אתמול הלכתי ברחוב ליד הבית שלי (זה לא ממש ליד, משהו כמו שני רחובות שמאלה, ממול החנות של משה, למי שמכיר...) וראיתי שני חבר'ה מעשנים ליד הבית של חבר שלי, דוד בוסקילה, זה הבן של משה ההוא, יש לו עוד כמה אחים וגם בן דוד די נחמד. בקיצור, שני האנשים דיברו בקולי קולות ועשו רעש איום, ואני יודע שאמא של חבר שלי זה עושה לה ג'ננה שמתנחלים לה ליד הבית. זה מקום דווקא נחמד לסטלה, אתם יודעים, צל והכל, וגם דשא די סמיך, למרות שהוא קצת מעקצץ כשנשכבים עליו בבת אחת. אז אמרתי למעשנים האלו לעוף משם, ומה נראה להם, ושגם ככה זה לא בריא לעשן ואני מכיר מחקר חדש לגבי עישון, דוד שלי הראה לי אותו, הוא נמצא בחברת עו"ד שמתמחים בתביעות רחבות-היקף של איגודי עובדים, והמחקר היה מאוד חד משמעי בעניין השפעת הסביבה האורבאנית הרועשת על איכות החיים. הם צחקו לי בפנים ואמרו לי לסתום את הפה, הם אמרו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר כי הייתי קצת מבוהל, כי פתאום קלטתי שהם ערבים ושהם די גדולים. אז הלכתי.
מאז אני לא מפסיק לתהות: יכול להיות שרק ערבים היו עושים את זה? כי קשה לי לדמיין יהודי עושה את זה. זה פשוט מנוגד כל כך לאופי העדין והאדיב שלנו.
(כיף לי לכתוב כאן. אתם שיא העוזרים ותומכים, פשוט אין דברים כאלה!!!!!!!1 אינעליכם
)
]