודיה כשרה

דעי לך שזה שאת לא רוצה להיות חלוניה זה כבר טוב

ממש אני מתחנן תכנסי לאזמרה כל מה שאת מחפש יהיה לך רוצה לראות שה' אוהב אותך למרות הכל ורוצה להיות יהודיה כשרה רק אזמרה

לאחת שנמאס להננסי
אני ממש מעריכה אותך. את מתאמצת כל הזמן למצוא את האמת, למצוא את האושר, לצאת מהמצוקה לך. את מחזקת את כולם, במיוחד בימים קשים אלה. מישהיא דברה על שינוי שם. אולי תשני את השם שלך בפורום לאחת שמחפשת תשובות, או לאחת שעוד מעט כבר לא ימאס לה
ממי צריך לבקש להחליף שם?? ואגב, כולם-אחת שנמאס לה
מה מבדיל בין דתי לחילוני??
שאלה מצוינתאנונימי (פותח)
זה סתם כינויים בשביל שנוכל לדעת על מי מדובר.
עדיף כינוי כזה - שומר תורה ומצוות, ואדם שהוא לא שומר תורה ומצוות.
ואם אנלא שומרת תורה ומצוות זה אומר שאני חילונייה??אחת שנמאס לה
כן...כאלו ניראה לי,אם לא אז מזה חילנים??שבונץ'
אם לא אז מה ההבדל בין חילוניים לדתיים????
אין שום ייאושאחד מאלףאחרונה
בס"ד.

חבר'ה חודש אדר,מזה הדיכאון הזה?!
חילוני,להתאבד ועוד כמה פנינים ושאיפות...
צאו מהסרטים! תתחילו לעבוד את ה'!

ועכשיו ברצינות-
אסור, פשוט אסור לשקוע בדיכדוך ועצבות "כי העצבות והמרה שחורה הם ממש ע"ז וזה שורש כל הרעה" ז"א שקודם כל את צריכה לחשוב מה גורם לך לכל העצבות הזאת שמונעת ממך לעבוד את ה'.
דבר שני ,את לא רעה ואת לא חלשה,את בת של מלך שמקבלת מאביך בורא העולם את הכוח להתמודד עם המשימות שהוא מטיל עליך.
"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני" -יש שפירשו על דרך הדרש - גם כשאני הולך בגיא צלמוות ,כשאני במצב הכי גרוע,לא אירא רע ,כיוון שאתה עמדי . "שבטך ומשענתך"- ה"שבט" -המלקה ומצליף עלי - הוא שבטך . ומצד שני המשענת ,שעליה אני נתמך -היא משענתך . והידיעה על דברים אלה -"המה ינחמוני".
חשוב לזכור כי ה' אוהב אותנו בכל מצב ולא מביא עלינו דברים שלמעלה מכוחנו.
עד כאן בכללי.

יותר נקודתי, כתבת שאת כועסת עליו,למה??!!!
זו נק' ראשונה שאת צריכה לברר.
חוצמזה כתבת שאת מדרדרת מדבר לדבר,אז תעצרי את ה"אפקט המתגלגל" הזה.
כדאי לך להתייעץ אם מישו בוגר ורצינית (או מישי כמובן...) אפשר "חברים מקשיבים" (1599500054,או באתר שלהם) או משו בסגנון...

בכולפן הכי חשוב זה לא להתייאש מעצמך ולהתחיל להשתנות.
חיים טוביםץ
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך